Fadil Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 3 urami, dr.looney pravi: ...... kosilo je na mizi..... Kaj pa priloga? Star kruh, ki ni za na fotko? Ninč. in dr.looney 2
vandrovec Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 To je enolončnica, se je z žlico...samo bolj malo jo je.
dr.looney Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 23 minutami, Fadil pravi: Kaj pa priloga? Star kruh, ki ni za na fotko? ..... kaki kruh.... to se samo je ..... Ninč. 1
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno November 20, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2018 Piscancja bedra na kislem zelju Ce si na bergljah kuhanje sploh ni tako enostavno Akito, Ninč., Igi Pop in 10 others 11 1 1
notranc Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 Ninč., Zivnorc, Akito in 6 others 9
Snečer Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 2 urami, vandrovec pravi: To je enolončnica, se je z žlico...samo bolj malo jo je. men se zdijo goveji v omaki... saj vidiš da ma poleg za žilavo meso nož in vilice, ne pa žlice Ninč. 1
dr.looney Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 13 minutami, Snecer pravi: men se zdijo goveji v omaki... saj vidiš da ma poleg za žilavo meso nož in vilice, ne pa žlice No usaj edn k še ne nuca špeglov..... Ninč., VS800 in Bmflar 3
VS800 Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 1 minuto, dr.looney pravi: No usaj edn k še ne nuca špeglov..... a daj loh žile vidu dr.looney, Bmflar in Ninč. 3
dr.looney Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 2 minutami, VS800 pravi: a daj loh žile vidu ..... a moje? ..... k u govedni jih ni videt..... VS800, Bmflar in Ninč. 3
VS800 Objavljeno November 20, 2018 Opozori Objavljeno November 20, 2018 pred 1 minuto, dr.looney pravi: ..... a moje? ..... k u govedni jih ni videt..... pa ni biu bk brez žil mnde Ninč., dr.looney in Bmflar 3
Popularna objava Zivnorc Objavljeno November 21, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2018 ...predvčerajšnjim, ko sem imel za koslilo tista dinozavrska rebrca,..... je moja dala zvečer iz skrinje ene še zapakirane ćewape (ki so očitno ostali od kake žurke).... ...o.k., sem rekel, jutri bodo očitno ćewapi za južno. ...in ko pridem domol..... vidim piskre na mizi.... v enmu pire krompir (kako naj gre pire k ćewapom?!? ... ...no...in odprem drugega... .... not pa ćewapi v paradižnikovi omaki?!?.. ...gledam.... se čudim.... moja pa: Kwa pa gledaš.... namesto ćuftov so ćewapi..... k bodo itak zanić ratal v skrinji...pa še full placa zavzemajo... ...ej.... pa veste kaj?.... PA ŠE FULL DOBR JE BLO!! Bmflar, 3nity, Ninč. in 8 others 4 6 1
dr.looney Objavljeno November 21, 2018 Opozori Objavljeno November 21, 2018 pred 53 minutami, Zivnorc pravi: ...predvčerajšnjim, ko sem imel za koslilo tista dinozavrska rebrca,..... je moja dala zvečer iz skrinje ene še zapakirane ćewape (ki so očitno ostali od kake žurke).... ...o.k., sem rekel, jutri bodo očitno ćewapi za južno. ...in ko pridem domol..... vidim piskre na mizi.... v enmu pire krompir (kako naj gre pire k ćewapom?!? ... ...no...in odprem drugega... .... not pa ćewapi v paradižnikovi omaki?!?.. ...gledam.... se čudim.... moja pa: Kwa pa gledaš.... namesto ćuftov so ćewapi..... k bodo itak zanić ratal v skrinji...pa še full placa zavzemajo... ...ej.... pa veste kaj?.... PA ŠE FULL DOBR JE BLO!! ...imaš praktično in iznajdljivo ženo....... drž se je...... notranc, sesir, Ninč. in 3 others 2 3 1
Kaldu Objavljeno November 21, 2018 Opozori Objavljeno November 21, 2018 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ...predvčerajšnjim, ko sem imel za koslilo tista dinozavrska rebrca,..... je moja dala zvečer iz skrinje ene še zapakirane ćewape (ki so očitno ostali od kake žurke).... ...o.k., sem rekel, jutri bodo očitno ćewapi za južno. ...in ko pridem domol..... vidim piskre na mizi.... v enmu pire krompir (kako naj gre pire k ćewapom?!? ... ...no...in odprem drugega... .... not pa ćewapi v paradižnikovi omaki?!?.. ...gledam.... se čudim.... moja pa: Kwa pa gledaš.... namesto ćuftov so ćewapi..... k bodo itak zanić ratal v skrinji...pa še full placa zavzemajo... ...ej.... pa veste kaj?.... PA ŠE FULL DOBR JE BLO!! Zmrznjeni čewapi niso nikoli enaki svežim. Če že smrd…. potem jih je pač potrebno zapakirati v omako. Tako je pač sosedov pes ostal brez kosila. Tebi pa pomaga še injekcije iz JNA. pred eno uro, dr.looney pravi: ...imaš praktično in iznajdljivo ženo....... drž se je...... Koliko poznam razmere je ravno obratno. maus, dr.looney, Ninč. in 2 others 5
Bmflar Objavljeno November 21, 2018 Opozori Objavljeno November 21, 2018 pred 6 urami, dr.looney pravi: ...imaš praktično in iznajdljivo ženo....... drž se je...... Yp, to pa lahko potrdim Ninč., Zivnorc, dr.looney in 1 other 4
Popularna objava Mavti Objavljeno November 21, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2018 Da ne bom šel lačen spat sem ukrepal takoj VS800, dr.looney, Bmflar in 7 others 8 2
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 .... neki se spet peče..... VS800, notranc, maus in 5 others 7 1
Snečer Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 za kolko ljudi? Bmflar, Zivnorc, Ninč. in 2 others 5
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: za kolko ljudi? ..... dva..... Zivnorc, Ninč., Bmflar in 2 others 2 2 1
dr.looney Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 @Zivnorc ..... a je premal?..... Ninč. 1
sesir Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 21 minutami, dr.looney pravi: @Zivnorc ..... a je premal?..... Če mu bo premal te bo pa obedu še kam ven povabu... Ninč. 1
Zivnorc Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 4 minutami, sesir pravi: Če mu bo premal te bo pa obedu še kam ven povabu... .... jest bom imel dovolj.... verjetno bi njo mogu še z baso zadovoljit..... Bmflar, sesir, dr.looney in 1 other 1 3
sesir Objavljeno November 22, 2018 Opozori Objavljeno November 22, 2018 pred 6 minutami, Zivnorc pravi: .... jest bom imel dovolj.... verjetno bi njo mogu še z baso zadovoljit..... Težko ti bo....bogi... Ninč. 1
notranc Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 Frenk 67, Ninč., Bmflar in 3 others 6
Akito Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 pred 1 uro, notranc pravi: ....bučno še manjka ... notranc, VS800, Ninč. in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno November 24, 2018 Opozori Objavljeno November 24, 2018 Ob 23. 11. 2018 ob 14:56, Akito pravi: ....bučno še manjka ... ...na VS800, Akito, dr.looney in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se