Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

20200425_175109.jpg

Objavljeno

Pohani kurji šnicelni, 921 gramov ,doma narejeni(ocvrti piščančji zreski brez kosti),velika skleda restanega  krompirja , rdeča pesa  zraven še konjičan in kava za navrh,:worship: za puding je zmajkalo placa:huh:

 

Konjičan, belo vino, Zlati Grič, 1 l

Samo slika konjičana, druge so še nekje v telefonu pa sem utrujen in moram malo leč iti.:D

Objavljeno

Ratalo..

20200426_140440.jpg

20200426_193953.jpg

20200426_194216.jpg

Objavljeno
Ob 26. 4. 2020 ob 12:07, mladench pravi:

Nacufana svinja za jajčkom v burgerju ?‍♂️?

PSX_20200426_120559.thumb.jpg.f6074f46c6da7dfdd6f96a0a50c19d03.jpg

 

To si sam naredu?

  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 8 minutami, sunnygirl pravi:

To si sam naredu?

ne ..tist za jajčkom mu je pomagal... :P

Objavljeno
pred 9 minutami, thumper pravi:

ne ..tist za jajčkom mu je pomagal... :P

Kukrkol...

Recept za natrgano svinjino prosim ?

Objavljeno
pred 2 urami, Ninč. pravi:

Malo intenzivnejsi okus pomaranče sem si zamislila, ampak tudi taki bodo u rt padl :whistle:

IMG_20200426_110439.jpg

intenzivnost okusa pomaranče naredi kandirana skorja/olupek pomaranče. Natopit v cukru in posušit.

Objavljeno

...jest bi umrla brez mojih solat...sploh po "grešenju" pašejo ?...

20200427_161911.jpg

Objavljeno (popravljeno)
pred 5 urami, sunnygirl pravi:

Kukrkol...

Recept za natrgano svinjino prosim ?

Recept... odvisno kje delaš. V pečici.. Za mehko meso, ki ga lepo nacufaš sem naredil takole... Kos vratovine 1.4kg  - 1h pri cca. 100°C potem pa z alu folijo zapert pa še 4h na cca. 150-170°C (Enkar vmes pogledaš in preveriš koliko vode je meso spustilo. Mercator ima ful slabe kose in spusti veliko vode, ta iz špara je bil super in zelo malo spustil, zato sem dodal tudi malo piva). Za peko v pečici je tudi kaka glinena posoda, ki se dobro zapre, odlična.

kaj dati zraven mesa pa čisto po želji...meni ful paše čebula in česen. Zato veeeliko naseckane čebule, veliki kosi. En cel strok česna. Meso sem malo premazal z oljem in posul z mešanico začimb (sol, kayenski poper, dimljena paprika, rožmarin, česen in čebula v prahu in malo rjavega sladkorja). Koliko česa mi je težko napisat, ker velikokrat sprobavam in skoraj ne ponovim. Nemaram pa preveč dodajat sladkorja saj zna bit BBQ omakca sladka (domača al pa kupljena).

en tak simple...

drgač pa Matej odlične stvari dela in lepo razloži...

http://www.customgrills.si/

Popravljeno . Popravil mladench
Objavljeno

@mladench hvala za podroben opis in recept :OK:. Vsekakor se enkrat lotim tega. Do sedaj sem jedla natrgano svinjino v burgerju samo v lokalu, ma mi je blo fuuul dobro.

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Ker čisto vsak dan ne moreš grillat, nekaj za spremembo ??

933B3397-4EAB-4E89-B178-0EE9207358E7.jpeg

Objavljeno
pred 9 urami, ligenjček pravi:

Ker čisto vsak dan ne moreš grillat, nekaj za spremembo ??

933B3397-4EAB-4E89-B178-0EE9207358E7.jpeg

...tist' spodaj si pa pozabil fotknit??

Objavljeno
pred 2 urami, Akito pravi:

...tist' spodaj si pa pozabil fotknit??

Nisem utegnil ? predn sem se spomnil na sliko je bilo ze prazno ??

Objavljeno
pred 3 urami, VS800 pravi:

20200425_185905.jpg

20200425_191225.jpg

20200425_191257.jpg

Jaz bi pa recept za tole ?

  • Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 16 minutami, mladench pravi:

Jaz bi pa recept za tole ?

Žiu......kupm že očiščene,zamrznjene dagnje v polovičkah (men so ušeč, ker imajo kar nekaj mesa)....stresem v  navadno tepsijo, stisnem gor limono, olivca, mčkn soli, popra ..... mčkn:)čilija...počakam da se odtaja zadeva(spusti kr dost vode, ki jo kar pustim), zdej sm zravn purinu še par velikih kozic.....posebej v ponvi naredim ala rdečo buzaro (full česna, malvazijo pa pelate, učasih še mal češnouca in paprike na kockice narezane.....pol pa tepsijo za ene 10 minut na webra kr fajn našponanga in pokritga....potem pa buzaro čez vse, pa spet pokrit za ene 10 min...na koncu pa sir po želji, pa spet pokrit da se kao pogratinira............ubistvu se mal igram?

Popravljeno . Popravil VS800

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!