maus Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 Kitajca za kosilo pojedu RobiRoberto, Dark, Grut in 3 others 5 1
Bmflar Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 pred 2 urami, maus pravi: Kitajca za kosilo pojedu Ceuga ? ... al si kej za jutri pustu Spasku, Ninč. in maus 3
maus Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 pred 42 minutami, Bmflar pravi: Ceuga ? ... al si kej za jutri pustu nč Bmflar in Spasku 2
MARE 65 Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 pred 3 urami, maus pravi: Kitajca za kosilo pojedu A uno vmes so koščki netopirja... maus, Bmflar in Spasku 3
bajkr88 Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 pred 29 minutami, MARE 65 pravi: A uno vmes so koščki netopirja... si ze vidiu kdaj kitajski grob? ne...kitajcev pa polno ..hmmm no sej je sam napisu kaj je pojedu... Dark, Spasku, Mavti in 1 other 1 2 1
thumper Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 pred 1 uro, bajkr88 pravi: si ze vidiu kdaj kitajski grob? ne...kitajcev pa polno ..hmmm no sej je sam napisu kaj je pojedu... ne groba ne osmrtnice..pa so že 30 let pri nas.. Spasku 1
Spasku Objavljeno Oktober 1, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2020 Večerja VALSOJA dobrota in zdravlje 100% vegetale sladoled okus Affogato Amarena ligenjček 1
nejc74 Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 19 hours ago, Spasku said: Večerja VALSOJA dobrota in zdravlje 100% vegetale sladoled okus Affogato Amarena Zakaj bi jedel sladoled iz fejk smetane s fejk mascobo in fejk okusom ? Razen če si v kliničnem centru, pol razumem. Glej, v sladoledu morajo bit za osnovo cukr, smetana, pa rumenjaki, potem pa se pogovarjamo naprej o okusih. ligenjček, maxxa, C eagle in 1 other 4
Spasku Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 (popravljeno) 6 minutes ago, nejc74 said: Zakaj bi jedel sladoled iz fejk smetane s fejk mascobo in fejk okusom ? Razen če si v kliničnem centru, pol razumem. Glej, v sladoledu morajo bit za osnovo cukr, smetana, pa rumenjaki, potem pa se pogovarjamo naprej o okusih. Ne jem kar je z mleka ker sem alergičen na mleko ,razen če je termično obdelano potem ja.to pa lahko vse skrajaSe mi zdi vseeno boljše kot china food. Popravljeno Oktober 2, 2020. Popravil Spasku nejc74 1
thumper Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 pred 29 minutami, Spasku pravi: Ne jem kar je z mleka ker sem alergičen na mleko ,razen če je termično obdelano potem ja.to pa lahko vse skrajaSe mi zdi vseeno boljše kot china food. saj kitajska je tudi termično obdelana..in noter je vse s kraja.. ligenjček in Spasku 2
maus Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 notranc, Quest, Grut in 3 others 6
nejc74 Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 (popravljeno) 1 hour ago, Spasku said: Ne jem kar je z mleka ker sem alergičen na mleko ,razen če je termično obdelano potem ja.to pa lahko vse skrajaSe mi zdi vseeno boljše kot china food. ok štekam sicer po mojem je vse mleko v prehrambenih izdelkih UTH ampak boš že sam vedel, koliko tvegaš Sicer pa, kot otrok sem bil nor na Ledotov Šlag, takrat je bila to "Ledenka", še zdaj ga kupim 2x na leto, da obudim spomine. Pa je isto nateg: Naziv proizvoda: Sladoled okusa vrhnja-šlag. Neto količina: 220 ml/110 g. Sastojci / Sastav: voda, šećer, MASLAC, kokosvo ulje.. V glavnem, čim je v izdelkih kokosovo ali pa palmovo olje, veš da gre za špranje na sestavinah. Popravljeno Oktober 2, 2020. Popravil nejc74 Grut, GoBobi in Spasku 3
izibajker Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 pred 23 minutami, maus pravi: Usaj tisti smrdljivi ašenpeher bi lohka (po uporabi) na sosednjo mizo podtaknu. Razen, če ni bilo splanirano, da nuteli pojačaš aromo... Spasku 1
maus Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 (popravljeno) pred 2 minutami, izibajker pravi: Usaj tisti smrdljivi ašenpeher bi lohka (po uporabi) na sosednjo mizo podtaknu. Razen, če ni bilo splanirano, da nuteli pojačaš aromo... sem slikal pri sosednji mizi, ko sem čakal svojo porcijo za ćalapinke to go sta si moja starša zaželela palačinke in sem jima šel iskat Popravljeno Oktober 2, 2020. Popravil maus kaizer, izibajker in Spasku 3
Spasku Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 33 minutes ago, nejc74 said: ok štekam sicer po mojem je vse mleko v prehrambenih izdelkih UTH ampak boš že sam vedel, koliko tvegaš Sicer pa, kot otrok sem bil nor na Ledotov Šlag, takrat je bila to "Ledenka", še zdaj ga kupim 2x na leto, da obudim spomine. Pa je isto nateg: Naziv proizvoda: Sladoled okusa vrhnja-šlag. Neto količina: 220 ml/110 g. Sastojci / Sastav: voda, šećer, MASLAC, kokosvo ulje.. V glavnem, čim je v izdelkih kokosovo ali pa palmovo olje, veš da gre za špranje na sestavinah. Sej v bistvu jem skoraj vse kar je z mleka.Naprimer mocarelo na pici jem samo pa ne smem.sire jem vse vrste vazno da so malo starani,mleka ne pijem,sladoled jem samo sadni,smetano samo rastlinsko itd....Posledica ob zauzitju mleka je da se mi vrti v glavi ali pa se slabo pocutim.
C eagle Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 ? ? pred 1 minuto, Spasku pravi: Sej v bistvu jem skoraj vse kar je z mleka.Naprimer mocarelo na pici jem samo pa ne smem.sire jem vse vrste vazno da so malo starani,mleka ne pijem,sladoled jem samo sadni,smetano samo rastlinsko itd....Posledica ob zauzitju mleka je da se mi vrti v glavi ali pa se slabo pocutim. ligenjček, Spasku, thumper in 2 others 5
Spasku Objavljeno Oktober 2, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2020 37 minutes ago, izibajker said: ašenpeher Sem moral uporabit zasavski slovar da sm ugotovu kaj to pomeni. Mavti, izibajker, kaizer in 1 other 4
nejc74 Objavljeno Oktober 3, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2020 14 hours ago, Spasku said: Sej v bistvu jem skoraj vse kar je z mleka.Naprimer mocarelo na pici jem samo pa ne smem.sire jem vse vrste vazno da so malo starani,mleka ne pijem,sladoled jem samo sadni,smetano samo rastlinsko itd....Posledica ob zauzitju mleka je da se mi vrti v glavi ali pa se slabo pocutim. Da nisi ti mleko pa šnopc zamešal ? maxxa, Mavti, LunaticFringe in 6 others 9
Bmflar Objavljeno Oktober 6, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2020 Parma z jajcem ? Spasku, Ninč., Kaldu in 4 others 6 1
Spasku Objavljeno Oktober 6, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2020 (popravljeno) Ne vem kako je drugot me prav zanima pr meni na Primorskem je letina jajčevca neverjetna gledajo mi že skozi uha za par dni jih bo še 14 komadov in žačeli so cvetet na novo. Popravljeno Oktober 6, 2020. Popravil Spasku Ninč., RobiRoberto, ligenjček in 1 other 3 1
Bmflar Objavljeno Oktober 6, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2020 pred 1 minuto, Spasku pravi: Ne vem kako je drugot me prav zanima pr meni na Primorskem je letina jajčevca neverjetna gledajo mi že skozi uha za par dni jih bo še 14 komadov in žačeli so cvetet na novo. Pri nas pa letos niti enega ne moreš verjamit, prejšnja leta super, tole pa ? Spasku, ligenjček in Mavti 2 1
Spasku Objavljeno Oktober 6, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2020 (popravljeno) 26 minutes ago, Bmflar said: Pri nas pa letos niti enega Veš da jih moraš vsadit vsako leto na drugo mesto ker v nasprotnem ne rastejo?????? Isto pr meni lansko leto par komadov od 22 sadik,letos sem si reku jajševci me ne boste zaj...in sem se resnično potrudil.Kupil sem zastirko redno zalival samo po korenikah nič po listih vsakih 10 -14 dni bio pantela,obrezaval poganjke in listje ki je kazalo znake bolezni redno sproti.Zjutraj sem jim dal ponovno Bio Pantelo ker cvetejo,verjetno pa da s teh cvetov ne bo nič ali pa bodo plodi majhni,pustimo se presenetit Popravljeno Oktober 6, 2020. Popravil Spasku Bmflar in thumper 2
ligenjček Objavljeno Oktober 7, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2020 Ob 2. 10. 2020 ob 20:37, Spasku pravi: Sem moral uporabit zasavski slovar da sm ugotovu kaj to pomeni. to pa ne vem če je zasavsko
izibajker Objavljeno Oktober 7, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2020 pred 12 minutami, ligenjček pravi: to pa ne vem če je zasavsko http://www.medves.si/me/szkj.htm ligenjček 1
Spasku Objavljeno Oktober 7, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2020 (popravljeno) 2 hours ago, izibajker said: http://www.medves.si/me/szkj.htm 2 hours ago, izibajker said: http://www.medves.si/me/szkj.htm ligenjček Ctrl+F v okence ki se odpre spodaj upiši ali kopiraj : ašenpeher Popravljeno Oktober 7, 2020. Popravil Spasku
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se