3nity Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 (popravljeno) pred 19 minutami, DAMI34 pravi: svinjsku mas se da, vpraši nono "strutto " rečejo taljani Vem jaz to ? zato pa jo vedno izzivam, da bi povedala resnico, pa jo očitno hoče v grob nesti. Enako velja za potico. Še danes me je groza, ko pomislim s čim so me kot otroka hranili! Popravljeno December 5, 2020. Popravil 3nity dr.looney, Akito, DAMI34 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 Pravkar, 3nity pravi: Vem jaz to ? zato pa jo vedno izzivam, da bi povedala resnico, pa jo očitno hoče v grob nesti. Enako velja za potico. Še danes me je groza, ko pomislim s čim so me hranili kot otroka! nič bolj ni škodljiva kot razne margarine s stabilizatorji, emulgatorji, konzervansi in podobnem Akito, thumper, 3nity in 2 others 4 1
Popularna objava motozajebant Objavljeno December 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 5, 2020 Domača pizza... no pizzi Quest, DAMI34, Mavti in 14 others 13 1 3
Popularna objava C eagle Objavljeno December 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 5, 2020 Evo. Obljuba dela dolg_____gega... Tista z rozinami še vzhaja... čez ene 1/2 ure gre v pečico... Kombinezon je zmeri bolj na tesno.... RobiRoberto, dr.looney, Satao in 12 others 9 1 4 1
Popularna objava motozajebant Objavljeno December 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 5, 2020 Pa še kruh. Malo drugače zrezan Spasku, notranc, Ninč. in 14 others 16 1
Grut Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 pred 2 urami, motozajebant pravi: Domača pizza... no pizzi pa nouš djau dauš srovo jedu ... Bmflar, VS800, 3nity in 2 others 5
motozajebant Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 pred 6 minutami, Grut pravi: pa nouš djau dauš srovo jedu ... Ne bos verjel, tud prblizn ni bila surova Če sklepaš po barvi... ne maram domacih pic, k jih tok specejo, da so krajci neprebavljivi in rabis diamantne zobe in kladivo, da lahko prežvečiš je bila ravno prav pečena... Bmflar, Grut, VS800 in 4 others 6 1
Popularna objava hajamoto Objavljeno December 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 5, 2020 Dons sem zložu Mađarico. Počasi se bo treba pripravit na nove čase. ??? Mavti, VS800, Quest in 17 others 15 2 3
Spasku Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 10 hours ago, C eagle said: A tako kot kutina? Vem kaj je kutina ne vem pa kdaj se obira mislim oktobra če se kutina pusti umodit potem ja tako kot kutina.
Spasku Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 10 hours ago, 3nity said: Joj, ne mu verjeti, da uspemo Primorci preživeti 7-10 dni s sedmimi nešpljami! Je treba stradat da odkriješ okuse nešplji.Bejži v hišo franko ti bo dala 2 jesenska lista mala, pesek z tenis igrišča v krožniku z Goriških opekarni in ravno tako boš sestradan,boš pa cenil kvaliteto in zato plačal nekaj drobiža Grut, VS800, Bmflar in 4 others 3 2 1 1
Popularna objava Akito Objavljeno December 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 5, 2020 ...danes sem čist preveč produktivna, če še omenim, da je bil šiht do 14h... ...pa eno pečico imam premal ?... DAMI34, Bmflar, VS800 in 10 others 11 2
Ninč. Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 Ob 23. 11. 2020 ob 18:45, VS800 pravi: Hehe...te pr ns prodajamo za t2...pa mislim da zaenkrat ni zaloge, ker sta oba modela šla v enem mesecu...nevem ti povedat kakšne so...lahko pa počakaš, da jih spet dobimo pa ti jest zrihtam eno fajn ceno, če ti je všeč.... Lej ga, spet kšefta Spasku, Grut, VS800 in 1 other 1 3
Popularna objava Ninč. Objavljeno December 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 6, 2020 A to res pali? sprašujem za prjatlco... Bmflar, Grut, ligenjček in 7 others 1 1 8
ligenjček Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 21 urami, motozajebant pravi: Domača pizza... no pizzi šunka gre pod sir pred 12 minutami, Ninč. pravi: A to res pali? sprašujem za prjatlco... tut pri mlajših dr.looney, DAMI34, Ninč. in 5 others 1 7
Ninč. Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 7 minutami, ligenjček pravi: tut pri mlajših Kdaj pridem? dr.looney, Spasku, ligenjček in 1 other 4
ligenjček Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 32 minutami, Ninč. pravi: Kdaj pridem? Kam bi ti prišla.. vrži nekaj na žar pa jaz pridem dr.looney, Bmflar, Ninč. in 2 others 2 2 1
Ninč. Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 14 minutami, ligenjček pravi: Kam bi ti prišla.. vrži nekaj na žar pa jaz pridem Ne, ti bos pujska, js pa cukr ligenjček 1
DAMI34 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 59 minutami, Ninč. pravi: A to res pali? sprašujem za prjatlco... jop...sam potem pa res ne pričakuj več kot od spodobnega riganja in gledanja TV Bmflar in Ninč. 1 1
vandrovec Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred eno uro, Ninč. pravi: A to res pali? sprašujem za prjatlco... Manjka pijača zraven...samo tole ni dovolj Grut in ligenjček 2
Spasku Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 Nekateri tukaj pečete in kuhate kdaj se sprašujem če nisem pogrešu foruma Akito, motozajebant, thumper in 5 others 8
Popularna objava motozajebant Objavljeno December 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 6, 2020 Junk vikend... prvič spekel burek ? BIF, notranc, VS800 in 9 others 11 1
motozajebant Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 2 urami, ligenjček pravi: šunka gre pod sir tut pri mlajših Se mi zdi da je to kar večna dilema. Jaz dam prvo sir in potem šunko. Tudi gostilne/pizzerije delajo vsaka na svoj način ligenjček 1
C eagle Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 Jaz pa testo premažem s paradižnikovo omako, posujem malo sira, naložim šunko in suho salamo, potem pa na polno sir in čez še gobice... Sir pod šunko ,prepreči, da bi se salama vozila po paradižnikovi omaki, ko še ni pečena.. Takrat je omakca lepa zavreta in se pol se vse vozi... ligenjček 1
ligenjček Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 3 urami, motozajebant pravi: Se mi zdi da je to kar večna dilema. Jaz dam prvo sir in potem šunko. Tudi gostilne/pizzerije delajo vsaka na svoj način Res je, pa tudi vsak ima svoj okus, meni osebno je najbolje da gre šunka spodaj, sir čez, pa slanina na vrh ker slanina mi je všeč zapečena, šunka pa malo manj. Včasih, pred epidemijo veganov je bila osnova za pico šunka-sir-gobice, potem pa ostali dodatki po okusu na vrh, pa sem ugotovil da mi ta "stari" način najbolj ustreza Ninč. in Mavti 2
Popularna objava bajkr88 Objavljeno December 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 6, 2020 (popravljeno) sam naredu, sam požru , čakam da bo pečen, mmmm bo Popravljeno December 6, 2020. Popravil bajkr88 dr.looney, Akito, C eagle in 8 others 10 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se