Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 urami, Mavti pravi:

Zaloge se kopičijo:) lačni že ne bomo ,žajni pa:hmm: bo še treba dofilat:whistle:

20201219_170558.jpg

20201219_170627.jpg

20201219_170614 (1).jpg

20201219_170819.jpg

Za pivo ni dileme. Kdaj bo meso za pojest? Sam tk me zanima. :D

Objavljeno
pred 12 urami, hajamoto pravi:

Klobaski potica - zdravilna. Mene varuje pred korono. ??

IMG_20201219_193431.jpg

IMG_20201219_193356.jpg

a to klobase v šnopc namočiš? :P

Objavljeno
pred 13 urami, Scarabeo 500 pravi:

Za pivo ni dileme. Kdaj bo meso za pojest? Sam tk me zanima. :D

Ja na meso bo treba še kar lep cajt čakat:huh: ampak za vmesni čas so pripravljene dodatne zaloge:whistle:

Klobase in slanina povzročajo raka - Primorske novice

Jagnjetina, rožmarin in rdeča vina klobasa recept

Objavljeno
pred 9 minutami, Mavti pravi:

Ja na meso bo treba še kar lep cajt čakat:huh: ampak za vmesni čas so pripravljene dodatne zaloge:whistle:

Klobase in slanina povzročajo raka - Primorske novice

Jagnjetina, rožmarin in rdeča vina klobasa recept

Vidim, da bo huda zima. :OK:

Objavljeno
pred 20 urami, Mavti pravi:

Ja na meso bo treba še kar lep cajt čakat:huh: ampak za vmesni čas so pripravljene dodatne zaloge:whistle:

Klobase in slanina povzročajo raka - Primorske novice

Jagnjetina, rožmarin in rdeča vina klobasa recept

Vidm, da boš dost folka vabil na fešte ?

pred 11 urami, kaizer pravi:

razlika je očitna:lol1:

IMG-42ed0f258b684f85c986bf5f5fb0496e-V.thumb.jpg.542fc794d9596147db1cd711820f1719.jpg

To lih ni smšen, no :blush:

Objavljeno
pred 2 urami, Mavti pravi:

Tudi masti za zabelo je :)

pa malo sem sortiral:whistle:

20201221_165116.jpg

20201221_165139.jpg

Prazne posode za pomit pa raje ne bom slikal, ker je je cela gora:slap::P

Kaka je cena želodčkou...itak pa,4 kumade uzamem...pa še pol kakega ... tenkju,njamiiiiiii....:)

  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 22 minutami, Grut pravi:

Kaka je cena želodčkou...itak pa,4 kumade uzamem...pa še pol kakega ... tenkju,njamiiiiiii....:)

js bi tut :blush: 

Objavljeno
pred 8 minutami, maus pravi:

js bi tut :blush: 

prlet du mene pa bruhneva z ruzaki v Ljubno....:)

Objavljeno

Bruhn u Ljubno, pol pa še bruhi do Ljubljane ... me boš vsaj videl :dry: 

Objavljeno
pred 3 urami, Mavti pravi:

Tudi masti za zabelo je :)

pa malo sem sortiral:whistle:

20201221_165116.jpg

20201221_165139.jpg

Prazne posode za pomit pa raje ne bom slikal, ker je je cela gora:slap::P

To bo pravi zimski boj po požiralniku. :) Tiho žitje, potem pa tihožrtje.

Objavljeno
pred 18 minutami, maus pravi:

Bruhn u Ljubno, pol pa še bruhi do Ljubljane ... me boš vsaj videl :dry: 

dil ... 

grut dopust.jpg

Objavljeno

Uh fantje :blush:,če zadeva ne bi bila tako zakoreninjena in  tako dobra bi že zdavnaj opustili vse skupaj, je zelo veliko dela  pa tud denarja    rezultat pa ni grantiran čeravno kaj hudega skoraj ne more iti narobe, je le veliko kilometrine zadaj.

Nikoli nismo pripravljali izdelkov za prodajo tako ,da niti cene nevem( verjetno googel bolje ve kot jaz)ampak če pa kdo prikolovrati mimo pa ni problem dat poskusit pa še kaj za žejo ,da gre lažje po grlu se najde.:)

Leto je dolgo pa zaloge potem pobira kot spomladanski sneg:whistle:

Sem pa že slutil, da bo treba varovanje suhomesnih izdelkov zaostrit:hmm: ,da ne bo kaj uzela magla:P

Aja, smo učeraj probali za kosilo mesne ostanke od zadnjega poljnenja , uf samo mljac, mljac, mljac ....,je bilo slišat pa še skledo smo polizali ,dobro kaže:D , za kokoši  kljub količini ni ostalo nič:blush:

Mater ej še goro posode sem pomil pa zložil:worship: sedajle pa jabolček napadam:alko: pa tud dobro gre v promet:D

Objavljeno
pred 12 urami, Mavti pravi:

Uh fantje :blush:,če zadeva ne bi bila tako zakoreninjena in  tako dobra bi že zdavnaj opustili vse skupaj, je zelo veliko dela  pa tud denarja    rezultat pa ni grantiran čeravno kaj hudega skoraj ne more iti narobe, je le veliko kilometrine zadaj.

Nikoli nismo pripravljali izdelkov za prodajo tako ,da niti cene nevem( verjetno googel bolje ve kot jaz)ampak če pa kdo prikolovrati mimo pa ni problem dat poskusit pa še kaj za žejo ,da gre lažje po grlu se najde.:)

Leto je dolgo pa zaloge potem pobira kot spomladanski sneg:whistle:

Sem pa že slutil, da bo treba varovanje suhomesnih izdelkov zaostrit:hmm: ,da ne bo kaj uzela magla:P

Aja, smo učeraj probali za kosilo mesne ostanke od zadnjega poljnenja , uf samo mljac, mljac, mljac ....,je bilo slišat pa še skledo smo polizali ,dobro kaže:D , za kokoši  kljub količini ni ostalo nič:blush:

Mater ej še goro posode sem pomil pa zložil:worship: sedajle pa jabolček napadam:alko: pa tud dobro gre v promet:D

Vem,da je dosti dela z njimi,jih obteževat,obračat,strgati mast iz njih,sem jih včasih delal pri frendu v Radmirju....cene se pa gibajo v vaših koncih od 35 pa vse tja do 45 evrčkou...vem iz prve roke. Nič bat,nobeno varovanje me ne zadrži pri dumačih mesninah :cool:.

Objavljeno

Danes smo pa muzejsko tehniko uporabili:whistle::huh:vam povem naporno kot v fitnesu:naughty:

20201225_092210.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!