Popularna objava ligenjček Objavljeno Januar 4, 2021 Popularna objava Objavljeno Januar 4, 2021 Včasih je treba poskusiti kaj novega ? 11 2
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Januar 4, 2021 Popularna objava Objavljeno Januar 4, 2021 ti matr tole pa je porcija, če bo to ker vegi vidu ga bo še kap.... 10
Popularna objava ligenjček Objavljeno Januar 4, 2021 Popularna objava Objavljeno Januar 4, 2021 pred 1 uro, bajkr88 pravi: ti matr tole pa je porcija, če bo to ker vegi vidu ga bo še kap.... Če bi to vegi probav bi ga spreobrnil ? 1 10
Mavti Objavljeno Januar 4, 2021 Objavljeno Januar 4, 2021 Danes popoldne me je prezeblo kot psa pa pridem domov in vidim kuhana jajčka(od ene mlade bele piške posebej zložena) in sploh ne zanimanja za njih ,jaz pa lačen kot sem bil (akcija hitro v kuharsko delo, ker so mi odlična ,jajca čebula ,sol ,poper ,bučno olje in kis) sem pojedel usa plus konkreten kos savinjskiega želodec zraven sedajle pa še malo šardoneja iz Goriških brd pa sem dober Hujšali bomo jutri 5 2 1 3
Popularna objava thumper Objavljeno Januar 4, 2021 Popularna objava Objavljeno Januar 4, 2021 pred 31 minutami, Mavti pravi: Danes popoldne me je prezeblo kot psa pa pridem domov in vidim kuhana jajčka(od ene mlade bele piške posebej zložena) in sploh ne zanimanja za njih ,jaz pa lačen kot sem bil (akcija hitro v kuharsko delo, ker so mi odlična ,jajca čebula ,sol ,poper ,bučno olje in kis) sem pojedel usa plus konkreten kos savinjskiega želodec zraven sedajle pa še malo šardoneja iz Goriških brd pa sem dober Hujšali bomo jutri za nehat prdet je pa tud februar u redu.. 1 11
Spasku Objavljeno Januar 4, 2021 Objavljeno Januar 4, 2021 58 minutes ago, thumper said: za nehat prdet je pa tud februar u redu.. Za ne verjet vsa ta jajca v enem obroku 1
Spasku Objavljeno Januar 4, 2021 Objavljeno Januar 4, 2021 Tako je ce si prevec lacen in pameten da postavis pecico na 250c namesto na 225c in si ob enem se skleroticen 3 2 3 2
thumper Objavljeno Januar 4, 2021 Objavljeno Januar 4, 2021 (popravljeno) pred 4 urami, Spasku pravi: Tako je ce si prevec lacen in pameten da postavis pecico na 250c namesto na 225c in si ob enem se skleroticen na spodnjem delu slike je mogoče še mal surova.. zarad skleroze pozabil obrnit? Popravljeno Januar 4, 2021. Popravil thumper 1
Spasku Objavljeno Januar 5, 2021 Objavljeno Januar 5, 2021 10 hours ago, thumper said: na spodnjem delu slike je mogoče še mal surova.. zarad skleroze pozabil obrnit? Ja tocno to skleroza ti pa garantiran da ni surova na spodnjem delu sm poskusal jest trda kot granit in okus po oglju 1 1
notranc Objavljeno Januar 7, 2021 Objavljeno Januar 7, 2021 pred 13 urami, Bmflar pravi: Malllcccaaaaaaaa ? Ja ma ne tvoja 3
Bmflar Objavljeno Januar 8, 2021 Objavljeno Januar 8, 2021 pred 8 urami, notranc pravi: Ja ma ne tvoja Yp, moja ? Sej tut sam nisem navdušen nad sabo ... se bom kar sam spremil ven 5
Popularna objava motozajebant Objavljeno Januar 8, 2021 Popularna objava Objavljeno Januar 8, 2021 "tadomač" 13 3
motozajebant Objavljeno Januar 9, 2021 Objavljeno Januar 9, 2021 pred 18 urami, GoBobi pravi: Lepši kot iz učbenika?... Thx. Saj sem tudi rabil enih eksperimentov, da sem do tega prišel ? Ps. @thumper kaj pa teb ni vsec? ? 1
Popularna objava motozajebant Objavljeno Januar 9, 2021 Popularna objava Objavljeno Januar 9, 2021 Včeri po šihtu nekaj na brzino... danes pa sem si naložil enega dela ? sem se prvič spravil delat torteline... polnjeni z bučo, skuto in žajbljem... no potem pa prvic delat testenine ? sicer je pol stanovanja od moke, ma za prvič mislim da so bili kar OK omaka je pa iz masla, žajblja, klementin in parmezana... 11 1 1 1
Akito Objavljeno Januar 9, 2021 Objavljeno Januar 9, 2021 Ob 8. 1. 2021 ob 8:39, motozajebant pravi: "tadomač" ...še "košaro" oz. Eten pekač v katerem si to pekel bi bilo zanimivo videt...? 2
Spasku Objavljeno Januar 9, 2021 Objavljeno Januar 9, 2021 On 1/8/2021 at 8:39 AM, motozajebant said: "tadomač" thumper tako iz radovednosti zakaj si dal downvote temu hlebcu je premalo soli ali kaj drugega 1
3nity Objavljeno Januar 9, 2021 Objavljeno Januar 9, 2021 (popravljeno) pred 56 minutami, motozajebant pravi: Thx. Saj sem tudi rabil enih eksperimentov, da sem do tega prišel ? Že ko se vsi ukvarjajo s tvojim hlebcem, a je z drožmi? Ob 4. 1. 2021 ob 19:45, Spasku pravi: Tako je ce si prevec lacen in pameten da postavis pecico na 250c namesto na 225c in si ob enem se skleroticen Hah, prava napoletana mora imeti black spots, tebe je pač zaneslo Popravljeno Januar 9, 2021. Popravil 3nity 2
motozajebant Objavljeno Januar 9, 2021 Objavljeno Januar 9, 2021 pred eno uro, Akito pravi: ...še "košaro" oz. Eten pekač v katerem si to pekel bi bilo zanimivo videt...? Seveda, z veseljem... Pekel sem sicer v navadnem pekaču, dokončno pa vzhajal v tej košari pred eno uro, 3nity pravi: Že ko se vsi ukvarjajo s tvojim hlebcem, a je z drožmi? Hah, prava napoletana mora imeti black spots, tebe je pač zaneslo Ne, suhi kvas. 2 2
Popularna objava skofk Objavljeno Januar 10, 2021 Popularna objava Objavljeno Januar 10, 2021 ? za prste obliznit ?? 12 2
Popularna objava 3nity Objavljeno Januar 10, 2021 Popularna objava Objavljeno Januar 10, 2021 @skofkbravo! Not an easy way Mi smo tudi včeraj Zadnjič celo s polnozrnato Zdaj pa še boljšo moko in peč, pa zalaufamo proizvodnjo 8 2
motozajebant Objavljeno Januar 10, 2021 Objavljeno Januar 10, 2021 pred eno uro, 3nity pravi: @skofkbravo! Not an easy way Mi smo tudi včeraj Zadnjič celo s polnozrnato Zdaj pa še boljšo moko in peč, pa zalaufamo proizvodnjo Vprašanje, na koliko jo pečeš? 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se