Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Danes popoldne me je prezeblo kot psa:blush: pa pridem domov in vidim kuhana jajčka(od ene mlade bele piške posebej zložena) in sploh ne zanimanja za njih ,jaz pa lačen kot  sem bil (akcija hitro v kuharsko delo, ker so mi odlična  ,jajca čebula ,sol ,poper ,bučno olje in kis) sem pojedel usa  plus konkreten  kos   savinjskiega želodec zraven :) sedajle pa še malo šardoneja iz Goriških brd :worship:pa sem dober:whistle::naughty:

Hujšali bomo jutri:D

20210104_171957.jpg

20210104_172115.jpg

20210104_172852.jpg

Objavljeno
58 minutes ago, thumper said:

za nehat prdet je pa tud februar u redu..

Za ne verjet vsa ta jajca v enem obroku:?

Objavljeno (popravljeno)
pred 4 urami, Spasku pravi:

Tako je ce si prevec lacen in pameten da postavis pecico na 250c namesto na 225c in si ob enem se skleroticen:headbang:IMG_20210104_192656.thumb.jpg.01fb36a4e5b9a53cd90b0f93fa7b7a03.jpg

na spodnjem delu slike je mogoče še mal surova.. zarad skleroze pozabil obrnit? 

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno
10 hours ago, thumper said:

na spodnjem delu slike je mogoče še mal surova.. zarad skleroze pozabil obrnit? 

Ja tocno to skleroza ti pa garantiran da ni surova na spodnjem delu sm poskusal jest trda kot granit in okus po oglju:lol1:

Objavljeno
pred 13 urami, Bmflar pravi:

Malllcccaaaaaaaa ?

2021-01-07 07.48.05.jpg

Ja ma ne tvoja

  • Haha 3
Objavljeno
pred 8 urami, notranc pravi:

Ja ma ne tvoja

Yp, moja ? Sej tut sam nisem navdušen nad sabo :blush:

... se bom kar sam spremil ven :P

Objavljeno

Lepši kot iz učbenika?...

  • Hvala 1
Objavljeno
pred 18 urami, GoBobi pravi:

Lepši kot iz učbenika?...

Thx. Saj sem tudi rabil enih eksperimentov, da sem do tega prišel ?

Ps. @thumper kaj pa teb ni vsec? ?

Objavljeno
Ob 8. 1. 2021 ob 8:39, motozajebant pravi:

"tadomač" :)

 

kruh.thumb.jpg.2fd5bfe495a75ffd860b8f56e386dc13.jpg

...še "košaro" oz. Eten pekač v katerem si to pekel bi bilo zanimivo  videt...?

  • Všeč mi je 2
Objavljeno
On 1/8/2021 at 8:39 AM, motozajebant said:

"tadomač" :)

 

kruh.thumb.jpg.2fd5bfe495a75ffd860b8f56e386dc13.jpg

thumper tako iz radovednosti zakaj si dal downvote temu hlebcu je premalo soli:lol1: ali kaj drugega :?

  • Haha 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 56 minutami, motozajebant pravi:

Thx. Saj sem tudi rabil enih eksperimentov, da sem do tega prišel ?

Že ko se vsi ukvarjajo s tvojim hlebcem, a je z drožmi?

Ob 4. 1. 2021 ob 19:45, Spasku pravi:

Tako je ce si prevec lacen in pameten da postavis pecico na 250c namesto na 225c in si ob enem se skleroticen:headbang:

Hah, prava napoletana mora imeti black spots, tebe je pač zaneslo :)

Popravljeno . Popravil 3nity
  • Haha 2
Objavljeno
pred eno uro, Akito pravi:

...še "košaro" oz. Eten pekač v katerem si to pekel bi bilo zanimivo  videt...?

Seveda, z veseljem...

Pekel sem sicer v navadnem pekaču, dokončno pa vzhajal v tej košari :)

20210109_171028.thumb.jpg.20faef648967ca2091dfa0f9e6f64926.jpg

 

 

pred eno uro, 3nity pravi:

Že ko se vsi ukvarjajo s tvojim hlebcem, a je z drožmi?

Hah, prava napoletana mora imeti black spots, tebe je pač zaneslo :)

Ne, suhi kvas. 

Objavljeno
pred eno uro, 3nity pravi:

@skofkbravo! Not an easy way :)

Mi smo tudi včeraj

pica4.thumb.jpg.ef29d34b9ce453121175e5f7e8d36f21.jpgpica5.jpg.063389955ce19b37420aec0fa74ee19e.jpg

Zadnjič celo s polnozrnato

pica2.jpg.d7d4724ff71d9582977d61d5375ac827.jpg

Zdaj pa še boljšo moko in peč, pa zalaufamo proizvodnjo :)

Vprašanje, na koliko jo pečeš? :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!