pirrulz Objavljeno Marec 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Zaloga kibelfaljša še kar traja. :yea2: Mater kaki sendvič :worship: :worship:
klimbra Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Men se slabša.....da že navsezgodaj razmišljam o kuhanju...... Pojma nimam.....brez ideje.......morda kaj kasneje......sam, d bo Tabasco notr pasal :OK: :OK:
Manu Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Men se slabša.....da že navsezgodaj razmišljam o kuhanju...... Pojma nimam.....brez ideje.......morda kaj kasneje......sam, d bo Tabasco notr pasal :OK: :OK: :D :P svinjski zrezki 5 dkg slanine 1 čebula 4 stroki česna 2 sveži papriki 2 žlici kisle smetane sol mleta paprika, tabasco lovorjev list olje paradižnikova mezga Meso osolimo, malo potolčemo na eni strani, pomokamo in na razgretem olju na rahlo popečemo z obeh strani. Meso odstranimo in na isti maščobi zarumenimo sesekljano čebulo in posujemo pol žličke paprike ter dodamo narezano slanino in na rezance narezano papriko , paradižnikovo mezgo ter dušimo cca. 20 minut. Dodamo kislo smetano, premešamo in dodamo zrezke katere smo premazali s strtim česnom in (PO PAMETI ) tabascom - (Klimbra, opozarjam te, ne pretiravat....te poznam :grrr ) dušimo še nekaj minut. Zraven ponudimo jajčne vlivance. :rolleyes: al pa kr neki....
PERO58 Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Pleskavica v lepinji je zakon, zalita z enim pirom :OK:
pirrulz Objavljeno Marec 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 :D :P svinjski zrezki 5 dkg slanine 1 čebula 4 stroki česna 2 sveži papriki 2 žlici kisle smetane sol mleta paprika, tabasco lovorjev list olje paradižnikova mezga Meso osolimo, malo potolčemo na eni strani, pomokamo in na razgretem olju na rahlo popečemo z obeh strani. Meso odstranimo in na isti maščobi zarumenimo sesekljano čebulo in posujemo pol žličke paprike ter dodamo narezano slanino in na rezance narezano papriko , paradižnikovo mezgo ter dušimo cca. 20 minut. Dodamo kislo smetano, premešamo in dodamo zrezke katere smo premazali s strtim česnom in (PO PAMETI ) tabascom - (Klimbra, opozarjam te, ne pretiravat....te poznam :grrr ) dušimo še nekaj minut. Zraven ponudimo jajčne vlivance. :rolleyes: al pa kr neki.... Bjutiful. :yea2:
Furioso Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Kafe je že "padel" danes... :krneki:
Pervy Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Je pa zato nivo tabasca že nevarno nizek. :fredy: Nič, kar se mora ni težko, danes se gre v šoping. :grim meni ga je pa zmanjkalo in ga ni bilo za dobit v soboto zato sem bil prisiljen kupit "Lousiana hot sauce!" - ni isto :cry: :nono: pussy stuff <_< danes pa samo en buhtl - do kosila je še daleč pa spet sem sam svoj mojster, babica se je vrnila na pohorje :hmm: :cry:
pirrulz Objavljeno Marec 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 meni ga je pa zmanjkalo in ga ni bilo za dobit v soboto zato sem bil prisiljen kupit "Lousiana hot sauce!" - ni isto :cry: :nono: pussy stuff <_< Jap. mam eno rezervo v obliki tega pussy zoca doma. not gut. :grrr
SiR Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 luizijana je za stare mame, da si čaj malo pospajsajo :)
pirrulz Objavljeno Marec 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Olraaaajt! :yea2: Danes chilli con carne, jutri pa je Baab-itza napovedala pasuljac. :OK: :grim To bo veselo. B)
ceso Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 pol pa dobar, sam čez matevža pa zela ga pa ni!
Pravokotar Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 ... jutri pa je Baab-itza napovedala pasuljac.... A če danes izrazim svoje spoštovanje do Baab-itze bom spet zradiran? Prejkone. Tema Njam-njam v predalu K'r neki je namreč izredno občutljiva. Torej ga ne bom. Red mora bit! Doma se bo pa najbrž kaj po woku valjalo. Pač karkoli se zdaj valja po frižiderju. Brez tabasca.
SiR Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Pepe disident jedu senvič s pršutom in melono, posut s sezamom mljac tabaska njet bilo
Manu Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 A če danes izrazim svoje spoštovanje do Baab-itze bom spet zradiran? Prejkone. Tema Njam-njam v predalu K'r neki je namreč izredno občutljiva. Torej ga ne bom. Red mora bit! Doma se bo pa najbrž kaj po woku valjalo. Pač karkoli se zdaj valja po frižiderju. Brez tabasca. A če te jaz citiram in se celo pridružim tvojemu spoštovanju do PirrBaabitze sem takisto v nevarnosti, da bodem zradirana, takorekoč pobrisana z obličja Kr neki Njam Njam planeta? :blink: :? :( :cry: Ah :slap: Pozabla videt tvoj varnostni pas v wok obliki in karkoli frižiderskega... :kva2: Jaz bom pa zdajle sadno solato. O:-) :whistle:
Pervy Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 prišel domov, narezal 2 svinjska šnicla, malo podušil koščke v omaki iz zelenega (green pepper) tabasca in pussy lousiana souce + kilo mediteranskih začimb, napol skuhal torteline, vse zmetal v posodo in zalil z sirom, smetano in parmezanom. spil pivo, skadil čik, odprl novo pivo in že sem jedel ko bog! :whistle: jutri bo pa svinja nautral :OK: :grim
pirrulz Objavljeno Marec 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 (popravljeno) kibelflajš gre počasi proti koncu. Ampak: incipit pečen pršut! :yea2: kak sendvič je to danes bil. :OK: kaj sendvič, GOSPOD sendvič! :yea2: lajf iz gut gut gut :grim Popravljeno Marec 14, 2006. Popravil pirrulz
stigmata Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Ravnokar grem proti čevapom, dober tek to me :OK:
Rude Boy Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 1. SARMA, SLAN KROMPIR 2. NJOKI, BOLONJSKA OMAKA, SOLATA 3. PEČENA SV. REBRA, RIŽ, SOLATA 4. ČESNOVA JUHA sedaj se pa odloči ! :hmm:
klimbra Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 1. SARMA, SLAN KROMPIR 2. NJOKI, BOLONJSKA OMAKA, SOLATA 3. PEČENA SV. REBRA, RIŽ, SOLATA 4. ČESNOVA JUHA sedaj se pa odloči ! :hmm: 3
SiR Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 krvavice pečene v roru z jabolki :blush: Vale, a rabiš recept? ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se