Pervy Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 v petek po povratku iz AUT bil v MB-ju in se spomnil teme o gostilnah pa sma z kolegom mogla vsak eno lepinjo z kajmakom (jasno z pleskavico) stolčt. včeraj sem čips od svinje delal, danes pa se mastil z joto v kateri se je najmanj ena zelhana svinja utopila. :OK: sedaj samo še čakam da se včerajšnja piva, zelje in fižol srečajo pa bo koncert :whistle:
SiR Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 danes 2 dunajska + restan krompir + zelena solata s česnom + pred tem ena goveja juha z domačimi jetrnimi knedli + prek obvezno pivo s fotrom in mamo (oba vojna veterana) včera snoči kiblflajš v Zavrhu + zaseka prav tam + Efes akcija 260 sit komad + špricari z janževcem praktično zastojn + dobre kelnarce včera čez dan bograč, s katerim sem zdravil mačka od petka lajf iz gud tabasko tudi :devil:
motoristek Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 A nimaš ti nekega psa pri bajti? :hmm: :devil: kaj misliš, da bi psa pojedel.... :lol1: ura je bila že pozna... :slap: makaronflajš...2krat :kva2: Ne povem! Njam!!! :D Čokoladno tortico.... :yea1:
pirrulz Objavljeno Marec 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 kaj misliš, da bi psa pojedel.... :lol1: ura je bila že pozna... :slap: : Jebiga. It's them or us. :grim :D goveja župa od včeraj, PP (pujs pečenka), prekajena rebrca (takisto od pujsa - nisem pa ziher, če od istega donatorja :hmm: ), neki mix med restanim in pečenim krompirjem (s tabascom je bil kar okej :grim ). Pol pa pir v priljubljenem lokalu. :grim Ni.slabo.sploh.ne. B)
jose Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 goveja župa, testenine, šnicli, solata :)
Nagaya Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 riž, sojini kalčki, mlade koruzice in sladko kisla omaka :)
Ćardak Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Za kosilo pa pašta z golašom pa večerja še pride :OK:
miha Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 ma zele je tabul ni ga ceez kislga zele
PERO58 Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 ma zele je tabul ni ga ceez kislga zele Ja,dons se obeta segedin :hmm: Zele je taboš :OK:
Manu Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Po skrajno, že prav vulgarno mesnem vikendu, skupaj s pomladjo - vegi teden. :closedeyes: Cvetačni narastek z bešamelom. Zelena solata. :)
Furioso Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Ne vem še, jedilnik še ni objavljen... :cry:
Zdrawc Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Kebab v Bistrici (tako velikega še nisem videl/jedel) :D , Njam, njam PERVY TNX za koordinate :OK:
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 sendvič z dunajskim, kot dodatek tokrat curryjeva omaka
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 ne se zajebavat.... jest dons še nisem n'č jedu!!!
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Mater sem lačn. :fredy: nič več :grrr schwein-wineršnicl, krompirjeva solata..... :OK: Njam, njam Sam sem pa žajn ko osa, grem nekaj spit :grim
klimbra Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Piščančji file v Rimskem loncu Potrebujemo: večji por večjo čebulo 5 strokov česna peteršilj srednje velik korenček Por dobro operemo, ga razpolovimo in narežemo na malo večje koščke Korenček drobno narežemo Čebulo narežemo na večje kose Česen tudi na kose Peteršilj na grobo Vse skupaj damo v večjo posodo,dobro premešamo,prelijemo z olivnim oljem,žlička Vegete,ščepec soli,nekaj kapljic Tabasca. Pretresemo v Rimski lonec, zalijemo z vodo, da je zelenjava pokrita, na vrh pa položimo nasoljen in rahlo popopran piščančji file. Pečemo na 200 cca 1,5 ure. Zraven ponudimo pire krompir, in seveda solatko, z prečudovitim,naravnost fantastičnim, kot bitumen temnim.......a mnogo okusnejšim bučnim oljem( vire vam ne izdam, ker je naravnost neponovljiv ).....obilico česna in mnogo kisa....tako navadnega, kot balzamičnega. Dragi moji.....za prste obliznt!!!!!! Garantiram..........čudovito prebavo, prekrasen zadah.......za moške pa(vsi vem kaj delata por in čebula)........pa še ndvse opazne vonjave, ki vas bodo spremljale še ves naslednji dan!!!!! Pa dobr tek!!!!!! Vaš kuhar Klimbra......se trudi za vas!!!!
ceso Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 špinačo :BUA: pa vse kar zraven spada
atek Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 zaenkrat še nič ampak se sedaj odpravljam iz službe na en kotlet solatko in krompirček :yea1: :yea1:
pirrulz Objavljeno Marec 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 Grem po en brioš v avtomat :( kaj je to :hmm: (pa ne avtomat, ono drugo :fredy: ; za avtomat se mi dozdeva, kaj bi lahko to bilo :) )
Vale Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 kaj je to :hmm: (pa ne avtomat, ono drugo :fredy: ; za avtomat se mi dozdeva, kaj bi lahko to bilo :) ) To je kurac od rogljiča v katerem je čokolada, marmelada, če pa imaš srečo kot jaz, pa nič :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se