Buschi Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 Bohor, Rogaška bankir, Zivnorc, Mavti in 3 others 5 1
C eagle Objavljeno April 5 Opozori Objavljeno April 5 V petek sem naredil potico. Tako, da bo za veliko noč nekaj dobrega pri hiši. Danes sem naredil še eno... Da imam slikovni dokaz, da se res živ... Vstajenje je bilo doživeto... Še za mašo bom moral dat. Pa varno vožnjo želim vsem. PS: Bojte se novih avtomobilov. Veliko stvari lahko naredijo.... tudi popolnoma blesavih... Ena od teh je blokada do ustavitve... RobiRoberto, kaizer, VS800 in 3 others 5 1
Popularna objava C eagle Objavljeno April 5 Popularna objava Opozori Objavljeno April 5 Tudi noter je taka kot mora bit... GoBobi, Akito, kaizer in 8 others 9 1 1
smasher Objavljeno April 5 Opozori Objavljeno April 5 Nisi slikal, nisi jedel. Danes končno uspešno laufala moja pizzs pečica. Akito, RobiRoberto, Mavti in 5 others 7 1
Akito Objavljeno April 6 Opozori Objavljeno April 6 (popravljeno) pred 10 urami, C eagle pravi: Tudi noter je taka kot mora bit... ...končno ena taprava z rozinami 🤩😋... Popravljeno April 6. Popravil Akito Mavti, Zivnorc in C eagle 3
C eagle Objavljeno April 6 Opozori Objavljeno April 6 54 minutes ago, Akito said: ...končno ena taprava z rozinami 🤩😋... Ja. In ni orehova ampak lešnikova...😇🤣 Zivnorc 1
Akito Objavljeno April 6 Opozori Objavljeno April 6 pred 3 minutami, C eagle pravi: Ja. In ni orehova ampak lešnikova...😇🤣 ...kakorkoli...rozine v potici morajo bit 😁... Zivnorc in C eagle 1 1
Mavti Objavljeno April 7 Opozori Objavljeno April 7 Spet sem nekaj čaral C eagle, Frenk 67, Akito in 6 others 8 1
Zivnorc Objavljeno April 7 Opozori Objavljeno April 7 Onlajn..... RobiRoberto, pik1, Frenk 67 in 3 others 4 2
Zivnorc Objavljeno April 7 Opozori Objavljeno April 7 ...aja pozabu še eno hrustljavo sliko...😁 VS800, RobiRoberto, GregorM in 5 others 5 2 1
pik1 Objavljeno April 7 Opozori Objavljeno April 7 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ...aja pozabu še eno hrustljavo sliko...😁 . ... a si ti tud kej jedu, al si sam sliku C eagle, Zivnorc in Mavti 2 1
Zivnorc Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 ... sem predlansko sliko poiskal... Mavti, pik1 in C eagle 1 2
C eagle Objavljeno April 8 Opozori Objavljeno April 8 On 4/6/2024 at 12:49 PM, bankir said: za probat? A je bilo to meni namenjeno? Če ja, potem si dobrodošel. Če si kaj na obali, sem po sili razmer doma. In potičke je glih še za probat.
Kaldu Objavljeno April 12 Opozori Objavljeno April 12 Takole zgleda Leteča plošča😋 Za dva! pik1, VS800, Frenk 67 in 3 others 4 2
VS800 Objavljeno April 15 Opozori Objavljeno April 15 DAMI34, Kawasaki_rider, Akito in 3 others 3 2 1
Frenk 67 Objavljeno April 15 Opozori Objavljeno April 15 pred 5 urami, VS800 pravi: A tele je res tvoja fotka? K mi zgleda kot profesionalna za kakšno reklamo. Zivnorc, GregorM in RobiRoberto 3
VS800 Objavljeno April 15 Opozori Objavljeno April 15 pred 16 minutami, Frenk 67 pravi: A tele je res tvoja fotka? K mi zgleda kot profesionalna za kakšno reklamo. Ne ne ni moja ma kaki, sam lih kele k uni ribi pa žaru pa učerajšnjemu dnevu mi je pasala 3nity, Frenk 67, Zivnorc in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se