Zdrawc Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Kebapčina od govedarine <_< škoda, da je bil čili šwoh :glare: , bi mogoče spil kakšen pir več :hmm:
Guzzila Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Naravni puranji z zelenjavno prilogo, regratova solata z krompirjem + 1 dcl Kernerja v polsladki izvedbi. Najboljše pri vsem pa je to, da sem vse sam pripravil!!!
Ćardak Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Pašta...Vsaj da bi bla doro narjena ma ni bla :BUA: <_< :BUA: ...Sok :OK: ... :hmm: :blink:
Pervy Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 prišel domov in ob dveh babicah pri hiši zagledal za kosilo zelevnjavno župo z koščki mesa :eek: :wacko: kot se spodobi za župo sem začel iskat šnicle po štedilniku in ugotovil da naj bi bila ta župa GLAVNA JED!!!!! :kva2: :blink: :cry: :angry2: v 2 sekundah pojasnil da pomije ne nasitijo pravega deda pa čeprav je par koščkov mesa vmes in odšel na lasagno in 2 pira! :grim konec dober vse dobro, jutri se bo spet peklo MESO!!! :whistle: prišel domov in ob dveh babicah pri hiši zagledal za kosilo zelevnjavno župo z koščki mesa :eek: :wacko: kot se spodobi za župo sem začel iskat šnicle po štedilniku in ugotovil da naj bi bila ta župa GLAVNA JED!!!!! :kva2: :blink: :cry: :angry2: v 2 sekundah pojasnil da pomije ne nasitijo pravega deda pa čeprav je par koščkov mesa vmes in odšel na lasagno in 2 pira! :grim konec dober vse dobro, jutri se bo spet peklo MESO!!! :whistle: PS: kot ponavadi - je bil v gostilni tabasco razredčen ampak je vseeno šlo :ninja:
jose Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 pečena pujcekova rebra, pire, solata :)
Icy Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 (popravljeno) Chilli Con Carne, :devil: :wub: :P pekoč ala Icy - ko ga poješ si pa :bounce: Popravljeno April 4, 2006. Popravil Icy
pirrulz Objavljeno April 4, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2006 Že od 13.45 nulanientenada :glare:
Vale Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Po petih dneh čevapčičev, kajmaka, čevapčičev, kajmaka, čevapčičev, kajmaka, janjetine, kajmaka, paprik, kajmaka, čevapčičev, kebaba, džulbastij, kajmaka... se je prilegel motovilec s fižolom in jajčko :D
motoristek Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Danes je bil goveji zrezek :worship:
Manu Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Danes bodo bučke s kislo smetano.... :huh: Mogoče bi vseeno kazalo kakšno ptičjo gripco scvrčat poleg.... :hmm:
Zdrawc Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Segeđin, krompir v kosih posut z g'rbci :D
motobaby Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 danes bo: orada, motovilc, krompirček :OK:
ceso Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 (popravljeno) pljeskavic sa ajvero, senfom i ćebulico Popravljeno April 5, 2006. Popravil ceso
Pervy Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 makaronflajš - super podlaga za pivo z kolegom po šihtu (zdaj kmalu :grim ), nato pivo na sestanku poklicnih kolegov in nato pivo ob gledanju fuzbala! no mogoče si kako pleskavico v lepinji vmes omislim :blush:
Thundercat Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 nič za kosilo bo pa zvečer padla pica v Piramidi.... :D :yea1:
Ćardak Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Pohano meso :OK: ......Solata :OK: .....Mineštra :BUA: <_< :BUA: ....Sok :OK:
Furioso Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Zdaj bom nekaj. Ogromno nečesa. :devil:
Rude Boy Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 špargljeva juha, rižota z jurčki in parmezanom, kristalka z jogurtovim prelivom ! pred tremi urami ! :P
motoristek Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Ogromno polžkov z ljuto omako.... :devil:
moto rider Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Fižolova župa!!! Ej! Takšno zna pa sam' moja nar'dit! :OK:
Sanda7 Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 za kosilo fotr skuhov segedin ma sem mogla jit dvakrat srat :angry2:
klimbra Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 za kosilo fotr skuhov segedin ma sem mogla jit dvakrat srat :angry2: Packaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :angry2: Reče se "kakat" Ajmeeeeeeeeeeeee......današnje mladinke :? :? :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se