Brihta Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Cebulna cebatka, kuhan prsut, sir :D
Manu Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Kar je od včeraj ostalo, mal razredčeno... :huh:
atek Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 sirova štručka, ogarska salama, sir in jogurt za kaj več še ni bilo časa :whistle:
pirrulz Objavljeno April 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2006 Šit. Ziher kakega pol pujsa v teh dneh pojedel. Ne morem več. :fredy: No, vsaj kake dve uri ne. :grim :grrr :) Jap. Zdržal celo kako uro več. :) Kaj bo pa za kosilo, pa še ne vem. Vem samo, da bo zastonj in dobro. :grim :OK:
Icy Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 Jap. Zdržal celo kako uro več. :) Kaj bo pa za kosilo, pa še ne vem. Vem samo, da bo zastonj in dobro. :grim :OK: Aha mamaservis :OK: Pri nas pa tschevaptschitschi pa pire pa regradova solata z vročim krompirjem pa ...
pirrulz Objavljeno April 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2006 chuffty :grim Spodobi se in pravično je. B)
Pervy Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 jebemti rižoto z nekimi mini koščki mesa, jedel pred 4 urami pa sem spet lačen ko bik :angry2: pred fuzbalom more obvezno še kaka lepinja, sabina-burger al pa kebap padit! :whistle:
Zdrawc Objavljeno April 18, 2006 Opozori Objavljeno April 18, 2006 pred fuzbalom more obvezno kebap padit! :whistle: Jap, je že padu :yes: mater dans je pa bil šarf :devil: , da so se zlili čez še trije točeni zelenci :rolleyes:
Pervy Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 babica se je vrnila v kuhinjo - danes me čakajo pikantni vampi z slanino :grim :wub: PS: ostale v družini pa solata :devil:
KIREN Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 uf, predhodniki se zaj... al pa nimajo prave hrane na meniju. Ok, za pokušino, danes, ker nisem imel časa, sem ubodel testenine, zeleno solato, koščke popečenega purana, to vse skupaj v eni posodi, zabeljeno z veliko gorčice, malo bučnega olja in kisa. Za vse skupaj sem porabil 15 minut. Imel sem dan dopusta, pa sem se pred vožnjo z motorjem in po daljši rekreaciji, razvajal. Probajte, mega.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se