jose Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 ocvrt piščanec, pečen krompir, solata, sirova pita :)
Sanda7 Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 kalamare,pomfri,kao grška solata mal prej kos torte zdejle bom pa filane paprike in paradajz solato in če bo kej placa še en kos torte
motobaby Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 Predjed: - domači kravji stopljen sir s tartufi Glavna jed: - polenta s tartufi -domači njoki s tartufi - solata :OK: mljask
urqlle Objavljeno Julij 2, 2006 Opozori Objavljeno Julij 2, 2006 za kosilo pripravil moji mali gobovo juho z domačimo gabami(beri: niso bile ostrige) čist sveže lisičke, glavna jed: gratinirani njoki z zelelenjavo in govejo pečenko ter poletna solata, za sladico pa pečen sladoled! mmmmmmmm, mater je blo dobr :OK:
Vale Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 1. Ribji namaz 2. Hobotnica v solati 3. Gratinirane kapesante 4. Škampi na žaru 5. Brancin v pečici s krompirjem + solata 6. Jagode z vanilijevim sladoledom in smetano 7. Kavica Poplaknjeno z malvazijo ...
Alla Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 V soboto kosilo čufte, zvečer piknik: letance, hrenovke, ražnjiči, čevapi in omakice. :OK:
KeC Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 ... zvečer piknik: letance, hrenovke, ražnjiči, čevapi in omakice. :OK: :OK: :OK: Alka :worship:
Sanda7 Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 dopoldne mal ješprena popoldne mal riža in mesa pa solatko
Manu Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Predjed: - domači kravji stopljen sir s tartufi Glavna jed: - polenta s tartufi-domači njoki s tartufi - solata :OK: mljask :blink: :blink: :blink: Če bi jest mojmu tooook tartufov dala :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: Mi smo pa na kislem mleku. :)
motobaby Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 :blink: :blink: :blink: Če bi jest mojmu tooook tartufov dala :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: Mi smo pa na kislem mleku. :) Sva praznovala I. obletnico poroke, pa sem ga mogla nekak mal podkurit :blush: ; sj veš kaj pravjo o tartufih :kva2: Aja, sory :topic: No, danes pa pica, kraljevska, je bla kr ok :grim
peter1 Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 solatka s tuno in jajčkom njam njam :OK:
Manu Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Gamberi na solatni posteljici, zame posebej z jogurtovim prelivom ( ker še ne smem česna in kisa preveč :blush: ) , popečen toast Polnjeni lignji s pršutom in sirom, panirani in zlato zapečeni, kepica praženega krompirja z belo čebulo Zelena solata z bučnim oljem in tremi kaplicami limoninega soka (ker me smem kisa :blush: ) Kompot iz marelic in jabolk (ker še ne smem surovega sadja :blush: ) "Ljubezen gre skozi želodec" je rekel in hkrati pojamral, da ima več dela, če je na dopustu.... O:-) :rolleyes: :whistle:
Vale Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Lubenica in melona pripravljena by Cvatič :004
Sanda7 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 dunajski in kisu krompir,pa kompot je blo za malco kosilo še pride
pirrulz Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Gaddamit pojma nimam. Nekaj iz mesa :grim + za plačat. :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se