SiR Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Zeliščna polenta !!!!! :OK: :OK: Tell me all about it! :D please :blush:
Pervy Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 zadnih nekaj dni kuham sam - posledični jem dobro in predvsem mesnato :OK: :grim
Vale Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Šla na kavo v naš buf in dobila zraven serviran ljut feferon :kva2: Ampak čist zares ...
bubamara Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 mensezdi, da sem enga črva pogoltnila :eek: :krneki: a ma to kej železa :hmm: ma sej nima veze...grem :SS
era Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 mensezdi, da sem enga črva pogoltnila :eek: :krneki: a ma to kej železa :hmm: ma sej nima veze...grem :SS Ma, ma, predvsem velik beljakovin :grim
klimbra Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Danes sem se pa odločil......da si privoščim........ledeno mrzlo Francosko solatko!!!!!!! Bo kar zadost kalorij.......pa še osvežilno bo......seveda........po strai navadi jo bom malček popravil......samo to pa so že male tajne velikih majstora kuhinje :blush:
Vale Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Danes sem se pa odločil......da si privoščim........ledeno mrzlo Francosko solatko!!!!!!! Bo kar zadost kalorij.......pa še osvežilno bo......seveda........po strai navadi jo bom malček popravil......samo to pa so že male tajne velikih majstora kuhinje :blush: Jaz pa ne vem še kaj bom ... neki ribjega ziher ... mogoče kar ribico pečeno v foliji s krompirčkom ... mmmmmmmm
klimbra Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Jaz pa ne vem še kaj bom ... neki ribjega ziher ... mogoče kar ribico pečeno v foliji s krompirčkom ... mmmmmmmm Jest bi tut.....pa sem prelen :( :( :( :(
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) Jaz pa ne vem še kaj bom ... neki ribjega ziher ... mogoče kar ribico pečeno v foliji s krompirčkom ... mmmmmmmm hvala Vale, na ideji :OK: sam nalovit si še grem nekej postrvi, nazaj grede pa peš čez krompirjevo nivo, pa bo :yes: Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil Zdrawc
Vale Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Jest bi tut.....pa sem prelen :( :( :( :( Zakaj se ti pa ne da ribe v folijo zavit pa krompir zravn nametat pa pečt 45 min na 200 :?
SiR Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 hvala Vale, na ideji :OK: sam nalovit si še grem nekej postrvi, nazaj grede pa peš čez krompirjevo nivo, pa bo :yes: pa v pivovarni en sod v žep utakneš, pa je :grim
era Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) 1x banana, 2x marelce, 1x kiwi, pol melone, 1x nekatarina, narezanih v pol skodele skute...: Cukra poln pehar, pa mal beljakovin zravn. Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil era
Ćardak Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Sendvič u zagrebu(the best city) :OK:
klimbra Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Zakaj se ti pa ne da ribe v folijo zavit pa krompir zravn nametat pa pečt 45 min na 200 :? Ker bi moral najprej ribico kupit.....pa folijo kupit........pa vročino od pečice prenašat........klinc.......prestar sem za take izlete......je bolj prijetno ležat v fotelju :blush: :OK: :OK: :OK:
Vale Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Ker bi moral najprej ribico kupit.....pa folijo kupit........pa vročino od pečice prenašat........klinc.......prestar sem za take izlete......je bolj prijetno ležat v fotelju :blush: :OK: :OK: :OK: No, sej jaz sem si pa na koncu naredila nabudala v kombinaciji hrenovka, paprika, bučke in sirček ...
Petzl Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 1x banana, 2x marelce, 1x kiwi, pol melone, 1x nekatarina, narezanih v pol skodele skute...: Cukra poln pehar, pa mal beljakovin zravn. a ti hujsas?
era Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 (popravljeno) a ti hujsas? Ne, zakwa? :) Čeb hujšala neb tega jedla.. dobr no, razn skute :grim Popravljeno Julij 7, 2006. Popravil era
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se