Lobo Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Puranji dunajski s pomfrijem :OK: + zelenjava .) Večerja nekaj kg lubenice :P
Hanzi Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 Jaz sem včeraj za večerjo (od 8-do 3 ponoči, pa danes bo najbrž isto) nekajkrat probal Baje smo jih 10 pojedli včeraj, nekaj takega se pripravlja tudi za danes
bauca Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 včeraj palačinke z nutelo :worship: .. danes pa bo nekaj mesnega .)
Zdrawc Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 Jaz sem včeraj za večerjo (od 8-do 3 ponoči, pa danes bo najbrž isto) nekajkrat probal Baje smo jih 10 pojedli včeraj, nekaj takega se pripravlja tudi za danes Hanzi, v naslednjih dneh pričakujem izčrpno poročilo o dogajanju na vaši megaroštiljadi :yes: pravkar pa maznil pražeba jetrca z petršiljem in pire krompirjem :grim , ko se tole malo usede bom maznil še pa en velik čokoladni puding :whistle:
Tinchi Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 mmm...koruzna tortilja, polnjena s piscancem, sirom pa solatka.... :OK: njami
hrčo Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 Mehiška :OK: v prijetni družbi :blush:
lenči Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 Sardelce na žaru (roštiljada na domačem balkonu :OK: ) , krompirjeva solata, kozarc vina
Petzl Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 spet meso :blink: :OK: :yes: tut pr men :OK:
Miha Z. Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 spet meso :blink: :OK: :yes: jeah :OK: :yea1:
Ćardak Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 jeah :OK: :yea1: spet je blo za večerjo drgačne vrste ampak dobro je blo za dns bo zadosti :OK:
Manu Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Po sobotnih in nedeljskih takšnih in drugačnih mesnih vragolijah ( :kva2: :P :kva2: ), se bodo danes prilegli eni rezanci z bučkami. :blink:
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 pire krompir,šnicl in zelena solata z fižolom :OK:
Pervy Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 pol hladne pice od včerja zvečer :wacko: no ja še dobro da mam hladen pir v pisarni in sem se že "nasitil" :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se