jan8 Objavljeno December 10, 2005 Deli Objavljeno December 10, 2005 sem zelo nov(tako v garaži kot na forumu).) zato se mi prosim ne smejat:?. imam moped puch (zelo star model) največ težav pa mi povzroča magnet. ko ga nastavim na ležišče in ga zavrtim drsa ob eno od sten navitja. (magnet je originalen). in še eno; ko matico ki magnet drži pri miru ategnem premočno se magnet sploh ne zavrti več. :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkleva Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 pomojem ni nič narobe samo se ti je premakenlo navitje, ali si spregledu kašno podložko na magnetu malo bolše poglej še enkrat LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 pomojem ni nič narobe samo se ti je premakenlo navitje, ali si spregledu kašno podložko na magnetu malo bolše poglej še enkrat LP Poglej, če ti je navoje papapalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se