hajoktejn Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 u smo fensi..še bolj ko kaka ljubljanska gospodična :) Dobro, veliko, za solidno ceno: pri Micki. .)
Nagaya Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 a tam pa inventar ne spominja na propadle čase? ja pa ja de :grim
Lobo Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Nisem nek vzvišen človek al kakršenkoli wannabe, ampak za največji šnicl na svetu ne grem ne v Rogovilca ne ke u Stožice, ker dejansko stanje teh dveh objektov močno spominja na propadle čase in tudi oprema in notranjost ( verjetno pa tudi inventar ) so od takrat. O sanitarnih pogojih v omenjenih gostilnah pa imam tako ali tako svoje mnenje ( slabo ). Vsak pa se sam odloča, kje bo jedel. Nisem še bil v nobeni od omenjenih gostiln. Glede na to, da sem tudi sam še iz propadlih časov, pa mislim, da mi bo všeč.
marx Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Je velik kot pokrov od skreta. :OK: :OK: :OK: :? :? :lol1: :lol1:
cvetoo Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Dunajski namreč... Če povem po pravici si me zaj. Sem mislil, da si se opogumil in dal na ogled :grim LP Cvetoo.
Zdrawc Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Je velik kot pokrov od skreta. :OK: :OK: :OK: :? :? :lol1: :lol1: WTF :eek: a ti na sekretu ješ, od kje ti sicer takele primerjave :hmm:
Brihta Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 WTF :eek: a ti na sekretu ješ, od kje ti sicer takele primerjave :hmm: OK, velik kot ratkapa :)
batzajla Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 bemti,zj sm pa lačn ghratou :angry: :)
king Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Dunajski namreč... ..Pa si ga snedu?? :hmm: ....mislim celga???? :hmm:
pirrulz Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 A to so iz 130 kilskega prasca samo en šnicl naredili? To razkošje moram videt v živo. Pridemo enkrat poleti do tebe s Pirrulzom in Dipom, da sprobamo koga je več v hlačah. Nas ali šnicla. Podpišem. :grim Ampak ne vem, če bom zdržal do poletja. :fredy:
Manu Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Ogromen šnicel prejšnji teden pr Rogovilc. :blink: Nisem nek vzvišen človek al kakršenkoli wannabe, ampak za največji šnicl na svetu ne grem ne v Rogovilca ne ke u Stožice, ker dejansko stanje teh dveh objektov močno spominja na propadle čase in tudi oprema in notranjost ( verjetno pa tudi inventar ) so od takrat. O sanitarnih pogojih v omenjenih gostilnah pa imam tako ali tako svoje mnenje ( slabo ). Vsak pa se sam odloča, kje bo jedel. Pozabla oment, da majo pr Rogovilc tut krvavice pa tenstano zelje ful dobro. :) Vsak pa se sam odloča, kje bo jedel. :yes: p.s. A ti na sanitarijah malcaŠ? O:-) WTF :eek: a ti na sekretu ješ, od kje ti sicer takele primerjave :hmm: Ne, verjetno je zasavc :wub: ... Tam namreč delajo take primerjave. :) :P Glede na to, da sem tudi sam še iz propadlih časov, pa mislim, da mi bo všeč. Se mi je takoj zdel, da mava neki skupnega.
Lobo Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Se mi je takoj zdel, da mava neki skupnega. Mislim, da kar precej. Motorji, ..., šnicli (vsaj upam). Ampak takšne šlicle, kot jih je pohala moja babica, pa še nisem jedel nikjer. Sicer ne tako velike kot SymRu, ampak okusne pa za rokave polizat.
hajoktejn Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Sanitarni pogoji = higienski pogoji :closedeyes:
SiR Objavljeno December 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2005 (popravljeno) WTF :eek: a ti na sekretu ješ, od kje ti sicer takele primerjave :hmm: Ne moreš rečt, da prehranjevalni ritual in ritual 'after' nista nekako filozofsko povezana. Seveda v okviru eksistencialne platforme in njene peristaltične nadgradnje. ..Pa si ga snedu?? :hmm: ....mislim celga???? :hmm: Ne, na steno sem si ga obesil namesto 1,5-metrskega reliefa. Sanitarni pogoji = higienski pogoji :closedeyes: verjetno vseeno na 5-krat višjem nivoju, kot na kateremkoli motozboru/motožagnanju v Sloveniji i šire? Popravljeno December 12, 2005. Popravil SymRu
Zdrawc Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 ritual 'after' obratna peristaltika :hmm:
GorazdH Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 pa kolko rogaške si spil zraven?? :D
Leteči Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 A ti na sanitarijah malcaŠ? O:-) Stanje sanitarij odraža tudi nivo higiene v kuhinji in še kje drugje.
hajoktejn Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Stanje sanitarij odraža tudi nivo higiene v kuhinji in še kje drugje. Aleluja, nekdo ki razume napisano. :OK: :OK: :OK:
Kontraband Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Damn that is some big piece. :OK:
king Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Ne, na steno sem si ga obesil namesto 1,5-metrskega reliefa. Sam da nisi "kile" fasu :lol1:
elbarto Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 A to so iz 130 kilskega prasca samo en šnicl naredili? To razkošje moram videt v živo. Pridemo enkrat poleti do tebe s Pirrulzom in Dipom, da sprobamo koga je več v hlačah. Nas ali šnicla. Meni tudi javite, boste videli, kako lahko šnicli ( tudi velikanski) izginejo naznano kam :doze: El Barto
pirrulz Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Meni tudi javite, boste videli, kako lahko šnicli ( tudi velikanski) izginejo naznano kam :doze: El Barto Okej Barto, si obkljukan :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se