Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

VSI, ki se nameravate udeležiti karting dirke na novoletni motosvetovi zabavi in ste se predhodno prijavili, MORATE!!!! biti v Roll baru najkasneje do 18.30.

Če vas do takrat ne bo, se ne boste mogli udeležiti dirke! Priložnost bodo dobili tisti, ki so bili prepozni v predprijavi in bodo želeli dirkati.

18.30 - prijave na dirko

18.45 - seznanitev s pravili in s stezo

19.00 - start dirke

22.00 - finalna vožnja

0.00 - razglasitev rezultatov, podelitev nagrad

Popravljeno . Popravil Gregs
Objavljeno

Še en moj predlog glede dirke (lohka se tudi zbriše).

Včeri sva šla z MoniQ probat te elektro karte. Karti so bolj švoh, proga pa zelo zaprta. Oviki so v glavnem 180 stopinjski.

Z mojimi 86 kg pod 35 sekund na krog nisem prišel, pa sem probaval vse mogoče :krneki: , MoniQ, ki je v cartu sedela drugič v lifu, pa je s svojimi 45 kg vozila čase 33,28 :eek: :eek: in pri tem je imela še cajt, da mi je mahala nazaj in se mi režala.

Zato predlagam, da tisti, ki bo delal štartno listo, da skupaj tekmovalce, ki so približno enako težki.

Tadej

Objavljeno

Tadej, ali pa lahko vse skupaj pomešamo, samo ti moraš priznati, da je MONI pač hitreje in boljše vozila kot ti. :lol1:

Objavljeno

Se bojim da pobudnik te teme že nekaj časa pospešeno hujša :devil:

Objavljeno (popravljeno)

S kolegom voziva skupaj. Jaz jih imam 75 kg, on pa 85 kg. Oba imava enak rekord 32,55 sec. Tko da Tadej, tvoja teorija ne drži :grrr

Je pa fora da je og gokarta velik odvisno. Tudi do 6 desetink. :(

Popravljeno . Popravil Brihta
Objavljeno

teža nitako velik faktor. Karti imajo senzor za pospešek in če v njem sedi večja masa, pač na elektromotr pošljejo več štroma.

Objavljeno (popravljeno)

:naughty: :blink:

Jaz sem že jedel danes...... :grrr

Drgač pa dobra... :grim :D

Popravljeno . Popravil krava
Objavljeno

pripeljem svojega z novimi Duracelkami ! :OK:

treniram da se kar kadi, pošteni turek mi za vratom visi ! :grim

Objavljeno

Še en moj predlog glede dirke (lohka se tudi zbriše).

Včeri sva šla z MoniQ probat te elektro karte. Karti so bolj švoh, proga pa zelo zaprta. Oviki so v glavnem 180 stopinjski.

Z mojimi 86 kg pod 35 sekund na krog nisem prišel, pa sem probaval vse mogoče :krneki: , MoniQ, ki je v cartu sedela drugič v lifu, pa je s svojimi 45 kg vozila čase 33,28 :eek: :eek: in pri tem je imela še cajt, da mi je mahala nazaj in se mi režala.

Zato predlagam, da tisti, ki bo delal štartno listo, da skupaj tekmovalce, ki so približno enako težki.

Tadej

Mislim, da ni bil trik v kg? Vseeno se bomo poizkušali sestaviti skupaj tisti, ki smo že peljali in tisti, ki se bodo prvič.

Vsak bo v 8 minutah pokazal kaj zna. To je približno 12 do 15 krogov.

Objavljeno

ja nic, hujsati bo treba

saj tekaci na tut nimajo 200 kg :naughty:

Objavljeno

ja nic, hujsati bo treba

saj tekaci na tut nimajo 200 kg :naughty:

če bi bral, bi vidu, da ni treba hujšat. masa ni pomembna. sam uni k ne znajo vozit se na maso zgovarjajo običajno...sploh, če so res bolj telebajski

Objavljeno

Pa kako si je upala bolš vozit kot ti :eek: ? :angry2:

Če bi se to meni zgodilo, bi jo imel takoj, kakor hitro bi stopila iz vozila, na hrbtu.

In bi jo že neso v pojslo. Pa se naj tam pokaže svoje umetnije :naughty: .

Objavljeno

če bi bral, bi vidu, da ni treba hujšat. masa ni pomembna. sam uni k ne znajo vozit se na maso zgovarjajo običajno...sploh, če so res bolj telebajski

jaz sem se sam hecal :lol: , saj ce bi ze bilo tak pac je tolko srecnejsi na oni vagi ko dobis tolko zlata kolk si sam tezak :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

tuki imate načrt proge, da bote lahko naštudiral progo :D

proga.gif

Popravljeno . Popravil GrCaR
Objavljeno (popravljeno)

In bi jo že neso v pojslo. Pa se naj tam pokaže svoje umetnije :naughty: .

Ti že, jaz pa ne morem. Monijemojasestričnapress....

sam uni k ne znajo vozit se na maso zgovarjajo običajno...sploh, če so res bolj telebajski

A ti ta stavek zveni zelo znano in domače :lol1: :lol1: :lol1:

Tadej

Popravljeno . Popravil Tadej
Objavljeno (popravljeno)

Pa še neki je: tam u Rollu uni skos na daljinsko upravla hitrost karta... Da bi se zmenl da nej ne pipa tistga knofa, če res karti po luft ne letijo. Pa nej se ne dere skos če si pač hiter žez ovink in s kolesi pač podrajsaš tisto ogrado... Sam tok :whistle:

PS: Kok nas bo naenkrat na stez? 4je kot vedno?

Popravljeno . Popravil Jure007
Objavljeno

pa še približna idealna linija za "telebane", ki bojo prvič pelal, čeprou sm prepričan da nau nobenga k bi prvič pelu, ampak kljub temu .)

post-2044-1134592971_thumb.jpg

Objavljeno

jp pa bojo oz. bomo začetniki,nisem še nikol vozu tuki,...edina izkušnja s kartom je iz green gardna v Puli :blush:

Objavljeno

:grim o ja.. grdo se bomo meli v soboto.. :naughty:

Objavljeno

:grim o ja.. grdo se bomo meli v soboto.. :naughty:

:devil: :devil: :devil:

Objavljeno

A čez zeleni del na načrtu steze se gre z đeckiji?

A prinesem svojo čelado ali dobim tam uši ali dobim tam vnetje srednjega ušesa?

sorrymasejnejsemzlublanepress

Objavljeno

Se odpovedujem dirki in moje mesto odstopam kateremu od čakajočih navdušencev hitrosti.

lp DTW :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!