bladzo Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 (popravljeno) VSI, ki se nameravate udeležiti karting dirke na novoletni motosvetovi zabavi in ste se predhodno prijavili, MORATE!!!! biti v Roll baru najkasneje do 18.30. Če vas do takrat ne bo, se ne boste mogli udeležiti dirke! Priložnost bodo dobili tisti, ki so bili prepozni v predprijavi in bodo želeli dirkati. 18.30 - prijave na dirko 18.45 - seznanitev s pravili in s stezo 19.00 - start dirke 22.00 - finalna vožnja 0.00 - razglasitev rezultatov, podelitev nagrad Popravljeno December 12, 2005. Popravil Gregs
.T. Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Še en moj predlog glede dirke (lohka se tudi zbriše). Včeri sva šla z MoniQ probat te elektro karte. Karti so bolj švoh, proga pa zelo zaprta. Oviki so v glavnem 180 stopinjski. Z mojimi 86 kg pod 35 sekund na krog nisem prišel, pa sem probaval vse mogoče :krneki: , MoniQ, ki je v cartu sedela drugič v lifu, pa je s svojimi 45 kg vozila čase 33,28 :eek: :eek: in pri tem je imela še cajt, da mi je mahala nazaj in se mi režala. Zato predlagam, da tisti, ki bo delal štartno listo, da skupaj tekmovalce, ki so približno enako težki. Tadej
matic Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Tadej, ali pa lahko vse skupaj pomešamo, samo ti moraš priznati, da je MONI pač hitreje in boljše vozila kot ti. :lol1:
Hanzi Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Se bojim da pobudnik te teme že nekaj časa pospešeno hujša :devil:
Brihta Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 (popravljeno) S kolegom voziva skupaj. Jaz jih imam 75 kg, on pa 85 kg. Oba imava enak rekord 32,55 sec. Tko da Tadej, tvoja teorija ne drži :grrr Je pa fora da je og gokarta velik odvisno. Tudi do 6 desetink. :( Popravljeno December 12, 2005. Popravil Brihta
SiR Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 teža nitako velik faktor. Karti imajo senzor za pospešek in če v njem sedi večja masa, pač na elektromotr pošljejo več štroma.
krava Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 (popravljeno) :naughty: :blink: Jaz sem že jedel danes...... :grrr Drgač pa dobra... :grim :D Popravljeno December 12, 2005. Popravil krava
Rude Boy Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 pripeljem svojega z novimi Duracelkami ! :OK: treniram da se kar kadi, pošteni turek mi za vratom visi ! :grim
bladzo Objavljeno December 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2005 Še en moj predlog glede dirke (lohka se tudi zbriše). Včeri sva šla z MoniQ probat te elektro karte. Karti so bolj švoh, proga pa zelo zaprta. Oviki so v glavnem 180 stopinjski. Z mojimi 86 kg pod 35 sekund na krog nisem prišel, pa sem probaval vse mogoče :krneki: , MoniQ, ki je v cartu sedela drugič v lifu, pa je s svojimi 45 kg vozila čase 33,28 :eek: :eek: in pri tem je imela še cajt, da mi je mahala nazaj in se mi režala. Zato predlagam, da tisti, ki bo delal štartno listo, da skupaj tekmovalce, ki so približno enako težki. Tadej Mislim, da ni bil trik v kg? Vseeno se bomo poizkušali sestaviti skupaj tisti, ki smo že peljali in tisti, ki se bodo prvič. Vsak bo v 8 minutah pokazal kaj zna. To je približno 12 do 15 krogov.
stuhec Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 ja nic, hujsati bo treba saj tekaci na tut nimajo 200 kg :naughty:
SiR Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 ja nic, hujsati bo treba saj tekaci na tut nimajo 200 kg :naughty: če bi bral, bi vidu, da ni treba hujšat. masa ni pomembna. sam uni k ne znajo vozit se na maso zgovarjajo običajno...sploh, če so res bolj telebajski
Lobo Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Včeri sva šla z MoniQ probat te elektro karte. Karti so bolj švoh, proga pa zelo zaprta. Oviki so v glavnem 180 stopinjski. Z mojimi 86 kg pod 35 sekund na krog nisem prišel, pa sem probaval vse mogoče :krneki: , MoniQ, ki je v cartu sedela drugič v lifu, pa je s svojimi 45 kg vozila čase 33,28 :eek: :eek: in pri tem je imela še cajt, da mi je mahala nazaj in se mi režala. Pa kako si je upala bolš vozit kot ti :eek: ? :angry2: Če bi se to meni zgodilo, bi jo imel takoj, kakor hitro bi stopila iz vozila, na hrbtu. In bi jo že neso v pojslo. Pa se naj tam pokaže svoje umetnije :naughty: .
stuhec Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 če bi bral, bi vidu, da ni treba hujšat. masa ni pomembna. sam uni k ne znajo vozit se na maso zgovarjajo običajno...sploh, če so res bolj telebajski jaz sem se sam hecal :lol: , saj ce bi ze bilo tak pac je tolko srecnejsi na oni vagi ko dobis tolko zlata kolk si sam tezak :naughty:
GrCaR Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 (popravljeno) tuki imate načrt proge, da bote lahko naštudiral progo :D Popravljeno December 12, 2005. Popravil GrCaR
.T. Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 (popravljeno) In bi jo že neso v pojslo. Pa se naj tam pokaže svoje umetnije :naughty: . Ti že, jaz pa ne morem. Monijemojasestričnapress.... sam uni k ne znajo vozit se na maso zgovarjajo običajno...sploh, če so res bolj telebajski A ti ta stavek zveni zelo znano in domače :lol1: :lol1: :lol1: Tadej Popravljeno December 13, 2005. Popravil Tadej
Jure007 Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 (popravljeno) Pa še neki je: tam u Rollu uni skos na daljinsko upravla hitrost karta... Da bi se zmenl da nej ne pipa tistga knofa, če res karti po luft ne letijo. Pa nej se ne dere skos če si pač hiter žez ovink in s kolesi pač podrajsaš tisto ogrado... Sam tok :whistle: PS: Kok nas bo naenkrat na stez? 4je kot vedno? Popravljeno December 14, 2005. Popravil Jure007
Jure007 Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 pa še približna idealna linija za "telebane", ki bojo prvič pelal, čeprou sm prepričan da nau nobenga k bi prvič pelu, ampak kljub temu .)
kađiva Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 jp pa bojo oz. bomo začetniki,nisem še nikol vozu tuki,...edina izkušnja s kartom je iz green gardna v Puli :blush:
greenninja Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 :grim o ja.. grdo se bomo meli v soboto.. :naughty:
Noise Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 :grim o ja.. grdo se bomo meli v soboto.. :naughty: :devil: :devil: :devil:
Desert Soul Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 A čez zeleni del na načrtu steze se gre z đeckiji? A prinesem svojo čelado ali dobim tam uši ali dobim tam vnetje srednjega ušesa? sorrymasejnejsemzlublanepress
dave the wave Objavljeno December 17, 2005 Opozori Objavljeno December 17, 2005 Se odpovedujem dirki in moje mesto odstopam kateremu od čakajočih navdušencev hitrosti. lp DTW :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se