spesy Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 kje bi dubu podatke,o motorjih do 50 ccm,pa ne skuterje,iščem bl ceste različice. kaj mislte o Gileri DNA,al pa aprilia rs 50 spesy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Naj ti jaz podam moje mnenje. Če boš kupil Gilero DNA se boš počutil skoraj kot na skuterju. Motor je od skutera, samo položaj pri vožnji je bolj motoristični. Aprilia rs 50 pa je že bolj podobna motorju. K temu pripomore 6-stopenjski menjalnik. Če pa jo malo predelaš pa lahko dosega hitrosti tudi čez 100 km/h. Pa še položaj med vožnjo je skoraj tak kot na pravem motorju. Drive fast, die young! Popravil/a - tom dne 29/04/2002 ob 21:32:41 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Če misliš moped predelat (deblokirat-frizirat) pol je RS 50 soliden izbor - sorazmerno dovolj moči in hitrosti. Originalno zadušena RS 50 pa je totaln podn - nima moči tako da se pri speljevanju odrivaš z nogo, ovinke pa ne probi zalagat ker boš padu (te ne more potegent iz ovinka) - sicer pa tud mal čuden zgleda cestak ki brenči 45 km/h (na tolk je zadušena po normativih EU) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Tomos je zakon! LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Če iščeš v tem rangu potem res ne bi bil napačen Tomos-ov BT 50. Jaz mam kr lepe spomine nanj, razen seveda zanesljivosti, ampak so deli smešno poceni. LP, klemen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Sem peljal od kolega eno tako zadeva...cagiva prima.. al neki tazga... mito 50ccm nekje. Zadevca je imela 6 stopenjski menjalnik (obstaja tudi trobrzinc), pa je šlo čez ovinke super. Tudi položaj voznika je OK (no ja.. zame ni bil... 100kg pa 180cm). Malce graje gre bremzam, kjer bi pa najbrž pomagalo malce nastavit zadevo. Mislim da mu je šla zadeva okol 90+kmh Aprilia RS se mi zdi grda... ampak še vseeno boljš kot tisti sesalec/moped hibrid. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
john doe Objavljeno April 30, 2002 Deli Objavljeno April 30, 2002 Jaz ti svetujem Tomos ATX. Resda ni "cestak", ampak, če daš gor še cilinder, bat in uplinjač od BT 50 ter menjaš še izpuh, boš imel relativno hiter motor (90 km/h). Pomembno je, da ne boš imel problemov s policisti, ki bi jih z BT 50 imel (sklepam, da si mlajši od 16 let, sicer bi si najbrž želel 125 ccm). Pa še popravljal ga boš sam in se tako naučil nekaj osnov, saj ko boš imel večji in dražji motor, se verjetno ne boš na njem učil šraufat. lp in varno vožnjo, john doe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno April 30, 2002 Deli Objavljeno April 30, 2002 RS 50...2 frenda jo mata....sminka, posebi ce si 180cm+ jo ne kupuj ker bos sedu kot na biciklu, ozke gume, v ovinku si mrzu! Res da gre s kitom okrog 120km/h ampak ni pravega obcutka ker je prelahka! Jest sm mel Malaguti Fifty k je sel okrog 110km/h ampak isti problem..v ovinku je rust vilo sem in tja.....prelahek...! Tko to povem, od vseh 50ccm motorjev k sem jih vozil je bil najboljsi Beta RR50 Hard Enduro!!! Racing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spesy Objavljeno April 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2002 poznam vse motorje(atx-dna gilere)šrafat jih tut znam,sam rab pomoč pri odločitvi,katerga kupt.hvala za pomoč. spesy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aerox_ Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 dnaja ne kupt k je itak grd. res da zgleda kakor kakšen cest motor sm jaz k mi ga je sošolc dal za zapelat je gablo lepo za vozt sm mal v ovinkih je blo bol čudn.odločitev je tvoja sicer pa AEROX THE BEST :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
>>micho<< Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 DNA je v ovinkih čuden zato ker nisi navajen na njega, poglej _Roba_ ko se pela v rondo +100kmh tak da ni nix čuden samo navadit se moreš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 dnaja ne kupt k je itak grd. res da zgleda kakor kakšen cest motor sm jaz k mi ga je sošolc dal za zapelat je gablo lepo za vozt sm mal v ovinkih je blo bol čudn.odločitev je tvoja sicer pa AEROX THE BEST :yea1: :yea1: :yea1: ← Grd?Seveda je grdi seriski :lol: Kaj te je motilo spredno vzmetneje ali zadno?Res je mogoce spredaj malo prevec mehi amapk se,da uredit...Drugace pa ovinki in co :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 sam se odloči če hočeš menjavat je taprava rska jaz ti prodam rs50 prenareto na 70 piši če te kaj zanima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 Runner je vredu sam mal tam pa tam zapleše po ovinkih če se pehitr prpeleš. Drgač pa rs aprilia tut ni tak slaba. Nrg je pa tut vredu sa ga da kr fajn položit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 z vsakim se da založit če veš.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 z vsakim se da založit če veš.. ← Vem da se da sam neda se pa z vsakim do kolena kot z npr.z nrg-jom Z runnerjem se pa bol tezko do kolena polozi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 kaj se tiče rske gre brez problema z koleno do poda na skuterjih pa še nisem probaval ker imam bolj malo gdaj šanso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 (popravljeno) Z nrgi pa runner ne gre do kolena?Ti lahko na mitingu pokazemo da gre .) Popravljeno Marec 6, 2005. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 vse gre samo morejo bit gume prave. Glede DNA pa jaz sem vozo od _Roba_ pa fajn lezi v ovinkih leti pa dosti bolj :devil: :devil: :devil: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 z vsakim se da založit če veš.. ← pa ZLOŽIT tudi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 z vsakim se da založit če veš.. ← ena izmed redkih pametnih izjav tu gor. kaj je grdo in kaj lepo je subjektivno mnenje. vsak motor je dober, sam skrbet mors zanj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 BTja si nabavi, alpa APN6 z mašino od BT, mam jestz tko uštimano, pa mi leti 95km/h, res ne morš neki ovinku ful polagat, ampak se da :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 (popravljeno) Pa to ni nič. Da bi men šou scooter 95 bi se zjoku. :cry: APN pa nebi meu več ker mi ni več do tega nabijanja na luknjah pa podobno. Scooter je velik bol udobn pa lepše se pelje z njim ko pa z APN. :OK: Tak da mam rajš to kar mam kot pa APN. :BUA: Pa še to 95 je za mene pemal še 110 me komi zadovoli 125 je pa tisto kar jst želim.Realnih ne po števcu. .) Popravljeno Marec 10, 2005. Popravil nitro freek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RaceBoy_ Objavljeno Marec 10, 2005 Deli Objavljeno Marec 10, 2005 APNa se da fajn uštimat. samo živce moreš met. nekej menaš, že drugo stvar najdeš pokvarjeno... :wacko: drugač pa priporočam bt-ja. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 hitrosti ni nikol dost. pa denarja tud ne. pri nakupu velja oboje upostevati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se