garfield Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Men do zdaj tile italjančki niso bli nč vseč... :closedeyes: Ampak tale alfa :kva2: Na rtl-u gledu predstavitev... Sam hvaljo jo :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 Men do zdaj tile italjančki niso bli nč vseč... :closedeyes: Ampak tale alfa :kva2: Na rtl-u gledu predstavitev... Sam hvaljo jo :wub: vedno ko pride neka nova je tako .) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 alfa 159 mi je všeč, a predraga glede na konkurenco. da. dizajn je fenomenalen. ponavadi mi zadki pri alfi niso najbolj všeč, tuki ga pa sploh ne opazim... glede cene... tko kot pri vsaki stvari-tolk ne bi dal zanjo, tud če bi mel. Dal bi recimo ene 3,7mio... recimo... ostalo se tkntk samo blagovna znamka plača... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 da. dizajn je fenomenalen. ponavadi mi zadki pri alfi niso najbolj všeč, tuki ga pa sploh ne opazim... glede cene... tko kot pri vsaki stvari-tolk ne bi dal zanjo, tud če bi mel. Dal bi recimo ene 3,7mio... recimo... ostalo se tkntk samo blagovna znamka plača... :slap: :slap: :slap: Za tak denar še golfa ne dobiš?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 ...Dal bi recimo ene 3,7mio... recimo... počakaš 3 ali 4 leta in pol kupiš rabljeno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 :slap: :slap: :slap: Za tak denar še golfa ne dobiš?! za golfa pa 2.5mio (ne) dam.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 počakaš 3 ali 4 leta in pol kupiš rabljeno .) sam potem bo spet novejsa in lepsa ven prisla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Alfa 159 je dosegla na testu trčenj Euro NCAP pet(5) zvezdic :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Končno jim je uspelo en varen avto narest. Prejšnji modeli (tudi 147) so NCAP teste zelo slabo prestali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Samo pešec pa naj*. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 pešca na NCAP... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 Živjo, si kdo od fprumašev lasti Alfo 159 1.9 JTD? lp mz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 Živjo, si kdo od fprumašev lasti Alfo 159 1.9 JTD? lp mz ima jo moj sodelavec ... zdej kolk ga je full dobr kolega nategnu ne vem ... je pa moral - kilometre lahko vprašal ker sem pozabil samo so se mi zdeli majhni - menjat turbino ... jtd 19 16v 140 cavallov ...ga je kar malo stisnilo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stebricek Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 Živjo, si kdo od fprumašev lasti Alfo 159 1.9 JTD? lp mz mam 156 tko, da sam posredujem info o 159ki..... motorji nj bi laufal, pa sj JTD so načeloma good.... začetna serija je imela probleme z volansko letvijo (do 2007) kakšna roka spredaj pa tut spusti predčasno, čeprv je baje bolš kot pri 156 :D alfa k alfa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 jaz mam 2006 letnik 1.9 150km, kupljena od 1. lastnika z 81k km, trenutno jih ima 142k, od 95k naprej čipirana...do sedaj še vse brez večjih problemov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 hvala za info Neki bom mogu kupit, pa mi je tale alfica padla v oči, ali pa nova laguna 2.0 dci..... štajerc bi reku, čuj nea vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 hvala za info Neki bom mogu kupit, pa mi je tale alfica padla v oči, ali pa nova laguna 2.0 dci..... štajerc bi reku, čuj nea vem pol že bočš alfo kot reno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 pol že bočš alfo kot reno... če bi bila zunanjost alfe in armaturka lagune, nebi mel problemov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamahaxt600 Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 sam ne kupuj 2.4 jtd.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stebricek Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 sam ne kupuj 2.4 jtd.. jes jes dbest je 1.9 JTD M oziriroma novejši 2.0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 sam ne kupuj 2.4 jtd.. se nagibam k 1.9 jtdm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stebricek Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 se nagibam k 1.9 jtdm sestrojebec je JTDm mel za služben avto 2 leti...... avto laufal brezhibno, mislem da tut žarnca ni crklna :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reno99 Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Izredno hvaležna koćija,če je znana zgodovina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stebricek Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Izredno hvaležna koćija,če je znana zgodovina. Jp... problem je v tem, da jih je večina uvoženih, Km zavrteni, servisna zgodovina je en velik uprašaj...in posledično dobiš jajca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 (popravljeno) ...baje dpf filter rad nagaja, oz. so problemi z njim povezani...baba čula ded reko... Popravljeno Maj 29, 2014. Popravil siks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se