SiR Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Dragi frendi, ker trenutno zelo rabim keš sem se odloču da prodam Jet-ski, za katerga malokdo sploh ve, da ga imam. če kodo pozna koga ki bi ga kupil? Model je: YAMAHA Power Jet 900ccm, letnik 2005. Cena po dogovoru. Prilagam pa tudi sliko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Matr kr velik zgleda tko, da bi se nas lahko več gor vozil :D Nas kr ene par že doug cajta za zrven kej tazga išče, da bi se vsak mal vozu pa bi stoške zmanjšal :yea1: Aja pa kako je z garancijo k tegale bi pa mi verjetno kr dost teral v iberture :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 ..sem sliko povečal,pa še zmeraj ga ne opazijo moje oči :eek: ....pošlji PM kje ga imaš parkiranega .) ...samo v primeru da je zadeva takšna kakor je na sliki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2005 Aja pa kako je z garancijo k tegale bi pa mi verjetno kr dost teral v iberture :blush: če ga redno voziš in dost redno turiraš, pol ni prblema ker se ne kvari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Green Dragons boje, mi najbolj ne sedejo ! :P a če je v dodatni opremi še priložena sovoznica z tema dvema zračnima blazinama, kupim ! Cena ? Saj vem , sitnica ! :OK: Kako brat ?.... Dob..... kolko.... a pogojno .... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Dragi frendi, ker trenutno zelo rabim keš sem se odloču da prodam Jet-ski, za katerga malokdo sploh ve, da ga imam. če kodo pozna koga ki bi ga kupil? Model je: YAMAHA Power Jet 900ccm, letnik 2005. Cena po dogovoru. Prilagam pa tudi sliko. resno kje se ga da videti..imaš zanj tudi prikolico za teto pa itak ne boš povedal čeprav bi si jo srčno rad ogledal od blizu :grim resno kje se ga da videti..imaš zanj tudi prikolico za teto pa itak ne boš povedal čeprav bi si jo srčno rad ogledal od blizu :grim bolj ko gledam uradno stran Delte manj se mi sanja...razen da nas nategješ na suho :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Sym, sem resen kupec. Se lahko dogovoriva za testno vožnjo. Če mi ne zaupaš, lahko tudi v duetu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 stari jaz sem najresnejši kupec! :grim Kupim samo atrikel, lahko pa tudi v paketu (za tisto kišto na vodi mi je vseeno, al jo daš zraven al pa ne) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 matr se je symru hitro potuhnil :lol1: ma ja saj se je samo na datumu zmotil k še ni 1 april :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 pepe prodaja gume Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2005 matr se je symru hitro potuhnil :lol1: ma ja saj se je samo na datumu zmotil k še ni 1 april :grim nisem se potuhnil, le to temo imam zaprto, ker mi ni zanimiva in ne hodim vanjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 SymRu ker trenutno zelo rabim keš sem se odloču da prodam Jet-ski, za katerga malokdo sploh ve, da ga imam. matr koko ti ni zanimiva če pa rabš keš :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2005 SymRu ker trenutno zelo rabim keš sem se odloču da prodam Jet-ski, za katerga malokdo sploh ve, da ga imam. matr koko ti ni zanimiva če pa rabš keš :eek: :eek: :eek: jah tist k bo hotu bo že pm poslal, a ne ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lenc Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 kaj ono ko je blizje obketivu pa zgoraj brez bos pa dal na licitacijo? :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Dragi frendi, ker trenutno zelo rabim keš sem se odloču da prodam Jet-ski, za katerga malokdo sploh ve, da ga imam. če kodo pozna koga ki bi ga kupil? Model je: YAMAHA Power Jet 900ccm, letnik 2005. Cena po dogovoru. Prilagam pa tudi sliko. 1 slika pove več kot 1000 besed! Kupu nebi (že mam, čeprav nisem vedel, da se temu skuter reče), bi pa mal probu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 a se da to na obroke kupt, a morš koj ewre nakazat :P aja kupu bi tist ta welk oblekt zgoraj brez unga daš pa kot pripomoček zrawn :OK: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KTM1 Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 In kolk je cenaaa???????????????????????????????? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se