maus Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Hm, kaj pa to recimo, v primeru motozbora... k na 1km srečaš kkšnih 20 motoristov... a tudi pozdravljate, al ne... ?Jest mam tak smešn občutk pozdravlat, ker se tako ali tako vidimo potem na istem mestu... :unsure: :unsure: Ravno zarad tega sem predlagau prdec... vidim, da ne spremljaš teme... :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Ravno zarad tega sem predlagau prdec... vidim, da ne spremljaš teme... :naughty: :lol1: hehe, spremljam, spremljam pa se pošteno nasmejim ob tvojih izvirnih predlogih :OK: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Balistični Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Posebne motoristične hlače z močno perforiranim delom na zadnji strani za lažje odzdravljanje. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Seveda pa je potrebno, pri upoštevanju pozdravljanja s prdeci in imeti zadaj sopotnika/co, OBVEZNO vzeti iz kompleta civilne zaščite gas masko, ga nadeti sopotniku/ci, saj si verjetno ne želite nadaljevati pot s truplom :whistle: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Seveda pa je potrebno, pri upoštevanju pozdravljanja s prdeci in imeti zadaj sopotnika/co, OBVEZNO vzeti iz kompleta civilne zaščite gas masko, ga nadeti sopotniku/ci, saj si verjetno ne želite nadaljevati pot s truplom :whistle: :closedeyes: problem rešmo še z enem akrapotam iz riti, kok bi to rohnel... :hmm: usi bi bli fouš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 No ja Maus, samo kam bom dal par kil fižola,za kulturno pozdravljanje.Ne mislim bit mevža , pa sam mal psss, al orenk, da se motorist ozre za tabo .Bratski pozdrav naj bo jasen in glasen.V skupinskih vožnjah zaželjeno, da pozdravlja zadnje vozeči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 fižol za zajtrk..vsak dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 fižol za zajtrk..vsak dan Kislo zelje, po potrebi (za razpoznavanje pri hitri vožnji). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 vsak si izbere hrano oz. mešanico hrane ki povzroča prdenje. po različnih vonjavah, frekvencah pa se bomo prepoznali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 hmm.. "na cesti je vsak zase". a poj če ti vidiš nekega motorista da je imel nesrečo, in da si prvi na kraju nesreče, se mirno pelješ mimo in mu ne pomagaš? čeprav bi motorist potreboval pomoč. mah, če rabi pomoč, pomagam komurkoli, tudi klošarju ... da bi pa mahal in pr sebi želel "vso srečo" vsakmu motoristu, k ga vidim ... tolk cajta in volje pa tut nimam... k pol bim ogu še vsakga pešca na cesti tut pozdravit pa mu želet ne vem kva vse .. itd itd itd ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 mah, če rabi pomoč, pomagam komurkoli, tudi klošarju ... da bi pa mahal in pr sebi želel "vso srečo" vsakmu motoristu, k ga vidim ... tolk cajta in volje pa tut nimam... k pol bim ogu še vsakga pešca na cesti tut pozdravit pa mu želet ne vem kva vse .. itd itd itd ... Če pešca enačimo z motoristom pa ti dam prav.Kam pa pridemo, ane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 motoristicni pozdrav se pocasi spreminja v "the middle finger held high". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 motoristicni pozdrav se pocasi spreminja v "the middle finger held high". Niti ne g. moderator.Izmenjava mnenj,sugestij, saj je še vedno forum demokratičen...?in konec koncev ,malo šale in zezanja nikomu še ni škodilo. Dokler se palec ne povesi navzdol ,je sredinec še sprejemljiv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomba Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 @SiR - 90% motoristov se med sabo pozdravlja, pa če ti paše ali ne :naughty: . Če ti ne pozdravljaš/odzdravljaš je to pač tvoja stvar in osebno mnenje, ki ga prosim nehaj vsiljevat za vsako ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 @SiR - 90% motoristov se med sabo pozdravlja, pa če ti paše ali ne :naughty: . Če ti ne pozdravljaš/odzdravljaš je to pač tvoja stvar in osebno mnenje, ki ga prosim nehaj vsiljevat za vsako ceno. to sploh ni več res... danes sm se peljal smer vrhnika-lj na poti en kup motoristov... in sm biu kr malo razočaran ker ti povem da jih okoli 40% ni odzdravilo :doze: jst kmal ne bom več pozdravljov ker se mi debilno zdi da ga pozdravm on pa gleda k tele naprej na cesto... lansko leto je še bilo tako da je res vsak pozdravu ... tist ko ni pa to ni nabrž glih zarad šaltanjo oz. takšnih in podobnih problemov.... odzdravljanja je vedno manj.- no ja življenje gre dalje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 to sploh ni več res... danes sm se peljal smer vrhnika-lj na poti en kup motoristov... in sm biu kr malo razočaran ker ti povem da jih okoli 40% ni odzdravilo :doze: jst kmal ne bom več pozdravljov ker se mi debilno zdi da ga pozdravm on pa gleda k tele naprej na cesto... lansko leto je še bilo tako da je res vsak pozdravu ... tist ko ni pa to ni nabrž glih zarad šaltanjo oz. takšnih in podobnih problemov.... odzdravljanja je vedno manj.- no ja življenje gre dalje :) pač kultura pada, ampak jaz ti bom vedno odzdravil, če ne z roko pa z nogo :winkiss: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Jst tudi skoraj vsakega motorista pozdravim, ampak ob nedeljah je toliko motoristov na cesti, da se res ne da skozi pozdravljat pa čeprav tudi sam mislim da je pozdrav gesta kulturnega motorista. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 a se je usem problem z eno roko vozt? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Če je kolona motoristov, pozdraviš prvega in zadnjega. Jaz vsakega pozdravim, ker se mi to zdi nekaj povsem normalnega, kulturnega pač. Oslov v kratkih majicah brez čelade pa ne. Res pa, da iz leta v leto narašča število motoristov. V bistvu voznikov motornih koles. In čez noč jim ne moreš vcepiti vozniške kulture, vključno s pozdravljanjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Danes na obali motoristov kot češenj.Pozdravi... srednja žalost.So pa zato bili slatki od sopotnic. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Če je kolona motoristov, pozdraviš prvega in zadnjega. Jaz vsakega pozdravim, ker se mi to zdi nekaj povsem normalnega, kulturnega pač. Oslov v kratkih majicah brez čelade pa ne. Res pa, da iz leta v leto narašča število motoristov. V bistvu voznikov motornih koles. In čez noč jim ne moreš vcepiti vozniške kulture, vključno s pozdravljanjem. zato se je pa treba zavzet, use take mormo na kup spravt in jih premlatit k bike, če šekr ne bodo pozdravlal bomo še s štromam probal, če pa šekr ne, pa ne vem več kua nardit.. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Hotel sem povedati, da je zadnje čase ogromno voznikov motornih koles, ki so to šele postali. In od nekoga, ki je včeraj naredil izpit, danes pa kupil motor, pač ne moreš pričakovati, da bo znal že vse, vključno z etiko in pozdravljanjem. Sem bil letos na žegnanju pri Apachejih, ga ni bilo privatnika, ki ne bi imel motorja... Jih je bilo pa kar malo smešno poslušati, kaj so se menili ob motorjih,- večji del koliko so dali zanje. Nam, ki smo se že v prejšnji državi vozili, je pozdravljanje prešlo v navado. Pred dvajsetimi leti sem vedel za vsakega motorista ne le v svojem kraju, ampak po celi Koroški. Zdaj pa jih je že v naselju toliko, da skoraj ne poznam vseh... In, ko pelješ po cesti bi komaj bilo, da bi montiral eno plastično roko na balanco, toliko jih srečaš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 men jih pa sigurn ene 90% odzdrav.. vozm se več al mn po gorenjski regiji in jih večina pozdrav/odzdrav.. večina z roko, nekateri pa odzdravjo tko da pač pokima bl na globok. men je sam velikrat čudn k se prpelem na semafor in je pač rdeča, pa da tam čaka že en motorist, jaz pa se zapeljem poleg, sploh nevem kako naj ga pozdravim :D ker me kar nekoliko mine ker se prpelem poleg s svojim "mlinčkom". :P poj pa vedno spelejo od semaforja kot da so največji đeki in pokaže moč motorja, pa si dvigne samozavest ker mene pusti daleč zadaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Jaz sem eden starejših motoristov,pozdravim vsakega in v naprej bom, :devil: opažam pa,da zadnje čase res manj odzravljajo in pozdravi so bolj SKROMNI dvig prsta mislim si svoje.Namreč kdor ne odzdravlja (pozdravlja), včasih sem mislil saj to je novinec in se mora tega še naučiti,ko pa vidiš,da se mimo pelje kot idijot,ponavadi še z kakšnim dobrim motorjem in nepozdravi mu naknadno(po srečanju) j..em tisto,ki ga je rodila!!!!!!!!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Ma kaj govoriš ??? Še skoraj vsi do sedaj so pozdravili. Tudi po mestu lokalno, čeprav ne pričakujem pozdravljajo. Meni je tudi vseno če pozdravijo ali ne, saj to ne igra vloge. Jaz jih pač pozdravim če lahko ampak ne le zato, da bi mahal ker nimam kaj početi ampak s tem dajat vedet, da nismo sami v prometu in zaželim srečno vožnjo. Seveda s tem pozdravom se zavedam, da mu moram pomagati na vsak način v primeru nezgode ali nujne pomoči, saj sicer pozdravljenje izgubi pomen. Tako da četudi ne pozdravi nazaj, upam da bo vsaj toliko motorist da ČE bom kdaj slučajno ležal potleh naj vsaj pokliče rešilca. Tako naj pričakuje tudi od mene. Sem vse skupaj zakompliciral ampak sem zadel bistvo pozdravljanja z moje strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se