lo1ma Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 (popravljeno) Prosil bi vas za kakšne konkretne informacije o poceni prenočiščih v Bovcu in bližniji okolici -vzrok- smučanje na Kaninu (božični vikend).. Popravljeno December 19, 2005. Popravil lo1ma
kekec III Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Vtipkaj Bovec-smučanje....blabla...pa bo.
Pravokotar Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 Poizvedba - bovec-smučanje....blabla - se ne ujema z nobenim dokumentom. Predlogi: * Preverite pravilnost zapisa besed. * Poskusite z drugimi ključnimi besedami. * Poskusite s splošnejšimi ključnimi besedami. :hmm:
king Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 ..tut jaz sem neki klicaril po Bovcu, za novoletnih 3-4 dni oz nočitev, pa nihče ne odda apartmaja (privat) za manj kot 5 dni :BUA: ,... zdel se mi je sicer mal čudno, pa vseen,.. že vedo kaj delajo. Tko da gremo zdej pa na Bled :OK: ..drugač pa "stric google" vse najde,.... probite pod "bovec apartmaji",..... men jih je lihkar nametal celo Marijo.... :OK:
Zdrawc Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 kontaktirajte JAZBECa, je iz tistih koncev, pa še iz tega foha je :grim
Manu Objavljeno December 20, 2005 Opozori Objavljeno December 20, 2005 GOSTIŠČE STARI KOVAČ apartmaji, grill, pizzerija GSM: 041 646 427 - preverjeno odlično- apartmaji zelo solidni, tudi za spravilo opreme, so v centru, v bližini market, pa tudi njihove pice in ostali futer je :OK: in cenovno ugoden... Fajn se mejte, kjerkoli že boste.... :K
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se