king Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Tebe pa slovnicne napake dans fukajo :grim Ja kdaj pa se gre? Pa kje ste zmenjeni? ..ja,.. napake, ja,.. dans zelo "tekoče tipkam" :drunk: gre se pa v pondelk 26.12.,.. zjutri ob ene 8.00 bodi pr.... ne vem kje že,.. sej piše neki postov nazaj.... mislim da :hmm:
Alka Objavljeno December 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2005 Čak king - a pol prideš al ja? Vreme?!?! Kak pa naj smučamo, če ne bo snega. :naughty: Sicer se mi pa smučanje iz koče tud nekak dopade. :rolleyes:
primozh Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Čak king - a pol prideš al ja? Vreme?!?! Kak pa naj smučamo, če ne bo snega. :naughty: Sicer se mi pa smučanje iz koče tud nekak dopade. :rolleyes: alka dej mi napotke prosm kje točn se dobimo, al pridem jest že mal prej :naughty:
Alka Objavljeno December 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2005 Najbolš, da ti prideš že v soboto. :naughty: Če pa ti ne bo zneslo, pa vsaj v nedeljo... O:-)
Brihta Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 alka dej mi napotke prosm kje točn se dobimo, al pridem jest že mal prej :naughty: A ti gres tut? No pol bom pa celado s sabo vzel, ker ce se spomnim tvoje voznje z gokardom, zna bit smucanje s teboj nevarno :wacko:
tati Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 A ti gres tut? No pol bom pa celado s sabo vzel, ker ce se spomnim tvoje voznje z gokardom, zna bit smucanje s teboj nevarno :wacko: Primozh- pazi kako smučaš, da me ne boš kje podrl, mene je kar neki skupi, pa bolnica je precej daleč, da ne boš iskal kakšne PP, jaz ponavadi padem le ......., če mal preveč spijem, tako kot npr. dans king,a ne?? Primozh- pazi kako smučaš, da me ne boš kje podrl, mene je kar neki skupi, pa bolnica je precej daleč, da ne boš iskal kakšne PP, jaz ponavadi padem le ......., če mal preveč spijem, tako kot npr. dans king,a ne?? :trance_33_sleep: A potem velja ob 8 uri v Žekocu za šankom zraven gondole??? :beer2:
Zdrawc Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 A potem velja ob 8 uri v Žekocu za šankom zraven gondole??? :beer2: Tak, naj bo ja! :OK: daj, če kir ne ve kako prit do gondole v Žekovcu http://www.golte.si/images/pot2.jpg
primozh Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Primozh- pazi kako smučaš, da me ne boš kje podrl, mene je kar neki skupi, pa bolnica je precej daleč, da ne boš iskal kakšne PP, jaz ponavadi padem le ......., če mal preveč spijem, tako kot npr. dans king,a ne?? A potem velja ob 8 uri v Žekocu za šankom zraven gondole??? :beer2: nč se ne boj sej ne smučam tko slabo :) podiranje bomo kdaj drugič treniral :naughty: A gre se kdo iz Lj? jest grem skoz LJ tko da mi jav če rabš prevoz
Zdrawc Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Ewo zmenjeno kaj: POBOŽIČNO SMUČANJE kdaj: 26.12. 2005 kje: NA GOLTEH Zbor zjutraj ob 8h v bifeju pri spodnji postaji gondole v Žekovcu DOBRODOŠLI WILLKOMMEN WELCOME BENVENUTI BIENVENUE
motoristek Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Če pridem se lahko zgodi, da sprobam gume do gor :OK:
Hanzi Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Kaj pa vremensk napoved :? Glede prevoza PM ali pa GSm, cifra v profilu .)
Zdrawc Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Kaj pa vremensk napoved :? Rahlo zaskrbljujoča :blink:
Alka Objavljeno December 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2005 Zdrawc - glede na to, kak si se potrudu okol objave, sem pa zdaj jaz tebi res res pjačko dolžna!!! Baje kadar sneži gori sploh ni gužve in se da full fajn smučkat. .)
Zdrawc Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Zdrawc - glede na to, kak si se potrudu okol objave, sem pa zdaj jaz tebi res res pjačko dolžna!!! :blush: Baje kadar sneži gori sploh ni gužve in se da full fajn smučkat. .) :yes:
Hanzi Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Bom kar zdele Golte pod? postavil, Ker kljub quatro pogonu, se malo bojim drsece podlage, ker se ne bi rad spet znašel tam kjer sem bil še pred dvemi tedni in kamor bom šel čez kak mesec spet :? No do jutri se pa itak napoved lahko še MOČNO spremeni :blush: :hmm:
Alka Objavljeno December 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2005 Za Hanzija in vse tiste, ki ne bodo / ne bi prišli na smučkanje - saj po smučkanju bomo pa lačni pa žejni pa veseli, če se nam bo kdo pridružil!!! Glih zej so po radiu rekli: V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo naletaval sneg. V torek bo snežilo.
Alla Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Najbolš, da ti prideš že v soboto. :naughty: Če pa ti ne bo zneslo, pa vsaj v nedeljo... O:-) O, ti mater...... :eek: :hmm: :OK: :P Alla :evilgrin:
tati Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 No do jutri se pa itak napoved lahko še MOČNO spremeni :blush: :hmm: Hanzi - poleti sem bila več mokra kot suha, sneg ni tako zoprn kot dež - verjemi???? :?
Alka Objavljeno December 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 25, 2005 Še samo enkrat gremo spat! :010
Zdrawc Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 (popravljeno) Vreme bo.... B) Popravljeno December 25, 2005. Popravil Zdrawc
motoristek Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 Še samo enkrat gremo spat! :010 Kaj ti boš spala :lol1:
Hanzi Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 Če gre kdo jutri mimo Domžal in ima zic frej naj me pol ure prej pokliče pa... :OK: Cifra je v profilu ali pri kakem forumašu?! Sicer pa :?
klimbra Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 Hanzi - poleti sem bila več mokra kot suha, sneg ni tako zoprn kot dež - verjemi???? :? Bit mokra......je lep podatek........čim več takih!!!!!!! Klimbra te ma rad!!!! :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se