king Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 ..kak je blo?????... mi ni znesl,.. kolen še ni zdrav :cry:
Zdrawc Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 Gremo! :OK: Smo bli..... :grim ..kak je blo?????... mi ni znesl,.. kolen še ni zdrav Blo je fajn... :OK:
motoristek Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 Bilo super :OK: Žal mi je samo to, da nisem slikal pico, ko jo Hanzi ni mogel pojesti (velikost) :kva2:
motoristek Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 Kelnerce so kar po mizah hodile :lol1:
Hanzi Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 No večina nas je že doma :hmm: , primozh še zadnje km fura. Hvala vsem za družbo in če bo kdaj še kaj podobnega bi bil rad"zraven" :blush: Bilo super :OK: Žal mi je samo to, da nisem slikal pico, ko jo Hanzi ni mogel pojesti (velikost) :kva2: Yep v LJ za šalo zamežem fi 40 tule sem pa rekel se bom zadovoljil s fi 32. Na žalost ni šlo (pa tudi podlaga od Zdrawca in Alke je bila v vlogi :devil:
king Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 ...sam da ste se mel fajn,... upam da bo še kdaj kak tak "športen dan", pa se vidmo takrat. :blush: P.S.: da niste vi "špricač" smučanja,.. k mate sam gostilniške slikce :hmm: :lol1: :lol1:
Alka Objavljeno December 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2005 Da se še jaz potačlam! Blo je super, kot pač je z motosvetovci vedno! :OK: Kmalu spet! King - lahko ti je žal (spet :grim )! P.S. Hvala motoristku, da me je pozabu naribat... In seveda hvala Zdrawcu, da je zjutraj zaj. in je zato lahko častil rundo na vrhu!
motoristek Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Da se še jaz potačlam! Blo je super, kot pač je z motosvetovci vedno! :OK: Kmalu spet! King - lahko ti je žal (spet :grim )! P.S. Hvala motoristku, da me je pozabu naribat... In seveda hvala Zdrawcu, da je zjutraj zaj. in je zato lahko častil rundo na vrhu! Saj zime še ni konec :naughty: drugače sem se rajši stiskal :wub:
motoristek Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 :OK: od tu naprej je za VAJENCA :lol1: :lol1:
primozh Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 ojla družba, super je blo :OK: fajn izlet........ Alka super sladkarije, Zdrawc še bolj super klobase, vsi skup ste pa super družba ....z vami grem še kam :yea1: lp primozh
Jason Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 OMG v kakšnem pohujšljuvem lokalu ste se zadrževali; a lahko kdi kaj razloži v zvezi s temi freskami?
motoristek Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 OMG v kakšnem pohujšljuvem lokalu ste se zadrževali; a lahko kdi kaj razloži v zvezi s temi freskami? Zdaj ti je že žal, da nisi bil zraven! :lol1:
Hanzi Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 (popravljeno) To je "cerkev" po savinjsko :devil: :P Sicer pa še ena okol "moje" pice. Cel dan sem bil za šankom ali njegovi bližini, pa mislim da nisem toliko popil kot potem doma v dveh do treh urah. Le kaj je bilo v tisti pici? Tudi primozha je nekaj žeja dajala med potjo :? Zdrawc: si že poslikal savinjsko pico :hmm: :kva2: Popravljeno December 28, 2005. Popravil Hanzi
SiR Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 a lahk še kdo imena napiše, da vas bomo znali posortirat v zbirki podatkov? :) poznam na sliki sam alko motoristka in hanzita
Hanzi Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Od nekaterih še čakamo da se pofočkajo v tej temi, sicer pa tam bi bil, pa bi zvedel :devil: :grrr
Zdrawc Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Sicer pa še ena okol "moje" pice. Cel dan sem bil za šankom ali njegovi bližini, pa mislim da nisem toliko popil kot potem doma v dveh do treh urah. Le kaj je bilo v tisti pici? Tudi primozha je nekaj žeja dajala med potjo :? Oštirji pač morjo pijačo tudi prodajat :beer2: Zdrawc: si že poslikal savinjsko pico :hmm: :kva2: Včeraj nism utegnil, se bom danes potrudil :yes:
SiR Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Od nekaterih še čakamo da se pofočkajo v tej temi, sicer pa tam bi bil, pa bi zvedel :devil: :grrr no, pač vprašam, ker glih na motosvet dajete :) za tam bil pa ni blo cajta, smučk, energije
Alka Objavljeno December 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2005 Ja ja Zdrawc, daj ti poslikaj tole dobroto! Se že menimo, da pridemo z motorji na pico - enkrat drugo leto. Seveda boš pravočasno obveščen, da ne boš slučajno falil. Takrat lahko pol nadaljujemo tudi SVO! :OK:
motoristek Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Tista pijandura, ki se valja po Alki sem jaz... :kva2:
krava Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Ooo, lej ga, ta pa je ža mau star, pa okrogu, skor k Zdrawc a!? :D :devil: Kdo so pa ostali marsofci? :rolleyes:
motoristek Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Ooo, lej ga, ta pa je ža mau star, pa okrogu, skor k Zdrawc a!? :D :devil: Kdo so pa ostali marsofci? :rolleyes: Si mislil najboljši letnik :whistle:
krava Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Si mislil najboljši letnik :whistle: letnika 51', pa res ne delajo več.... :D :whistle:
Hanzi Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Oštirji pač morjo pijačo tudi prodajat :beer2: Ssamo potem bi moral biti namesto 3 ure tam, vsaj 5 ur, da bi pica "prijela"
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se