Gixxer Objavljeno December 20, 2005 Deli Objavljeno December 20, 2005 Mene zanima kako je zdaj kaj s tem, da zacnes izpit delat pri 17 letih al kolko pac ze...v glavnem pred 18..a je ta zakon ze sprejet al so to samo nekaj mutli da bi lahko bilo tak :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 (popravljeno) ..pred 10 leti, k sm jaz delu izpit ni blo teh problemov,.. vozu sm že prej, k sm bil polnoleten sem naredu še rep. teste in potem izpitno vožnjo.... kako je pa zdej, je pa najboljš da se pozanimaš v avtošoli :grim Popravljeno December 21, 2005. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Mene zanima kako je zdaj kaj s tem, da zacnes izpit delat pri 17 letih al kolko pac ze...v glavnem pred 18..a je ta zakon ze sprejet al so to samo nekaj mutli da bi lahko bilo tak :? Ne mene vprašat, ku pojma nimam *hic**hic*** Sam mislem, de morš trezn prided *hic* vozit *hic* *hic*Pardon; veseli december pač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Mene zanima kako je zdaj kaj s tem, da zacnes izpit delat pri 17 letih al kolko pac ze...v glavnem pred 18..a je ta zakon ze sprejet al so to samo nekaj mutli da bi lahko bilo tak :? Ma kuga se sekiraš, pa kva kerga briga....Ti se sam voz, ko boš pa pihnil 18-tega, pa se iz radovednosti vpiši med legalne drajvere... :D Ti sam voz,.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno December 21, 2005 Deli Objavljeno December 21, 2005 Mene zanima kako je zdaj kaj s tem, da zacnes izpit delat pri 17 letih al kolko pac ze...v glavnem pred 18..a je ta zakon ze sprejet al so to samo nekaj mutli da bi lahko bilo tak :? Zakon (ZVCP-1) je jasno že sprejet in nekaj časa že v veljavi. Določila, ki se nanašajo na opravljanje izpita s 17-leti, vožnjo s spremljevalcem...itd pa še niso v veljavi in se kot taka ne izvajajo. Jebi ga, moje področje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 22, 2005 Deli Objavljeno December 22, 2005 iskalnik .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave