Zoolo Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Lahko bit pameten preko računala, kajne? :doze: @alla: nekako sem vedu, da si naša :P :D :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Za Tino RR ob njenih komentarjih tut mene zanima isto kot Valchi. :BUA: Amm Valchi pa Nagaya, a vidve morta vsako jebeno temo spremenit v bojišče za "zafrustrirane feministke in upokojenke AFŽ"? Pa tko luškane sta u živo, celo človeško delujeta. :alien1: Pa dejta se mau umirit, saj vemo da sta najboljši, ... mau udihn'ta pa mogoče mal prezračta možgančke s svežim kisikom. Koji kurac je treba skoz neki pizdit pa nabijat? :blink: (Al mrbid drži, da: "Baba k ponoč ni napičena, je pa čez dan"?) :devil: S spoštovanjem, še vedno vaš Zoolo the Horrible, The Next Mayor Of SinCity :P P.S.: Pa sej Bambina, kaj že? Aha Sanjska Dečva 2, čist OK zgleda, ... lahko bi rekli rahlo vulgarneje kot spoštovani Klimbra,... bejba je čist jebozovna. :OK: Zoolo te bom jaz napičla boš vidu :grim Če je pa dolgčas v sljužbi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Jesus, pa sej je sam v kopalkah .. pa kaj si ti kaka Jehovka ali ortodoksna židinja :kva2: Spet si me prehitela. Ggggggg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 ... pa tudi že bolj razgaljene nas je že kdo videl :devil: se strinjam :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Valchi, .... ma ne ti men ..... pa pizda a moraš vse na forumu natipkat. :D :P :blink: Ej sej bo kmau sezona, pa kaka fura pa Orašje, pa ..... ostani v cvetju oz. prilagojeno ženski populaciji, ostani na trdem. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Zoolo te bom jaz napičla boš vidu :grim Kaj pa mene???????????????? Sej sem meu tut jaz pripombe!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Valchi, .... ma ne ti men ..... pa pizda a moraš vse na forumu natipkat. :D :P :blink: Ej sej bo kmau sezona, pa kaka fura pa Orašje, pa ..... ostani v cvetju oz. prilagojeno ženski populaciji, ostani na trdem. :D :grim :grim ker se zabavam, ko nekateri to tako doživeto jemljete :grim :grim se strinjam :yes: No a boš povedala zakaj je kr neki ... ker me firbec :? Kaj pa mene???????????????? Sej sem meu tut jaz pripombe!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Tebe ne upam, ker te lahko fršlok ... Zdej grem pa naprej številke gledat, ker sem že res čist out of topic ... Men je čist vseeno katera bo sanjska in kdo jo bo ali ne bo napiču .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 No a boš povedala zakaj je kr neki ... ker me firbec :? ja, ker je to moje mnenje :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Tebe ne upam, ker te lahko fršlok ... AAAAAAAAAAAA....greška........ :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 ja, ker je to moje mnenje :photo: A ti tut pomembne zivljenske odlocitve takole sprejemas. A trgas listke marjetic al se ravnas po kaki izstevanki :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) A ti tut pomembne zivljenske odlocitve takole sprejemas. A trgas listke marjetic al se ravnas po kaki izstevanki :? in kaj ma zaj to veze z življenskimi odločitvami :hmm:. svašta :grrr Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) in kaj ma zaj to veze z življenskimi odločitvami :hmm:. svašta :grrr Ker ne vidis povezave, s tem spodbijas lowrencovo izjavo o nekem sestevku. Lepota x pamet pa ene oslarije. Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Ker ne vidis povezave, s tem spodbijas lowrencovo izjavo o nekem sestevku. Lepota x pamet pa ene oslarije. jao jao :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 jao jao :grrr Ja sej jst bi se tut zamislu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) Ja sej jst bi se tut zamislu :grim jaz se nimam za kaj, ti se pa kar daj :grim, Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 TinaRR.....sej te nočm žalt......ampak........zgolj iz firbca........A maš ti kake komplekse?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 jaz se nimam za kaj, ti se pa kar daj :grim, No ce pa nimas o cem razmisljat, je pa stvar se hujsa kakor sem predvideval :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) TinaRR.....sej te nočm žalt......ampak........zgolj iz firbca........A maš ti kake komplekse?????? :grrr, zakaj bi jih pa naj imela? če povem svoje mnenje še ne pomeni da mam komplekse al kako Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Amm Valchi pa Nagaya, a vidve morta vsako jebeno temo spremenit v bojišče za "zafrustrirane feministke in upokojenke AFŽ"? Pa tko luškane sta u živo, celo človeško delujeta. :alien1: Pa dejta se mau umirit, saj vemo da sta najboljši, ... mau udihn'ta pa mogoče mal prezračta možgančke s svežim kisikom. Koji kurac je treba skoz neki pizdit pa nabijat? :blink: (Al mrbid drži, da: "Baba k ponoč ni napičena, je pa čez dan"?) da :) ni res :angry2: res je :) ... just because we can :) (pojma nimam :o) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 TinaRR.....sej te nočm žalt Tut ce, sej je ona prva zacela zalit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 dejte pustit TinoRR na mer ... :naughty: ... do konca ji itak ne boste pršli :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Tut ce, sej je ona prva zacela zalit. ja s čim sem pa TEBE užalila, a s tem da sem pač povedala da je una na sliki krneki al kako :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) :grrr, zakaj bi jih pa naj imela? če povem svoje mnenje še ne pomeni da mam komplekse al kako To da reces, da nekomu reces da je kr neki in tega ne znas pojasnt, lahko pomeni samo eno. Nezadovoljstvo s samim sabo oz. nesamozavest. Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 mimo gredice pa.... ne vem od kje sicer ljudem sposobnost vpogleda v dno duše posameznika takole na prvi pogled...preko fotografije.....priznam pa da bi z velikim veseljem tudi sama želela nekoč imeti takšen dar... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) ja s čim sem pa TEBE užalila, a s tem da sem pač povedala da je una na sliki krneki al kako :blink: Kaj pa ce je to moja sestra. In si ti brez razloga ocenila mojo sestro kr neki. Ne moras kr udrihat po folku, katerega sploh ne poznas. Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se