Nagaya Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 auva :) tale je bla pa v golenico.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) Lahko rečeš da je debela, da ma grd nos, da ma kokošja bedra.......Sam ne pa rečt-kr neki, sam zato k je lepša od mene (nje (mnogoooooo lepša)). krneki? lahko, čisto enostavno... btw saj ni nujno, da ti ni všeč kak določen del telesa, ti pač ni všeč kot celota. Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil BC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) za vizuelno ocenjevanje ne rabiš utemeljevanja, ker je to subjektivno mnjenje posameznka... Zaradi mene lahko rečeš kar češ, jaz sem samo povedala kaj si mislim o blejanju brez utemeljevanja ... Sosedova micka je rekla, da ima grda usta ... Francka je pa naprej povedala, da prda in hrusta ... zakaj, pa nobena ne ve kaj dosti, sam tako pač mislita :grim in blejata Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 kot sem omenil... učki veliko povejo... ja..recimo to da je tisti trenutek ko je fotograf pritisnil na sprožilec trznila z vekami... ej kje se kupi tole poznavanje človeka na podlagi fotografije..jest bi tud.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 ja..recimo to da je tisti trenutek ko je fotograf pritisnil na sprožilec trznila z vekami... ej kje se kupi tole poznavanje človeka na podlagi fotografije..jest bi tud.. Ne moreš, ker nisi na trdem :P krneki? lahko, čisto enostavno... in potem so Danci objavili Mohameda in kup folka je znorelo :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 šment.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) Zaradi mene lahko rečeš kar češ, jaz sem samo povedala kaj si mislim o blejanju brez utemeljevanja ... Sosedova micka je rekla, da ima grda usta ... Francka je pa naprej povedala, da prda in hrusta ... zakaj, pa nobena ne ve kaj dosti, sam tako pač mislita :grim in blejata heh ne ve kaj dosti o čem? zakaj ima grda usta? ker njej enostavno niso všeč, komu drugemu pa so. zakaj prdi? ker ima preveč zraka v črevesju najbrž. hrusta? .... in potem so Danci objavili Mohameda in kup folka je znorelo in? Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil BC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 k'r neki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) k'r neki Svašta :zzz: Potem pa se naj človek NE dolgočasi :trance_33_sleep: Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 No da ne bo več pametovanja glede moje utemeljitve - deluje mi zafnano, no to je samo moje utemeljeno mnenje in nč druzga. Pa še zagovornikom tele male afne (165cm prebrala v enem izmed prejšnjih postov da ne bo spet kaj narobe) - DOMU SI JO PELJTE :kva2: :P seveda lahko. lahko bi bila tudi tvoja mater in kaj potem? če da svojo sliko na ogled jo bodo ljudje ocenjevali. vizuelno seveda, če bi jo poznali, pa lahko tudi drugače... se strinjam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 evo..to je to, o čemer smo že pisali...Sanjska :grim ..povprečna.....stopnička za Sosedovomicko :) zakaj imam vedno prav .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) No da ne bo več pametovanja glede moje utemeljitve - deluje mi zafnano, no to je samo moje utemeljeno mnenje in nč druzga. Pa še zagovornikom tele male afne (165cm prebrala v enem izmed prejšnjih postov da ne bo spet kaj narobe) - DOMU SI JO PELJTE :kva2: :P :lol1: :lol1: :lol1: GO TINA GO :lol1: :lol1: :lol1: In potem je Tino našel Požar, jo prepriča, da je dobra za direkt in postala je slavna :devil: Ljudem je bila všeč, ker vozi motor :lol1: :lol1: :lol1: evo..to je to, o čemer smo že pisali...Sanjska :grim ..povprečna.....stopnička za Sosedovomicko :) zakaj imam vedno prav .) Ker si prepotentna egocentrična zafrustirana feministka, vključena v AFŽ in s pomanjkanjem ... no saj veš česa :P Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Ker si prepotentna egocentrična zafrustirana feministka, vključena v AFŽ in s pomanjkanjem ... no saj veš česa :P :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: GO TINA GO :lol1: :lol1: :lol1: Ljudem je bila všeč, ker vozi motor :lol1: :lol1: :lol1: Ka pa je to motor ali kako že? :kva2: ja GO ME :OK: :whistle: Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 sanjska ženska 2 = ultra,megagalaktična pajacada na kvadrat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) ...tale bi naj bla :rolleyes: ....Katarina Hrestak iz Vrhnike Tale je pa spet krneki!!! :grim Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil SHERIFF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 lahko bi bila tudi tvoja mater in kaj potem? mati matere materi mater pri materi z materjo Pet minut za boljši jezik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 mati matere materi mater pri materi z materjo Pet minut za boljši jezik. Pepe prosim, kwa ima pa to s sanjsko ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 K'r neki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 sanjska ženska 2 = ultra,megagalaktična pajacada na kvadrat :SS Šulc tudi ti nisi primerek sanjskega moškega :grrr ... ampak upam, da ženske zaradi tega ne kozlajo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Šulc tudi ti nisi primerek sanjskega moškega :grrr morš utemeljit zakaj, jaz sem tut mogla. ne morš kar tko nekoga ocenjevat a ne? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 morš utemeljit zakaj, jaz sem tut mogla. ne morš kar tko nekoga ocenjevat a ne? :devil: TinaRR kot boš zrasla in dozorela boš razumela :grim Do takrat pa ... zajahaj svojo Hondo, prehiti Kawasaki ... :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 TinaRR ko boš zrasla in dozorela boš zafrustrela :grim Do takrat pa ... zajahaj svojo Hondo, prehiti Kawasaki ... :010 :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 :grim :grrr A tako hudo je :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Ehh......Vale ti wotrok......ti prow nč ne razumeš......mislu sem komplet oddajo sanjska ženska in ne ti na žensko oz. tista ki bo se predstavljala za sanjsko. Drugič prej upraši prej ko napadaš in streljaš kozle .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se