Pervy Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 sanjska, za pirrulza ;) hmmmmmmm tudi pervyja premamijo takšni aduti :whistle: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 še mal pa bo petek tuki :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 (popravljeno) nina osenar se je v vseh intervjujih katere sem imela priložnost videt odlično odrezala...simpatično sproščena, odlična koketa s kamero in ...deluje kot da ima precej soli v glavi... radovednost me daje, kako se bo odrezala v oddaji :) zna bit, da se bo morala kakšne zadeve, kot je "scenarij" in "pogodba" držat in bo kot vsa ta in podobna sranja zeloooooooooo :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: Vsekakor ne mislim zgublat cajta ob petkih za tela čevca... ps.drgač pa dobra baba... bi... detifinivno... ko.. če.... ampak glede na njeno "naravo dela"... sam za dregnt (enkrat, dvakrat... mogoče večkrat na mesec.. nekaj cajta) in nič več... :SS .. je mela že preveč prometa, da bi bla sanjska zame... Popravljeno Marec 14, 2006. Popravil Jurij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 (popravljeno) Ja res je. Eno leto je preživela z članom skupine kocka :grim Ne. S članom skupine Game over. Popravljeno Marec 14, 2006. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 juhu jutr pa gledat sanjsko babo oz kardel moških :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 ampak glede na njeno "naravo dela"... sam za dregnt (enkrat, dvakrat... mogoče večkrat na mesec.. nekaj cajta) in nič več... :SS .. je mela že preveč prometa, da bi bla sanjska zame... :SS :SS :SS :SS :SS .......tole je pa kmečno, zaplankano....s ščepcem šovinizma..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 še 5 minut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Pa kaj so to zaeni desci? Dopoldanska izmena pri "Zidarstvo Ragib Krasniqi". Nisam lep, al sam poznat press Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 sancta simplicitas :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Vse kar meite o novi sanjski ženski :OK: P.S. : Katera je bla bolš ta prva al ta druga? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Pa kaj so to zaeni desci? Dopoldanska izmena pri "Zidarstvo Ragib Krasniqi". Nisam lep, al sam poznat press izjava dneva :OK: :OK: :OK: fotke lepotcev dobr so ni kaj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robka Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 :? Komentiram samo z eno besedo: KATASTROFA!!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 :? Komentiram samo z eno besedo: KATASTROFA!!! :xx: ma ne ga srat :lol1: za malto mešat ni boljših garačev :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Dobr da nism gledu, čeprou morm priznat, da sm mu namen. :slap: Je biu film na a kanalu dost bolši :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Jaooo :lol: ma lepši sem od vseh 8mih, ali 23tih, kakorkoli!!! Pa bogatejši tudi!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robka Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 ma ne ga srat :lol1: za malto mešat ni boljših garačev :slap: Se mi zdi, da je tale "malta" že zmešana .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Originalna sanjska je zgledala kot Miša ver2 :SS Osenarca je pa bolj obetavna :naughty: Kandidati so pa res bolj žalost :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Zej je pa prišla nova sanjska :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Kandidati so pa res bolj žalost :trance_33_sleep: Me veseli, da ste vsi ful boljši od njih. Všeč mi je, če vidim visoko stopnjo samozavesti. Le tako naprej. Tudi v debatah o zavarovalnicah in podobnih. Samozavest je zakon ;) :devil: Kdo je ima več - povprečni motosvetovc al tip, ki nastopi v Sanjski? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Vse kar meite o novi sanjski ženski :OK: P.S. : Katera je bla bolš ta prva al ta druga? :devil: Sreča,da ni gledanje obvezno :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Sanjska je pa res, ker sem jo ponoči sanjal. Pa mora me je tlač'la zraven. :o To se pravi, da ne more biti Bog ve kaj! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 Kdo je ima več - povprečni motosvetovc al tip, ki nastopi v Sanjski? Odvisno kako se meri :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 še dobr da je ta prva odpovedala k je bla čist bedna bomo vidli to tadrugo,če je kej bol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 meni se pa tudi prva ni zdela švoh :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se