soncy Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 ejej :wacko: nasvet: :naughty: prazna nč ne boli :lol1: :lol1:
minca Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) A tut ti??? :? :blink: :cry: :grim halsi.....jest tut :yes: a sva že dva?? :hmm: Popravljeno December 26, 2006. Popravil minca
METAL4EVER Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Je že bolš,zdele pa že pir paše. :kva2:
andrejba Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 mater ej tolk sram me pa še v življenju ni blo... hlipa (kolca) se mi ko staremu dedu, ka je spil 3 litre vina! PS: hlipanje (kolcane) se še po enu uri andaljuje -
BlackDoc Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 :grim :grim :grim šjen ku kurba :grim :grim :grim :grim
sjeng Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Kolk pašejo kuhančki na prešercu med službo mmmmmmmmmmm.........
First Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Kolk pašejo kuhančki na prešercu med službo mmmmmmmmmmm......... hvala za povabilo, ampak res nisem mogla pridt :krneki:
sjeng Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 hvala za povabilo, ampak res nisem mogla pridt :krneki: No tečnoba mala, pol pa jutr, če boš lahk, poklič dopoldne pa skočva na enega
First Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 No tečnoba mala, pol pa jutr, če boš lahk, poklič dopoldne pa skočva na enega Ne morem, eni smo pridni pa delamo, ne štrajamo po štantih pa pijemo kuhan vin :P O:-)
sjeng Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Ne morem, eni smo pridni pa delamo, ne štrajamo po štantih pa pijemo kuhan vin :P O:-) Aha se delaš hard to get, pazi mal to je moja taktika! Za pol urce boš pa že vn skočila sej do prešerca ni daleč
First Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 Aha se delaš hard to get, pazi mal to je moja taktika! Za pol urce boš pa že vn skočila sej do prešerca ni daleč Jst se ne delam hard to get, jst sm hard to get :P Ja pa ja de, takrt mi bo glih zapasal pol, pa ne bom hotla nazaj na šiht :grrr
Teya Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 hvala za povabilo, ampak res nisem mogla pridt :krneki: Jst se ne delam hard to get, jst sm hard to get :P Ja pa ja de, takrt mi bo glih zapasal pol, pa ne bom hotla nazaj na šiht :grrr Ufff, ta je bla pa ... Najprej se povabiš na pjačo, pol pa tak... :grrr Ajajaj... današnja mladina :rolleyes: :wub:
First Objavljeno December 28, 2006 Opozori Objavljeno December 28, 2006 Ufff, ta je bla pa ... Najprej se povabiš na pjačo, pol pa tak... :grrr Ajajaj... današnja mladina :rolleyes: :wub: :P
MARJA Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 Konec decembra. A ni noben :hmm: :hmm: Jaz sem :OK:
Jeger Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 js sm že cel december :drunk:
Fire Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 Jest tud. Ampak zdejle je pa prov fajn :OK: Koncno hodijo stranke s pijaco in ne z nemogocimi zeljami :OK:
minca Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 jest sm že rahlo :yes: (dostmamzaenkrat)
andrejba Objavljeno December 29, 2006 Opozori Objavljeno December 29, 2006 Js ne morm več dej še en per kam pa lahk zdej v ljubljani grem? smo ravno v pravi formi :OK:
sjeng Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 Dans mi je uspelo že v popoldanskih urah............ januarja, februarja načrtujem alkoholni mrk :D
andrejba Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 Dans mi je uspelo že v popoldanskih urah............ januarja, februarja načrtujem alkoholni mrk :D hvala ka si mi svetoval pijanico :cry: no bog te žegni sm vsaj za nov let naredu za pocarje CD :BUA: tak sistem pa zaradi najbl enostavnosti.. najtede na http://andrej.co.ru/bandit/ DJ_xopy_winter_mix_2006_07_2.mp3 večerno novo letno delo :headbang:
minca Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 Dans mi je uspelo že v popoldanskih urah............ januarja, februarja načrtujem alkoholni mrk :D oči,se bova skup odvajala :yes: :lol1: jest imam dost za letos (nosamošeenkratpolparesdost) glava me mal boli :hmm: :cry: :eek: :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se