soncy Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 ejej :wacko: nasvet: :naughty: prazna nč ne boli :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) A tut ti??? :? :blink: :cry: :grim halsi.....jest tut :yes: a sva že dva?? :hmm: Popravljeno December 26, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 Je že bolš,zdele pa že pir paše. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 mater ej tolk sram me pa še v življenju ni blo... hlipa (kolca) se mi ko staremu dedu, ka je spil 3 litre vina! PS: hlipanje (kolcane) se še po enu uri andaljuje - Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 Evo sem se streznil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 :grim :grim :grim šjen ku kurba :grim :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Kolk pašejo kuhančki na prešercu med službo mmmmmmmmmmm......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Kolk pašejo kuhančki na prešercu med službo mmmmmmmmmmm......... hvala za povabilo, ampak res nisem mogla pridt :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 hvala za povabilo, ampak res nisem mogla pridt :krneki: No tečnoba mala, pol pa jutr, če boš lahk, poklič dopoldne pa skočva na enega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 No tečnoba mala, pol pa jutr, če boš lahk, poklič dopoldne pa skočva na enega Ne morem, eni smo pridni pa delamo, ne štrajamo po štantih pa pijemo kuhan vin :P O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Ne morem, eni smo pridni pa delamo, ne štrajamo po štantih pa pijemo kuhan vin :P O:-) Aha se delaš hard to get, pazi mal to je moja taktika! Za pol urce boš pa že vn skočila sej do prešerca ni daleč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Aha se delaš hard to get, pazi mal to je moja taktika! Za pol urce boš pa že vn skočila sej do prešerca ni daleč Jst se ne delam hard to get, jst sm hard to get :P Ja pa ja de, takrt mi bo glih zapasal pol, pa ne bom hotla nazaj na šiht :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 hvala za povabilo, ampak res nisem mogla pridt :krneki: Jst se ne delam hard to get, jst sm hard to get :P Ja pa ja de, takrt mi bo glih zapasal pol, pa ne bom hotla nazaj na šiht :grrr Ufff, ta je bla pa ... Najprej se povabiš na pjačo, pol pa tak... :grrr Ajajaj... današnja mladina :rolleyes: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Ufff, ta je bla pa ... Najprej se povabiš na pjačo, pol pa tak... :grrr Ajajaj... današnja mladina :rolleyes: :wub: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Pohorska kava 2X.. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Konec decembra. A ni noben :hmm: :hmm: Jaz sem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 js sm že cel december :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Jest tud. Ampak zdejle je pa prov fajn :OK: Koncno hodijo stranke s pijaco in ne z nemogocimi zeljami :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 jest sm že rahlo :yes: (dostmamzaenkrat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Js ne morm več dej še en per Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Js ne morm več dej še en per kam pa lahk zdej v ljubljani grem? smo ravno v pravi formi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 super je :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Dans mi je uspelo že v popoldanskih urah............ januarja, februarja načrtujem alkoholni mrk :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Dans mi je uspelo že v popoldanskih urah............ januarja, februarja načrtujem alkoholni mrk :D hvala ka si mi svetoval pijanico :cry: no bog te žegni sm vsaj za nov let naredu za pocarje CD :BUA: tak sistem pa zaradi najbl enostavnosti.. najtede na http://andrej.co.ru/bandit/ DJ_xopy_winter_mix_2006_07_2.mp3 večerno novo letno delo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Dans mi je uspelo že v popoldanskih urah............ januarja, februarja načrtujem alkoholni mrk :D oči,se bova skup odvajala :yes: :lol1: jest imam dost za letos (nosamošeenkratpolparesdost) glava me mal boli :hmm: :cry: :eek: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se