C4V4L13R Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 hajo kva tiu pamjekn če de cse brti ikul treba.............pkajnu pa ri neej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 pujanee j mamba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 nisem se lako pissem.. citaaam ppa blo pocasid..h jkl... ććć ć aadvv.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Če bom jaz danes preživel, potem bom živ vsaj tak dolgo ko Štukl, če ne še kako leto hcoj. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Pijana, stoka smo pijana, malo smo popila i svi smo pijana, pppijana stoka smo pijana dok neko povrača, neko bi još, ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 dons pa finale veselega decembra ....... :OK: :yea1: :drunk: :beer2: :beer2: :beer2: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 :grim :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Sranje, že navsezgodaj me boli buča. Na TV pa še Vlado cvili Belo snežinko. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 :grim :yes: :grim seveda da sm :grim in počutm se prov fino :010 :OK: ampak moja glava ju3 oz.dons :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 :grim :yes: :grim seveda da sm :grim in počutm se prov fino :010 :OK: Se boma jutri menla! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 zdele sem pa jaz. Pa še u službi :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 ampak moja glava ju3 oz.dons :blink: :yes: :grim :yes: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 limona surova sveža .) pa ne sm ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 mal............. zlo na izi :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Pa dobr no a ste tm v Gorjah kdaj trezni sploh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 mal............. zlo na izi :OK: :OK: :OK: :OK: Kaj, če bi odprli novo temo Jst sm pjen, posebej za _SEBA_ :P Itak bi blo v tej temi daleč največ objav :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 Kaj, če bi odprli novo temo Jst sm pjen, posebej za _SEBA_ :P Itak bi blo v tej temi daleč največ objav :P :P :P to me zmeri zavedejo.......... pa če bi usak tko vestno u tej temi pisou kokr jest, pol bi blo res tanajtaveč objav glih tuki :grim :grim Pa dobr no a ste tm v Gorjah kdaj trezni sploh? sej bi biu ti tut večkrat pjen, če bi lohk u dolino pršu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa itq nis dost za mano kr se pjače tiče :grim :grim :grim ma limonca že miljaužnt mačkou :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 ma limonca že miljaužnt mačkou :D :D :yes: :yes: že svojih ene par :lol1: :lol1: :lol1: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 ne morte verjet!! že 9 dni nism spil niti enga pira :blush: posledice se že kažejo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Ja, pa sem spet mal hiperproduktiven. In ponovno, Jack does not live here anymore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 nism pjen, sam taka ura je da grem avtomatsk sm............................. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa en cajt že nč nism tle napisu :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 Čist čist mal :) ... grem nina nana :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se