GrCaR Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 ne vem kolk je pol učenja :devil: učenja velik, sam odvisn kok u glav ustane. Mogoče celo več, k dvojni tekst naenkrt berm :devil: Sej grem spat zdej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 priznam....napil sem se ga....pa še delat morm.... :fredy: jejejejej :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 priznam....napil sem se ga....pa še delat morm.... :fredy: jejejejej :closedeyes: O ubogo dete, O:-) a delat moraš?Dvomim po mojem si sam na šihtu. :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 ni problema delat. problem je tist maček k ga dans sabo nosim.... :alien1: za popi*** :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 (popravljeno) ni problema delat. problem je tist maček k ga dans sabo nosim.... trance_03_alien.gif za popi*** trance_16_dozingoff.gif en pir bi spil in bi takoj bolš bu! še bulš pa je dva :OK: Popravljeno Februar 22, 2007. Popravil xopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Zdeje pa ravno ne morem bit pjen... sm pa otopično zasanjan... a ti šteje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Zdeje pa ravno ne morem bit pjen... sm pa otopično zasanjan... a ti šteje? Maš pa spamspree kt da bi bil ornk nažgan, od neki morš bit zadet, a si si noge vohal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Maš pa spamspree kt da bi bil ornk nažgan, od neki morš bit zadet, a si si noge vohal? Ne... eno sm na treningu ujel :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Kaj pa treniraš babje športe sam si kriv! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Kaj pa treniraš babje športe sam si kriv! Dej no... Body-pump pa že ni babji... smo clo trije moški v skupini... c, ti pa res nič ne zastopiš :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: (pa nalakirane nohte :ninja: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Dej no... Body-pump pa že ni babji... smo clo trije moški v skupini... c, ti pa res nič ne zastopiš :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: (pa nalakirane nohte :ninja: ) :lol1: :lol1: pa v roza kiklcah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 da ne bo skoz sam Seba kle not pisov... :D trenutno sem rahlo pod gasom, ampak ne več za dolg, ker se bom zazibal v mirn spanec :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 da ne bo skoz sam Seba kle not pisov... :D trenutno sem rahlo pod gasom, ampak ne več za dolg, ker se bom zazibal v mirn spanec :zzz: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: važn da ste me zbudl sred noči :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Kozarček preveč? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 jp zdle mam pa tut js potanovem dva ekrana na mizi wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :blush: :wacko: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Sram te bilo! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Sram te bilo! :krneki: Ja in to zlo sram! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Pjen pa zjutri ne bo nobena dajala moralk zarad tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 ura je 6.08 AM... jaz pa sem neskončno lepo cepljen... jz sem najlepši najjaši in oh in sploh.. eh grem kozlat zaj pol pa ajčo pajčo dokler mi bo pasalo.. serbus pijandure.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :drunk: :bounce: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :oops: :SS :SS :SS :SS :grrr :grrr :SS :SS :beer2: :wacko: :wacko: :wacko: :SS :SS :SS :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 pa ne mi rečt da sem v desetih dneh od vseh 10taužnt motosvetovcev edini spet f totaki... pa ne se jebat.. kam bomo te z vsem alkotom ki ga proizvedemo .. ha :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 (popravljeno) evo....ste bili že kdaj obtoženi,da ko ste pijani,da ciljate mimo školjke?? :hmm: poskusite ciljanje :OK: :lol1: :D ali pa mogoče hoja :hmm: :D Popravljeno Marec 15, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Jao,mam težko glavo :headbang: Prkleta luna :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 Can I Play With Madness :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 (popravljeno) Can I Play With Madness :evilgrin: še mau počak - junija do takrat pa akcija gre naprej.... O:-) Popravljeno April 26, 2007. Popravil xopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se