_SEBA_ Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 tema čist zamrla :headbang: :headbang: :headbang: matr smo pa res..... pa sploh ni edina...... nč se ne pije, nč se ne dingl-dongla :blush: :blush: :blush: :blush: u glavnm dons bom pjen (podolgmucajtu) :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 tema čist zamrla :headbang: :headbang: :headbang: matr smo pa res..... pa sploh ni edina...... nč se ne pije, nč se ne dingl-dongla :blush: :blush: :blush: :blush: u glavnm dons bom pjen (podolgmucajtu) :worship: :worship: :worship: :worship: in? :kva1: si izpolnil zastavljeni cilj? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 in? :kva1: si izpolnil zastavljeni cilj? :hmm: še preveč :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 še preveč :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: a s(m)o limonce dobre ? :naughty: :naughty: :naughty: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 Zgelda da že dolg ni bio nben pjen :D Na, dans je nanesl tko, da smo mal zabluzil :D Hjao, kdo bo ob 5h ustal :rolleyes: Ajdede Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 Jaz sem danes med porcijama antibiotikov spil 9 pirov.... A mi je bilo res potrebno tega? Ja, mi je bilo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 če spiješ 4 pire se šteje da si pijan?? :unsure: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 delam na tem čeprav nebi smel ker mam neke precizne zadeve še za naredit ampak saj 6 pirov pa še kak v rezervi ni tak hudo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Evo mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 zgleda, da je že spustilo, bo treba it na novo natankat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 vete,zakaj se pravi pijanc nikoli ne strezni????? ker je prevlki strošek se ga nazaj napit! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 ne bi verjel, ker ne vidim......................ne morem videt..................ne smem videt....................mi ne pustijo videt................................ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 ok kaj nej rečem .... mi motoristi smo zakon... jst sm pijan ko mina... uževiejte ga pa se vidmo see ya :D ;D ,D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 mi smo pijane budal mi smo pijane budale mi smo pijane budale to smo mi :D:D:D: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 mi smo pijane budal mi smo pijane budale mi smo pijane budale to smo mi :D:D:D: če bi imu posluh bi jo jst tut zapeu :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Kurja,jest sem še kr pijan od včeraj,čeprav sem šel z kurami spat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Kurja,jest sem še kr pijan od včeraj,čeprav sem šel z kurami spat :whistle: A te baba v bajto ni spustila ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 pes tud ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 kako lahk vi pijete, če je pa zuni tak lepo vreme? pijan za motor pa res ne moreš no.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Too dru*k to fuck Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 ja, ja treba je to temo ohranit.... pijan ko marija :) :wacko: pa sem mel namen it samo na 1 pir.......se zgodi jodl jodllll ihaaaaaa :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 ... čist en mau :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 ... čist en mau :whistle: Na potenco! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 Na potenco! :naughty: kaj je že ura, da se sem not piše? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se