gebre Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 .....................Ali nisi vedela, da lj slepa ni.....http://www.motosvet.com/tabla/index.php?act=post&do=reply_post&f=11&t=15757 motosvet.com forum -> Odgovor v Jst sm pjen.......................................ti nisi vedela......................................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Kdo sploh jea sem, kdo sploh si te................ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 gebre....sej bo boljš :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 nism, sam bi biu rade vole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 Uf, jest sm pa bil včerej :blush: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 jz bi se napila.....k sm tok žalostna :closedeyes: :cry: :( a bi mi kdo pomagu? :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 (popravljeno) jz bi se napila.....k sm tok žalostna :closedeyes: :cry: :( a bi mi kdo pomagu? :closedeyes: z veselam :evilgrin: sm odpru račun u pivnici Popravljeno December 19, 2007. Popravil fossil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 z veselam :evilgrin: sm odpru račun u pivnici ooo zakon....pridem pit :evilgrin: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 ooo zakon....pridem pit :evilgrin: :closedeyes: še kako kolegico prpel, v družbi ja zmeri bol veselo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Minca bo mene prpelala, potlej bom pa jest vse popil :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 ti pij mi se bomo pa zabaval :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 jaz sem se že streznil... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Dons nas gre cela grupa strojnikou v KMŠ v LJ na Fuzla-party in mnde bomo delal čist vse:Pil ga bomo, vse babe bomo prešlatal nakonc bomo pa še kšnga čefurja razbil. Pjani bomo 100%, kolk bomo babe šlatal bomo še vidl, pretepou se pa rajš nebi(bol kšno babo več z rt prjet kt se klofat) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) še kako kolegico prpel, v družbi ja zmeri bol veselo :evilgrin: :grrr Minca bo mene prpelala, potlej bom pa jest vse popil :evilgrin: :o....neki more bit tut zame :grim :evilgrin: ....hočm zaužit kej :evilgrin: :whistle: ... Popravljeno December 20, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Starost ni radost :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 :grrr:o....neki more bit tut zame :grim :evilgrin: ....hočm zaužit kej :evilgrin: :whistle: ... Sej jest soka ne pijem :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 Sej jest soka ne pijem :rolleyes: jz pa ga :grim :naughty: alkohol pa tut :whistle: :whistle: :D pa kej druzga tut še :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno December 22, 2007 Deli Objavljeno December 22, 2007 o jebemtu že mau ščmi u glav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 :drunk: včeraj :eek: danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 sm mal ja....kva k je pa tok dober malibu :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 (popravljeno) Danes :drunk: :drunk: :drunk: Jutri ??? :whistle: :whistle: Popravljeno December 23, 2007. Popravil condor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 25, 2007 Deli Objavljeno December 25, 2007 dones se vino pije... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno December 25, 2007 Deli Objavljeno December 25, 2007 dones se vino pije... :worship: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 25, 2007 Deli Objavljeno December 25, 2007 dones se vino pije... :worship: ....& to precej!! :grim :grim :smoke: :yea2: :grim :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 25, 2007 Deli Objavljeno December 25, 2007 dones se vino pije... :worship: ....& to precej!! :grim :grim :smoke: :yea2: :grim :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: u jaaa...sam klinc k to ni to.. :cry: pa vseen... :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se