fossil Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 A weš kwa :angry: , jest sm pridn študent, ki ima ju3 ob 18h kolokvij in bom zato danes zvečer spil samo 2 pivi :glare: na enega smo šli že dopoldne :blush: js sm tud resen študent, in zato tu visim medtem ko čakam da pride sixpack domov :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 Tisti 2 pivi na žalost nista bili samo 2 :unsure: je bil kar 6pack :headbang: nč, grem se jest učit, da ne bo potlej slabe vesti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 Bentiš tole se ne bo dobr končal...cimr prinesel vino v LJ :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: kok se mate fajn :evilgrin: a lohk še jz pridem....me boste kej pametnga naučil :evilgrin: :lol1: :lol1: :D a maš kakšne fajn cimre :whistle: :whistle: Popravljeno April 10, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 Kaj boš ti z mojimi cimri :fredy: ...sem jest čist zadost fejst :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 Dns bl mal, včeraj pa sem se ga v Ljubljani natolkel ko prasec. Je bla obletnica mature pa sm ga pil pa babe gledal :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 ledinc? so mel žur u bakusu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 Kaj boš ti z mojimi cimri :fredy: ...sem jest čist zadost fejst :yea1: jah no...nevem....mogoče pa so za kej uporabni :evilgrin: al pa ti :whistle: :D a da si fejst? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 a da si fejst? :D ne verjemi lažnivcem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 (popravljeno) ne verjemi lažnivcem :whistle: no ja :whistle: ....ga še ne poznam :D....mogoče mu je za vrjet :hmm: Popravljeno April 11, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 no ja :whistle: ....ga še ne poznam :D....mogoče mu je za vrjet :hmm: ni mu za verjet :grrr , verjem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 ni mu za verjet :grrr , verjem :grim bom preverla :whistle: :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 jst ga mam zjle kr precej u rit, od 12.30 meu konc šole, zjle pa pršu dam :krneki: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 nisem še . . . . .upam pa, da bom hmal . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 jst ga mam zjle kr precej u rit, od 12.30 meu konc šole, zjle pa pršu dam :krneki: :evilgrin: :evilgrin: sam da nisi z avtom šel od šole domov... da ne bo spet tema "napihal kaj zdaj II " nastala :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 ne samo pijan, malo pred bruhanjem sem pizda :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 ni mu za verjet :grrr , verjem :grim kolega pa tak :fight1: :angry: bom preverla :whistle: :whistle: :D ti kar pridi preverit :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 jst tut mal poste nabiju v taki zanimivi temi. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 Bolje vino v želodcu, kot voda v kolenu. :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 Že spe sem se ga nabrlizgal. Če ne bo konc tega dežja bom še cirozo jetr staknu :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 ti kar pridi preverit :naughty: :whistle: pridem :worship: :evilgrin: kam pa? :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 kolega pa tak :fight1: :angry: :baa: pridem :worship: :evilgrin: kam pa? :whistle: :whistle: na strojni ga najdeš, no ja zraven... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 :baa: na strojni ga najdeš, no ja zraven... :whistle: mal bolj natančno povej :evilgrin: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 mal bolj natančno povej :evilgrin: :D prvi kafič zraven našega faksa, js sm pa v drugem... :whistle: ..pač resni študenti :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se