sjeng Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 Ehhh kaj vse se živmu človeku zgodi in to v nedeljo popoldne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 Ehhh kaj vse se živmu človeku zgodi in to v nedeljo popoldne vem ja, še preklet dobr :grim :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 vem ja, še preklet dobr :grim :grim :grim :grim :kva2: jz pa nevem :cry: dej povej,dej povej :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 :kva2: jz pa nevem :cry: dej povej,dej povej :OK: prit kdaj k men , se boš na gorenskm s cvičkam napila, če se na dolenskm ne morš :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 prit kdaj k men , se boš na gorenskm s cvičkam napila, če se na dolenskm ne morš :naughty: :naughty: :naughty: seveda ga na dolenskem primanjkuje, če vsega izvozte :angry: bo res treba na gorensko, da ne dehidriram :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Ali pa v Lotmerško/Kapelsko klet!! Mmmmm, kak to diši, ko mimo furaš!! Z al brez!! :wub: :D Vaš :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 dons bl na izi........... se šparam za jutr :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Refošk pa coca-cola :OK: Če te pa še kolegica kliče da je mus da prideš, pol je pa treba a ne. Pondelk je, vem, ampak treba se navadt do konc tedna :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Refošk pa coca-cola :OK: Če te pa še kolegica kliče da je mus da prideš, pol je pa treba a ne. Pondelk je, vem, ampak treba se navadt do konc tedna :grim ogrevanje na veseli december a :lol: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 ogrevanje na veseli december a :lol: :) Am recimo ja, sam kurc k pri nas dolenjcih to traja skoz cel let. Dans tedn bo pa še posebej veselo :OK: Happy birthday to me.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Am recimo ja, sam kurc k pri nas dolenjcih to traja skoz cel let. Dans tedn bo pa še posebej veselo :OK: Happy birthday to me.... :D prvo mi je nekam znano :huh: ....drugo pa hm kje se dobimo da mal zapijemo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 prvo mi je nekam znano :huh: ....drugo pa hm kje se dobimo da mal zapijemo :rolleyes: Am kje že? Tam ko smo se prvič vidl ne da bi se pozdravl :D Sej veš kje-v Šempetru :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Am kje že? Tam ko smo se prvič vidl ne da bi se pozdravl :D Sej veš kje-v Šempetru :OK: ok pusti me vedet ko boš tam O:-) .....sicer bom težko tja najdel ko sem redko tam ampak bom že :lol1: :P P.S. :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Havdrajajem Wyborowa z Wernerjem, Cola z Marjanom. Marjanov čudni zajec. Pasulj iz konzerve mi preprečuje bruhanje. Suzyq, če to bereš, je en drug prijavljen. Ali nije moj drug. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 kriza................... sm mogu pogon na use štir uklopt, da sm dam pršu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 obletnica valete me je čist uničila :doze: še kr čutim cviček in vodko :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 obletnica valete me je čist uničila :doze: še kr čutim cviček in vodko :alien1: Da ne boš pregorel... danes maš še Saško na sporedu :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Še vedno rahlo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Še vedno rahlo :grim spet bom rahlo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 spet bom rahlo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: le glej da bo rahlo :grim k če boš prevečkrat po štirih plazu, boš pristal v mojih jaslih. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Rahlo :lol1: , zihr vsaj 4 pire :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Rahlo :lol1: , zihr vsaj 4 pire :whistle: :eek: To ja nič ni. Jaz se po šestih pirih komaj neham pajtlat. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 le glej da bo rahlo :grim k če boš prevečkrat po štirih plazu, boš pristal v mojih jaslih. :lol1: zej s me pa zrajcala :naughty: :naughty: :naughty: od zej naprej bom zmeri po ush štirh pršu domu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Rahlo :lol1: , zihr vsaj 4 pire :whistle: a si mislu kvadrat :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 še mau in še mau.. na koncu bomo še vidli.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 še mau in še mau.. na koncu bomo še vidli.. mau je bolše.. smo dodali še ene kaj vem 5,6 mogoče 7 al pa 8 cc kol in lahk gremo spat brez skrbi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se