Denny Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 Sem že parkrat slišal govora o tem... A ima kdo kaj več informacij?
VrUUUUUmmmm Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 Malo po spominu: politika razmišlja o avtocestni povezavi Slovenj-Gradec do Črnomlja ali Metlike. Ampak je zadeva zaenkrat bolj v glavah kot na papirju.
king Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 ..mislim da se bodo po tej cesti vozili naši vnuki,... zdej rihtajo cesto Boštanj-Radeče zarad elektrarne, o hitri cesti pa ne duha ne sluha za enkrat. Je pa blo neki govora o tej cesti, in bi bla zelo dobrodošla, ker je precej tranzitna
king Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 ..tole je pa "hitra cesta" nekje med CE in KK, natančneje Radeče - Boštanj,.. je že neki časa "zlo hitra" :lol1:
garfield Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 Že tko je čist zjebana cesta pa sm še zmer naletu na radar :slap: Varjetn tut edini k se mi ni smilu avto :grim
king Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Že tko je čist zjebana cesta pa sm še zmer naletu na radar :slap: Varjetn tut edini k se mi ni smilu avto :grim ..a na tem odseku si nabasu na radar :eek: ???,.. čudno,.. jaz grem 2x dnevno po teh fukojebinah, pa še nism vidu radarja. :grrr Avta pa tut ne šparam,.. sam operem ga vsake tolk, da še vidim kake barve je :lol1:
VrUUUUUmmmm Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Jaz pa to relacijo zadnje čase raje vozim po drugi strani Save - Sevnica - Breg - Loka - Radeče. Asfalt in malo prometa.
king Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Jaz pa to relacijo zadnje čase raje vozim po drugi strani Save - Sevnica - Breg - Loka - Radeče. Asfalt in malo prometa. ...tut jaz, kadar so temp. nad 0 in je "cesta" blatna. sicer je pa po drugi str. Save več ovinkov, ožja cesta, zaradi del na tej strani bistveno prometnejša in se moraš umikat nasproti vozečim ali oni tebi, tko da časovno ni bistvene razlike :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se