cheff Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 A ve kdo za kak dober program za vdiranje da maš nadzor nad celim računalnikom drugim?? Slišal sem nekaj za sub7, pa nevem kak se dela. ajd
SiR Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 A ve kdo za kak dober program za vdiranje da maš nadzor nad celim računalnikom drugim?? Slišal sem nekaj za sub7, pa nevem kak se dela. ajd ja, KnowledgeMeister7 (nanovejši je 7.13), priporočam ti pa zraven še preventivno anonimizatorsko orodje Ijerk-u2. Mimogrede - saj veš, da prosiš za nasvete pri ilegalnem početji in tako druge prosiš, če bi sodelovali v kriminalnem dejanju? Za to so zagrožene različne kazni. Si upaš? Je vredno? ti je jasno, da se tvoji IP-ji beležijo in da nisi tako zelo anonimen? Moj predlog: nadihaj se svežega zraka.
JMatic Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 brez veze....tko kot je SymRu reku vsa tvoja pocetja prek neta se belezijo na ISPjevem serverju...tko da..lahko probas, ce te ne dobijo, super ...
cheff Objavljeno December 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2005 Eh pa to ne da bi serijsko vdiral, jas samo en podatek rabim z enega kompa ki ga drugače ne morem dobit...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 IP ... sam za une k se držijo pravil-zakonov ... ... vtaknu sm ga v pičko ... kje, kaj, kako, zakaj, za koga, skom in na kak način ... ni bitno, če nočeš da je bitno ...
Fritz Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 cheff, če rabiš mašino lokalno odpret si omisli kakšne admin toolse tipa Winternals. Če se boš pa s trojanci ala Sub7 špilal, se pa zavedaj, da si je tisti, ki je naredil ta program, zagotovil dostop do tvoje mašine četudi si ti prepričan, da imaš samo klijenta.
BlazS Objavljeno December 25, 2005 Opozori Objavljeno December 25, 2005 Tukej se da velik zvedet http://staregate.com/index.html
BaHa Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 (popravljeno) TNx .) lol :D ma no comment .... uglavnm vse se da ce se hoce .... kdo je pa reku da se morjo logirat ipji ravno nat vojem ispju in ne na sosedovem npr. ? :D P S: cheff ce kej rabs reci .... Popravljeno December 26, 2005. Popravil BaHa
Matex_46 Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 lol ma no comment .... uglavnm vse se da ce se hoce .... kdo je pa reku da se morjo logirat ipji ravno nat vojem ispju in ne na sosedovem npr. ? P S: cheff ce kej rabs reci .... Pravzaprav to pocnem ze kar nekaj casa. IP je nakaksen tvoj ID in, ce menjas tvoj ID - IP ( "kao ponarejas" - vem fantje, da me boste zdaj vsi zleleli ovržti, ampak to je res ). Menjas ID - sevea, ce imas $$ in pa veze. - teporary IP - ßnailform <----- ime te dat. (samo je ne dobis kar tako, so neke zajebancije, da do tega prides, imas ne nekem special min CD ves program, s katerimk zabrises vse svoje sledi ( ne hecam se ). Sam to pocnem ze nekaj casa, nimam nobenih tezav, pazi edino, da se ne zapletas v kaksne drzavne zadeve ( ne vdiras v posebne secret urade, banke, trgovine,..... ) in pa seveda, da tistemu kateremu bos ali si vdrl te ne dobi in te tako tozi. To ni hec, je pa smesno ko kaksnemu formateras C kar tako za zafrkancijo. ;) DON´T BE AN IDIOT, USE PLAZMA. °˙´~ˇ^ˇ^˘˘°˛˙´˝¨
Thundercat Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 To ni hec, je pa smesno ko kaksnemu formateras C kar tako za zafrkancijo ja res...to mora bit ful hecno... :BUA: :slap: :nono:
Matex_46 Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Aja pa se to. Tistemu uporabniku, ki mu zelis to nartediti mora imeti hitro, stalno povezavo, LAN DSL; AVME, kabel. Seveda, da je smesno, se posebej, ce ti gre tista oseba na zivce in ima seminarsko nalogo gor, ki je ni sam napisal in tako zeli dobiti zgoljufano oceno, ki se je ne zasluzi. Dan pred nastopom pa, blitz, nic vec ni na kompu. Aaaaaajde. :topic:
SiR Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Mimogrede še tale nasvet pametnjakovičem - večino hekerjev niso dobili na tehnične fore ampak zato, ker so se okoli hvalili.
Matex_46 Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 ahahahah ta je pa dobra, jaz, hecker, ja pa kaj se, to ni hekerstvo, poglej si v prirocnik za telebane ahahahahah, jaz to pocnem iz uzitka in se ne hvalim, no, razen, ce tio to tako vzames, Se oprscam vsem. Smo zdaj ql?
Thundercat Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 jaz bi temo, kar zaprl če se avtor strinja.... <_<
Dolenc™ Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Hack it! Pa da vidmo kolk frajerjev bo na strani pristalo ;)
simonsi Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Hack it! Pa da vidmo kolk frajerjev bo na strani pristalo ;) Dej povej geslo :P
SiR Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Nekdo mi je prišepnil, da je ta tema že ovadena pristojnim institucijam in da že raziskujejo identiteto teh, ki so v njej sodelovali. Resno, ne hecam se. (Boljš, da računalnike prodate pa internet v garažo speljete...)
cheff Objavljeno December 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2005 Nekdo mi je prišepnil, da je ta tema že ovadena pristojnim institucijam in da že raziskujejo identiteto teh, ki so v njej sodelovali. Resno, ne hecam se. (Boljš, da računalnike prodate pa internet v garažo speljete...) Kaj??? :blink: :blink: :blink: kak je to mogoče, tundercat zbriši temo .)
pirrulz Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 ja res...to mora bit ful hecno... :BUA: :slap: :nono: ne ne najbolj hecno je, ko ga potem lastnik diska dobi in ga nakepa (pa ne s snegom :grrr ). :)
SiR Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 ne ne najbolj hecno je, ko ga potem lastnik diska dobi in ga nakepa (pa ne s snegom :grrr ). :) z golimi rokami
Priporočene objave