Hrenowsky Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 Haynes Twist and Go (automatic transmission) Scooters Service and Repair Manual Twist and Go Haynes The Scooter Book Everything you need to know about owning, enjoying and maintaining your scooter The Scooter Book Kje bi se ti dve knjigi dal dobit pri nas (bi jih narocil samo traja cca. 8 tednov :( ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 Haynes Twist and Go (automatic transmission) Scooters Service and Repair Manual Twist and Go Haynes The Scooter Book Everything you need to know about owning, enjoying and maintaining your scooter The Scooter Book Kje bi se ti dve knjigi dal dobit pri nas (bi jih narocil samo traja cca. 8 tednov :( ) Obe knjigi sta pri Haynesu na zalogi in po mojih izkušnjah dostava ne traja več kot en teden. Ko sem pred kratkim naročal eno zadevo iz UK sem jo dobil v treh dneh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se