jose Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Prometno predelat :hmm: :hmm: :kva2: ti nič ne bo koristilo, saj majo vse podatke v kompu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Driverman Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 ti nič ne bo koristilo, saj majo vse podatke v kompu :P Ja za denar dan, danes ljudje veliko naredijo! :hmm: Bomo vidl :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 :( Jest mam pa 650 ccm pa 49kW to ne bo uredu :? :( Prometno predelat :hmm: :hmm: :kva2: jah, verjetno ko si kupoval, so ti bli konji všeč, zdaj pa so predragi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Zgleda, da bo večina dalo noter blokado, po tehničnem oz. homologaciji pa ven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Driverman Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 jah, verjetno ko si kupoval, so ti bli konji všeč, zdaj pa so predragi? Res je :D Še prodajalc mi je reku da se splača bl tega uzet kot pa Transalpa ker ima 12 KM več! Čeprov mi ni žal :OK: Bomo že nekak uštimal :? :hmm: Ali se da to na kakšn način zablokerat in dokazat da nima 49kW :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Zej bo pa folk navalil na litrske motorje, kar bo res pripomoglo k večji varnosti. :krneki: Ravno sovpada z zvišanjem premij in večjim rizikom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Zej bo pa folk navalil na litrske motorje, kar bo res pripomoglo k večji varnosti. :krneki: Litrski motorji so kul. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Litrski motorji so kul. B) sploh tisti 992-kubični :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto32 Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Litrski motorji so kul. B) Se strinjam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 doost konjef je kul :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Litrski motorji so kul. B) ju ken sej dat agen.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Mater, spet nas bodo gulili... Zavarovalnice in zakoni, pisani za njih :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_wood Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Glede tega zavarovanja pa bi jst imel en (utopičen) predlog za zakonodajalce. Da bi bilo zavarovanje/registracija prenosljivo med motorji in/ali avtomobili. Človek ima npr. dva motorja, in da bi bilo eno zavarovanje/registracija za oba motrja. Plačalo se bi za najmočnejšega. Potem ba bi ga lahko premestil (tablico) po mili volji. Itak na enkrat se lahko vozi le z enim. Ker rade volje bi si ubodel še en enduro, samo nimam namena plačevat dvojno. Kaj menite na to ?? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Štirkrat po enpoldrug deci motori so full kull. Zlasti na meji 72kW. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 (popravljeno) sploh tisti 992-kubični :devil: Tisti pa so sploh uber. :grim ju ken sej dat agen.. Okej: Litrski motorji so kul. B) Popravljeno December 27, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Driverman Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 A kaj čm pa jest! :blink: 650 ccm pa 49kW :blink: :angry2: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Kupi si pravi motor :devil: Šala :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Litrski motorji so kul. B) pod tole se pa podpišem evo: PS: kuli za podpisat je pa bil karbonski od Yamahe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
netopir1930 Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 hvala k... moj ima natanko 72kW pri 1200 kubikih... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Pisuka moj je pa glih vsepovsod malo cez. :( Ma bomo ze preziveli. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 pod tole se pa podpišem evo: PS: kuli za podpisat je pa bil karbonski od Yamahe... čisti falsifikat :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 74 kw :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Kaj se ti sekiraš. :P Upam da ne bodo šli še enega razreda nad 100kw delat, ker pol bom pa res kratko potegnu :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
V-strom650 Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Pozdravljeni forumci! No, zdaj bom pa še jaz nekaj dodal... Že nekaj časa spremljam ta forum, pred kratkim sem se tudi registriral, jeseni pa sem postal srečni lastnik V-stroma 650. Pa to niti ni tako pomembno, pač pa naslednje: Od tistega dneva, ko je padel prvi post na temo podražitve http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...pic=4507&st=270 (na strani 10, avtor Dry) pa do danes, se ni nihče niti malo zjasnil, kaj je zdaj s to podražitvijo. Prečesal sem skoraj vse spletne strani SLO zavarovalnic, govoril s svojo zavarovalno agentko in uganite... POJMA nima, o čem se gre pri vsem tem. Zato sedaj sprašujem naslednje: Ali vsi glodamo kost, ki je bila na tem forumu vržena 5. decembra 2005??? Namreč, tudi na ostalih večjih slovenskih forumih (ne bom delal reklame, na katerih) sem zasledil podobne teme, ki so se sklicevale ravno na Motosvetov forum. Pa še nekaj: malo čudno se mi zdi, da bi bil v pripravi nek zakon, pa v sredstvih javnega obveščanja niti besede o tem. Niti ene samcate URADNE besede. Zakon pa naj bi stopil v veljavo že 15.01.2005. A se vam ne zdi, da je malo premalo časa, da bi spremenili zakonodajo iz danes na jutri? Če se motim, se opravičujem (pa bogdaj, da se motim, saj bom prišparal 25 čukov).Če pa se ne motim, potem pa naj gre ta naša zavarovalna politika v tri krasne! LP, Bojan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Jaz sem tudi agentko spraševal, pa je vedla samo to povedat, da se po novem letu obetajo neke spremembe, ampak ni znala nič konkretnega glede motorjev povedat. Itak smo motoristi jebena stranka in ne bi bilo nič čudnega, če bi naskrivaj in hinavsko spremenili zavarovalne razrede. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se