btobias Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Ali je v Kranju zmanjkalo snega ali pa je gostilna preblizu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Ja saj je samo ćlovek... :beer1: Enga stresem, pa grem dalje... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 mogoče pa je šel na WC :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Ja saj je samo ćlovek... :beer1: Enga stresem, pa grem dalje... :blush: ... na WC :hmm: Mogoče je šel "namakat" :hmm: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 Inteligenca forumska spet pri delu. Le kaj naklepajo vrli plužatorji? Vse to in še več - na motosvet forumu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 Inteligenca forumska spet pri delu. Le kaj naklepajo vrli plužatorji? Vse to in še več - na motosvet forumu... :grim če svoj post v topic napopate v naslednje pol ure, vas čaka praktično darilo: zapikana svečka. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 (popravljeno) Kaj bomo zdaj s tistim voznikom pluga, ki tako očitno zanemarja svoje delo in ogroža vse nas pa še slab zgled daje? 1.) Na gauge? 2.) Na prvo stran motosveta? 3.) Na gobec? 4.) Na zdravje? Glasujte ZDAJ. Popravljeno December 28, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 Sticky :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 Pri nas je včeraj plučil ob enih popoldan, danes je pa že ob 6 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 (popravljeno) Jaz sem našmu reku, da če ga vidim v gostilni, bo koj na motosvetu ... Če bo pridn, pa bo mel prednost pri žrebanju zapikane svečke ;) Ali je v Kranju zmanjkalo snega ali pa je gostilna preblizu! PS: kaj pa če si je šel po sendvič s pariško? Popravljeno December 28, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 jest sem se včeraj ko plug tud mimo naše ulice ni šel, bistveno manj trudila z odmetavanjem snega kot danes, ko me je pacek zametal s pol metra snega :angry2: stricu častim borovničke...samo da se se neki casa ne bo vozil po naši ulici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 Jaz pa mam svoooj pluuug, tralala tralala tralala.... :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 stricu častim borovničke...samo da se se neki casa ne bo vozil po naši ulici ne bo šlo - sem mu jaz včeraj dvojne, samo za to, da se je ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 ne bo šlo - sem mu jaz včeraj dvojne, samo za to, da se je ;) :angry2: kozel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 Ekola to temo sem pa čakal... Letos smo bli vsaj v prvi rundi snega Gorenjci "kraljevsko" nagrajeni. Seveda smo sami gonil lopate, vsaj okol svojih bajt. Zvečer pa pržgem (slučajn) TV.. kdo se najbolj priduša? Tisti iz glavnega mesta s slabe 25cm snega... Pa najbolj so užaljen, k en komunalc direkt pred njegovo bajto/blokom (al pa pred njim, ko gre na špancir) ne goni lopate, njemu na čast.. Star slovenski pregovor: najprej pred svojim pragom pometaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 28, 2005 Deli Objavljeno December 28, 2005 (popravljeno) moraš met pa kar dvorec tamle na gorenjskem, da ga enačiš z nekaj konkretnimi kilometri pločnikov in poti po ljubljanskih naseljih :) Popravljeno December 28, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se