Jason Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Z Nejo greva jutri na Vogel pogledat. Srčno upava, da bo žagarjev graben odprt. No, pa tudi če ne bo. Ali še koga mika, da se zmenimo skupaj? Lahko tudi glede prevoza, ker imava v avtu, ki je majhen od zunaj vendar velik od znotraj, prostora še za dva. Pišite, pokličite ali pošljite SMS, da se zmenimo. LP!
Jason Objavljeno December 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2005 :angry: iz vogla sporočajo, da zagarjev graben rabi vsaj še kakšna 2 dni, da se utrdi (po zadnjem sneženju) saj je razumljivo; upam, da bo vsaj v nedeljo odprto; gre kdo?
CPU Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Za jutri se zagatovo ne splač glede na to, da bo ponoči snežilo, mi je sobota zelo simpatična :P
Jason Objavljeno December 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2005 Za jutri se zagatovo ne splač glede na to, da bo ponoči snežilo, mi je sobota zelo simpatična :P ma jaz vseeno grem; bom pa po pršiču vozil - zato za vsak slučaj vzamem še snežno desko
Jason Objavljeno Januar 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Halo drušna! Bi še kdo ta vikend na Vogel pogledat? Brez spanja - samo za en dan. Pa da se malo po Žagarjevem grabni podričamo. Re je kdo kandidat naj mi za vsak slučaj še pošlje pm ali kaj po telefonu. Fajn bodte!
Zdrawc Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 noben? :? je tak daleč :wacko: , jo bom kar na Golte :grim
Jason Objavljeno Januar 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Aja, saj res... če je še komu daleč, jaz sem iz okolice Kranja in jo lahko skupaj mahnemo v Bohinjski konec.
Vale Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Aja, saj res... če je še komu daleč, jaz sem iz okolice Kranja in jo lahko skupaj mahnemo v Bohinjski konec. Jaz sem v soboto na Mariborskem pohorju ... pride kdo tja???
klimbra Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Jaz sem v soboto na Mariborskem pohorju ... pride kdo tja??? Maš kej placa :blush: :blush:
Vale Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Maš kej placa :blush: :blush: Kje :hmm:
klimbra Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Kje :hmm: A moram res vse dobesedno napisat :angry2: :blush: :blush: :blush:
Vale Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 A moram res vse dobesedno napisat :angry2: :blush: :blush: :blush: Saj veš, da nisem zasedena :P
aja Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Jaz sem v soboto na Mariborskem pohorju ... pride kdo tja??? Jaz bom na Kopah... :kva2: Lahko pa pridem tudi kam drugam... da končno kakšen kuhan vinček s tabo spijem .) (BTW: začela sem spet smučat, po 17 letih :OK: )
Vale Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Jaz bom na Kopah... :kva2: Lahko pa pridem tudi kam drugam... da končno kakšen kuhan vinček s tabo spijem .) (BTW: začela sem spet smučat, po 17 letih :OK: ) Jam šankam, ne smučam ... pa mal bom savnala ... cimosiadapress :grim
aja Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Jam šankam, ne smučam ... pa mal bom savnala ... cimosiadapress :grim :yea1: Uživaj! .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se