Vengy Objavljeno December 29, 2005 Deli Objavljeno December 29, 2005 Prodam dve karti za koncert ki bo danes v Rdeči dvorani v Velenju 29.12 .2005 Jan Plestenjak, in Tose Proeski. Cena za karto v prosti prodaji je 3000. sit. Jaz dam obe za 4000 sit. Sam ne morem iti zaradi zdravstvenih problemov. tel: 041 696 073 sem iz Celja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 29, 2005 Deli Objavljeno December 29, 2005 Vengy, nek zelo vesten smetar je presodil, da je njegova dolžnost pucati tudi v kategoriji K'r neki in je zbrisal moj post. Napisal sem ti pa v bistvu samo to, da me karte ne zanimajo, hvala lepa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gnoj Objavljeno December 29, 2005 Deli Objavljeno December 29, 2005 Napisal sem ti pa v bistvu samo to, da me karte ne zanimajo, hvala lepa :) Na precej zanimiv in duhovit način... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 29, 2005 Deli Objavljeno December 29, 2005 Na precej zanimiv in duhovit način... :D Smetar se s teboj ne bi strinjal :naughty: Aja, da ne bom :topic: : povprašal sem še svoje prijatelje in tudi oni ne bodo kupili kart, žal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno December 31, 2005 Deli Objavljeno December 31, 2005 zastojn jh nečm :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave