Skoči na vsebino

mini moto...

aselak

Priporočene objave

Pri teh jajcih kot pravite je ena tezavica:) cisto tamala.... samo ponovno se mora nastavit višino plovca, tako da se s tem uravna višina goriva v upljinjacu. Pri nekaterih je prevec goriva, po večini pa je prenizek nivo. Probajte nastavit tako in zagotovo ni potreben gas do konca in tako naprej, samo zaug, pa po 3 potegu uzge. Preverjeno in preizkušeno. Lep pozdrav

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri teh jajcih kot pravite je ena tezavica:) cisto tamala.... samo ponovno se mora nastavit višino plovca, tako da se s tem uravna višina goriva v upljinjacu. Pri nekaterih je prevec goriva, po večini pa je prenizek nivo. Probajte nastavit tako in zagotovo ni potreben gas do konca in tako naprej, samo zaug, pa po 3 potegu uzge. Preverjeno in preizkušeno. Lep pozdrav

D.

ja ne vem men tko pac deluje normalno...glede tega da je tvoj prijatelj dobi polomljenega ni nic cudno...ko sem jaz narocil 3 sta bila 2 cisto uredu eden pa pocene plastike...sm se zbunil pa pol novega dobu sam s5 zivci itd..

aja se to pa mi razlozi kako naj nastavim višino plovca*? SEm imel uplinjac popolnoma podrt pa ni cisto nic za nastavljat...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NEKAJ ME ZANIMA koliko pa leti takšen minimoto km/h

pa koliko je to kubikov

mojemu prijatelju tudi ne vžge brez start spreja pa še potem ne laufa uredu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NEKAJ ME ZANIMA koliko pa leti takšen minimoto km/h

pa koliko je to kubikov

mojemu prijatelju tudi ne vžge brez start spreja pa še potem ne laufa uredu

Odvisno, ponavadi so 50 ccm, so 2-taktni, lahko so pa tudi 70ccm 110 ccm, ti to pa ponavadi 4-taktni.

50 kubičen leti tam 70 :doze:

Popravljeno . Popravil GregorT
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma ce mene prasas gre ene 50...sam obcutek mas pa kot da gres 100 se tolk dere,,,

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

glede verige ki nisi našel konca. zadaj kjer so matice za gumo, so tudi 2 za našponat verigo. tisto odšponaj in se bejzi mal pelat. takoj bo padla sama dol in pole pa itak sam os odšravfš dol in zbijes vn os pa je rešenu,.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe ne ne gre ravno tako najlazje je ce odsravsas sprednji zobnik dol in potem tudi ketno dol dobis :D to je najlazja varianta. Sicer pa motor zdaj dela po cca sigurno 10 urah jebanja....Krivec za nedelovanje je bil bencinski filter ki ni posiljal dovolj goriva v uplinjac. Sedaj sem ga odstranil im motor dela ko urca :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je prehuda za tega kitajca ce bi gor dal dell'orto vplinjac 21mm, mam doma se od scooterja neki robe.

Zanima me kaksen gib pa hod ima cilinder v mm pri teh kitajcih. In kaksne dimenzije je blok motorja?

Doma mam 70cm3 cilinder od polinija ,ta cilinder sem imel nekoc na scooterju pridela pa kar 10HP.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

mini mototi so vsi neki sfukani! škoda dnara

to ni res,js ga že dolg mam pa nimam nobenih problemov,pa se vozmo po enem parkirišču(tekmujemo)pa mam zdale obe gume že hin,pa sem dal za minija 35k(novga) :OK: .)

ma ce mene prasas gre ene 50...sam obcutek mas pa kot da gres 100 se tolk dere,,,

moj gre 65 po avtomobilskem števcu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Če komu minimoto noče vžgat, nej pogleda, če na svečko sploh prihaja kej štorma.

Ker po 3 urnem jebanju in vžiganju mojga minimopeda sm ugotovu, da je crknila cinšpula.

Če ma kdo doma kakšno in bi mi jo prodau, nej sporoči na PM.

lp, GrCaR

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

moj pa ko ga užgem dela okoli 5 sekund pa cekne....nato pustim 5 minut da počiva pa ga upalim pa dela in čez nekaj časa ko se vozim začne cukati in crkne :blink: ...če kdo ve kaj bi to bilo??? :? :blink: :? ..Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moj pa ko ga užgem dela okoli 5 sekund pa cekne....nato pustim 5 minut da počiva pa ga upalim pa dela in čez nekaj časa ko se vozim začne cukati in crkne :blink: ...če kdo ve kaj bi to bilo??? :? :blink: :? ..Hvala

Poglej, če je kabl od svečke dobr pritrjen, da ne izgubi stika.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poglej, če je kabl od svečke dobr pritrjen, da ne izgubi stika.

Pogledu sem pa je vse uredu stanje pa še zmeri isto...da ni kej plovček pa te reči narobe :blink: :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

zdaj mi dela....................sam zdaj spet ne več ker sm zlomu šravfe od zadnjega zobnika... in zdej rabim novo feltno a ve kdo ki jo dobit :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdaj mi dela....................sam zdaj spet ne več ker sm zlomu šravfe od zadnjega zobnika... in zdej rabim novo feltno a ve kdo ki jo dobit :?

se to se da zrihtat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se to se da zrihtat

ma je tko da kamor je za pršaravfat zobnik na feltno je počla feltna tko da se neda zašeravfat :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma je tko da kamor je za pršaravfat zobnik na feltno je počla feltna tko da se neda zašeravfat :BUA:

na živex-u zvedel da prodajajo .... šibam pogledat :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!