miha Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 kje ga pa kej res žutrate ms-jevci :whistle: mene se vseposot najde zdej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 koncerti rock skupin je itak čist logično da so motoristi tm se spomnm koncerta whitesnikov v križankah polhn čoperjov in vsi so prkerl zravn mojga :worship: (ja prvi sm bil tm) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Zuram ... ce se temu lahko tako rece... samo na koncertih... ostalo se mi ne da vec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 zbori ja koncerti ne ne marm plačevat za karte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 zbori jakoncerti ne ne marm plačevat za karte Verjamem. Meni na sreco ni treba placevati :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 zbori jakoncerti ne ne marm plačevat za karte Enako. Ko grem na zbor, grem zaradi kolegov in motorjev, ne pa zaradi kake oh in sploh skupine, ki naj bi bila tam. Zaradi mene je lahko tudi Avsenik, samo da rola Born to be wild, Highway to hell, pa take... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se