vk21 Objavljeno Januar 4, 2006 Deli Objavljeno Januar 4, 2006 Torej zanima me, če kdo v bližini ljubljane pozna kakšno trgovino, kjer odkupujejo rabljene skuterje? Hvala in lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Januar 5, 2006 Deli Objavljeno Januar 5, 2006 pejt u trst, na m2 je ene 100 stacun :OK: , joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Januar 8, 2006 Deli Objavljeno Januar 8, 2006 Torej zanima me, če kdo v bližini ljubljane pozna kakšno trgovino, kjer odkupujejo rabljene skuterje? Hvala in lp Ponavadi v trgovinah nudijo le staro za novo. POvprašaj v TC Motoshop, HMC Habat, Avto Triglav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vk21 Objavljeno Januar 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Ponavadi v trgovinah nudijo le staro za novo. POvprašaj v TC Motoshop, HMC Habat, Avto Triglav. Ja sm probou v tc-ju, pa nažalost ne nardijo tega :( , kljub temu da sm pr njih plačou aro za nov motor :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Nevem če ti ga bodo kje vzeli v račun, če pa ti ga že bodo, pa boš dobil tisto minimalno kaj lahko dobiš. Pomoje se ti bolj splača dati oglas na internet ali pa v kakšen oglasnik, samo to moreš nekaj časa čakat, če pa potrebuješ denar takoj pa probaj poiskat kakšno trgovino, če ga bodo kje vzeli, samo dvomim. Če bi vzel mogoče kaj drugega tako kot si vzel v TC Motoshop bi še vzeli v račun skuterja, tak da bi ti dali denar pa nevem če bo kje, edino da ga v trgovini oni prodajajo in potem imajo nekaj % od cene za katero si ga ti prodal, samo to majo malo kje. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Om, jaz imam podoben primer, namvreč odločil sem se, da bom prodal skuter. Imam Gilero Runner SP 50 in me zanima za koliko $$ naj ga prodam. V zelo lepem stanju, vse štima tako kot sem ga dobil. Prosim, pomagajte in se brez zafrkancije, da naj ga prodam za 5k in podobno. Kakšne izkušnje imate pa drugi s prodajo skuterja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 (popravljeno) Pvej ker letnik je , kolk ma kilometrov, pa ce je kej predelan. Pol ti lahko povemo kok bi dubu zanjga .) Popravljeno Januar 10, 2006. Popravil MotoBoy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Januar 10, 2006 Deli Objavljeno Januar 10, 2006 Predelave: brez blokad, nič drugega Letnik: 99´ Prevoženih kilometrov: cca. 9000 Brave: modro-violične in črne Runner sport edition. Zdaj pa koliko lahko dobim za to? Realno. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Poglej na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) in boš videl po kakšni ceni se prodajajo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vk21 Objavljeno Januar 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2006 hja sej oglas sem dal, sicer pa ne vem če je realna cena, ker se takih skuterjev skoraj nč ne prodaja. Mam tut na motosvetu oglas in sicer za kymco fever zx50. Če mi lahko kdo pove če je cena prbližn realna bom zlo vesel. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Meni se zdi cena kar vredu. Akcijska cena novega je 320.000, to se pravi, da je cena tvojega ugodna, seveda ob predpostavki, da je v brezhibnem stanju. Pri prodaji rabljenega skuterja moraš imeti srečo. Ko sem jaz proddajal svojega 125cc skuterja, se mi je oglasil le en kupec, ki je skuter tudi kupil za ceno, ki je bila za 20.000 SIT višja, kot sem ga jaz kupil leto pred tem. Je pa res, da je bil star že 7 let in starim cena pada počasi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vk21 Objavljeno Januar 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 16, 2006 no pa sm ga prodal in sicer za 215 tisoč. edini tip k se je javu na oglas je pršou, pogledou plačou in opdpelou:) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 še jaz sem se odločil da bom prodal Area-51. svetlo modre barve L.99 kupljen 2001 prevoženih 7000km ZX + original auspuh skoraj nove Sava racing soft gume disclock Xena strgan zic :blush: nove zavorne ploščice in jermen home made alarm(tak "češki") :D Ruff Ryders nalepka :lol1: kolk predlagate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 LaLaLaLA vedno si sanjala njega lalala kekci :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 LaLaLaLA vedno si sanjala njega lalala kekci :whistle: :whistle: :whistle: ...in kaj naj s tem linkom :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 DA si daj tam oglas pa napisi po dgovoru pa bos vido kolk bojo ti ponujali, al pa na ebay :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 hej... glede tega da v trgovini ne jemljejo rabljenih skuterjev... jst sem pred 1 tednom rezervirala in položila akontacijo za nov motor in sem se lepo dogovorila, da lahko dam skuter v račun, vendar mi zanj ponudi 20.000 sit manj, kot sem pa dobila za njega, ko sem ga prodala sama. torej se da to narediti, samo je potrebno iti v pravo trgovino .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se