FLAYO Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 Zanima me ali si je že kdo omislil pametni USB ključ in ali ga uspešno uporablja za PRO Klik? Hvala! Lp, Flayo
FLAYO Objavljeno Januar 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 Ja pišuka...a noben ne ve nc o tem? :? F.
SiR Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 vzemi USB ključ, je praktična, varna in trendovska rešitev. http://www.slo-tech.com/script/forum/izpis...threadID=104794
FLAYO Objavljeno Januar 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Vem da je prakticen, ce je trendovski me niti ne zanima, vem pa tud to, da po besedah podjetja HALCOM, ki vzdrzuje al kako se ze temu rece PROklik NLB, pametnega USB kljuca ne morem uporabljat, ker ga kao sisem ne podpira.... :P Zdej me pa zanima al oni to samo buce kotalijo, da bi cimec ctalnikov in pametnih kartic prodal al je to res tko. Da ni podobn varianta kot je bila pri Telekomu, da se ADSL-a ne da dobit brez SDN-ja zarad tehnicnih stvari :P F.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se