Radsails Objavljeno Januar 7, 2006 Deli Objavljeno Januar 7, 2006 Ojla prijatelji! Zanima me, če mi lahko kdo pomaga pri težavici na katero sem naletel. Imam omenjenega quad-a, in imam malo problemov pri povezavi cevk na vplinjaču - frgazarju. Zdaj bi pa lepo prosil kakšnega lastnika, če bi bil tako dober in malo poslikal povezave cevk, da bi jaz lažje to skupaj spravil... :photo: Hvala... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 7, 2006 Deli Objavljeno Januar 7, 2006 a to maš firmo Yomaha? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Radsails Objavljeno Januar 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 7, 2006 a to maš firmo Yomaha? Itak, samo ne Yomaha ampak JoMaha... :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Radsails Objavljeno Januar 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 8, 2006 Evo, snežna idila danes... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Balantič Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 živ:) :hmm: a je to na velki? oziroma po tej poti se gre na velko ali na malo planino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 živ:) :hmm: a je to na velki? oziroma po tej poti se gre na velko ali na malo planino. Ja, to je tam... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se