cheff Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Jas bi si itak kupil bolšo, samo sem jo dobil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 a je to mogoče shoei čelada? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Silver Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Pomojem brez akumulatorja bo bl švoh use skup.. pa ene neonke za na komp pa je to to. Ostalo je blo že povedano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Ja kako boš pa pol umivu moped?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI GONZALES Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 ne bo nč umivu :D pr 4-ki sm počakaš pa samo dl pade sm neonko bo ubrisal usake tuk da se bo vidlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Sam neonko :D bo pucu potem bojo mislil da je motor rjav :P k ma tolko blata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfight2 Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Mene pa zanima če so led diode tut kaznive, no kaj ti lahk polcaji nardijo kakšno kazen?? bajkr88 in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Mene pa zanima če so led diode tut kaznive, no kaj ti lahk polcaji nardijo kakšno kazen?? Ja, vsa svetilna telesa .) bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Pa še tehničnega ne upaš nardit dokler ne daš dol :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfight2 Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 js mam uspredi dve ledici sam bom lepo izkluču za tehničnega pa je :yes: daneb in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Drugač ga ne nardiš :angry2: ....Prekleti zakoni :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AljazK Objavljeno April 13, 2006 Deli Objavljeno April 13, 2006 No evo ludi jaz imam dve na avtomatiku :OK: Je pa to slikano v garaži - podnevi. Ponoči se boljše vidi :yea1: daneb in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 (popravljeno) da se še jaz kutaj zglasim... svetilna telesa al kak ste temu rekli niso kazniva, če so ugašnjena kadar se peljete lahko imate prižgane ko je vozilo na mestu,enako velja za motorje,avtomobile in vse ostalo tako da mate lahko gor ko greste na tehničnega in brez skrbi pridete skoz vendar izključiti jih morate ;) @AljazK smerokaze daj druge gor ker so ti res velike Popravljeno April 14, 2006. Popravil blindek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno September 26, 2010 Deli Objavljeno September 26, 2010 (popravljeno) Da ne odpiram nove teme torej meni je skurlo napajlnik, ki naredi iz 12V napetost +100V zanima me, če mi je skurlo tudi neonko? Pa zanimam me še, če lahko neonko priklopiš direktno na akomulator brez tega? Popravljeno September 26, 2010. Popravil ninjaxx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 26, 2010 Deli Objavljeno September 26, 2010 ve kdo kak bi se dalo neonko naret na apnko da nei skuro vsega vkup?mam 12v vžig pa mi pod višjimi obrati skuri vse kaj je možno. si probo kdaj 24 v žarnico dat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 26, 2010 Deli Objavljeno September 26, 2010 Da ne odpiram nove teme torej meni je skurlo napajlnik, ki naredi iz 12V napetost +100V zanima me, če mi je skurlo tudi neonko? Pa zanimam me še, če lahko neonko priklopiš direktno na akomulator brez tega? Neonko ni skurlo, ampak kaj sploh kompliciraš! saj se dobijo 12V-oltne neonke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 27, 2010 Deli Objavljeno September 27, 2010 12V neonk ni, je samo vezje ki deluje na 12V, to pa še vedno daje ven napetost 100+V, kolikor je potrebno za vzbujanje neona da sveti, tako da neonka direktno na 12V ne bo svetila, bo treba po novo škatlico, ti pa svetujem da daš pred škatlico z vezjem še en gladilnik napetosti, da boš imel konstantno 12V napetost, ker zdaj ti jo je verjetno skurilo nihanje napetosti oz. preveč napetosti, gladilnik pa višek napetosti spremeni v toploto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se