Ni3ous Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 OK call me names, ampak js sem pogledal komplet 1. in 2. sezono, me je full prtegnil... Nevem a sem edini ki to prizna ker vsi neki neodobravajoče gledajo na to serijo, poleg tega pa vedo o vsem kar se tam dogaja(v filmu), kot da so vse dele videl... Men je kul ! in komi čakam da pridejo novi deli. Vsaj neki da se zamotim, ker drgač skos mislm na toplo vreme in na my precious chopper :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Najprej zgleda tko, kot da noben te bedarije ne gleda (jaz priznam da jo) , patem pa naenkrat vsi opremljeni s slikami . Svašta :lol1: Walda de gledam. A bi mi mogl bit nerodn al kaj, ker to ni afganistanski film z umetniško vsebino in u iber hudo globokim sporočilom. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 da Kaj da? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 a si nekaj vprašal? si da je odgovor na tvoje vprašanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 a si nekaj vprašal? si da je odgovor na tvoje vprašanje. Nabijaš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 ma v bistvu ima prav Nagaya... vprašal si, če bi moral gledati take filme in ti je odgovorila z DA.... sej to ni nič narobe :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 A s Kovačevo? Ne ! Z Bedancem sta se preveč dohtarjev igrala ! :P Pol pa je Bedancu dopizdlo pa je prijel Kekca, ... naj raje on pove kako je blo ! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Nabijaš! ene tolk kot ti :photo: ali bi rad nekoliko daljši elaborat zakaj bi te moglo bit sram? ali si postavil retorično vprašanje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 (popravljeno) Ne ! Z Bedancem sta se preveč dohtarjev igrala ! :P Pol pa je Bedancu dopizdlo pa je prijel Kekca, ... naj raje on pove kako je blo ! :( ko zavca - samo da ga ni za uhe :) Popravljeno Januar 11, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 OK call me names, ampak js sem pogledal komplet 1. in 2. sezono, me je full prtegnil... Nevem a sem edini ki to prizna ker vsi neki neodobravajoče gledajo na to serijo, poleg tega pa vedo o vsem kar se tam dogaja(v filmu), kot da so vse dele videl... Men je kul ! in komi čakam da pridejo novi deli. Vsaj neki da se zamotim, ker drgač skos mislm na toplo vreme in na my precious chopper :) se podpisem... :OK: :OK: :OK: pasesrammenipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 (popravljeno) ma v bistvu ima prav Nagaya... vprašal si, če bi moral gledati take filme in ti je odgovorila z DA.... sej to ni nič narobe :ninja: Nism čist tko vprašu... Ne bit površna. .) ene tolk kot ti :photo: ali bi rad nekoliko daljši elaborat zakaj bi te moglo bit sram? ali si postavil retorično vprašanje? Pa nej bo elaborat, k maš glih cajt. Sam ne spet začet nabijat. Popravljeno Januar 17, 2006. Popravil Funakoshi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 ti kr mej tisto svojo slabo vest, da gledaš nekaj kar intenzivno skrbi za krnenje možganov, če se ti zdi, da se vsi zgražamo nad tvojo najljubšo nadlajevanko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 (popravljeno) ti kr mej tisto svojo slabo vest, da gledaš nekaj kar intenzivno skrbi za krnenje možganov, če se ti zdi, da se vsi zgražamo nad tvojo najljubšo nadlajevanko :) a) Ti si spet vse pomešala. :slap: Jest navadno ne gledam programov, ki bi skrbeli za intenzivno krnenje mojih možganskih celic (razen če tja uvrščaš Discoveryjeve programe in NGC - kdo bi si mislil, da Funakoshi uživa v gledanju dokumentarcev in včasih celo tistih, ki nimajo slo. podnapisov. :huh: ). Lost in podobne stvari pa tudi nebi metal v isti koš kot so NMK, Vesoti, Esmeralde in podobno... Če pa misliš, da bi se moral sramovat tega, da se mi zdi nek "umetniški" film iz Kavkaza (zarad mene tud direkt iz Bele hiše), poln cheap drame, travmirajočih patetikov in podobnega sranja skrajno nezanimiv, potem ti žal jest ne znam pomagati. Imam neustrezno izobrazbo za tovrstno pomoč. Mogoče pomaga mamina kurja župca (ni na recept). b)Lost pač NI moja najljubša nadaljevanka... Sorry Nagaya. c) Spet nabijaš. :grrr Popravljeno Januar 17, 2006. Popravil Funakoshi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 (popravljeno) ti s svojim: "a zdej nej me bo pa reveža sram, še tega mi ne pustite da bi gledal kar hočem brez da bi se počutil kot drugo razredni državljan," ki se ni v bistvu ni vklapljal v tekočo debato pa nisi nabijal? seveda pa vse ostalo, kar ni lost ali iluminatemeDiscoverytheholy spada v tematiko umetniških filomv iz kavkaza.... weeeeeeeeee :010: holivudrulz :winkiss: Popravljeno Januar 17, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 bla,bla bla....bravo Nagaya :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 ti s svojim: "a zdej nej me bo pa reveža sram, še tega mi ne pustite da bi gledal kar hočem brez da bi se počutil kot drugo razredni državljan," ki se ni v bistvu ni vklapljal v tekočo debato pa nisi nabijal? seveda pa vse ostalo, kar ni lost ali iluminatemeDiscoverytheholy spada v tematiko umetniških filomv iz kavkaza.... weeeeeeeeee :010: holivudrulz :winkiss: Ne iz Kavkaza iz Bele hiše. Pač nisem art-movie lover. Jebiga, nima posluha za to. Ampak to še ne pomen, da pol gledam sam brain-dead Vesote pa Esmeralde. Mi bl ležijo dokumentarci. To pa zato ker me mama ni rodila vsevednega.Le kako je to lahko storila lastnemu sinu?! Pozdrav od prvorazrednega državljana Funakoshija. Ali je vsak državljan, ki ga določena zvrst umetnosti ne zanima tudi drugorazredni državljan. Nocoj v oddaji Trenja z Urošem Avsenikom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 zgleda da imaš res slabo vest :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 zgleda da imaš res slabo vest :) Itaq! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Še dobr, da nimaš slabga signala za Discovery ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Skrivnostni otok? UPULU (Bel koralni otoček, sredi turkiznega morja, na odprtem oceanu). Kje - pa ne povem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 A to sam še jest ne vem!! 10. del v 2. sezoni je že na netu. Ta je čist tazadn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Še dobr, da nimaš slabga signala za Discovery ;) Sm sprejemnik sam sestavu iz razbitin letala. Simon ga je odnesel na vrh gore, sedaj pa lahko v miru gledam Discoveryjeve oddaje o letalskih tragedijah. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se