bmw Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 lalalalalalalala, nekdo se pa skledici pri pupici. verjamem, da bi vse ženske clanice motosveta cenile rubriko toplovodni material ali pa dvocevke. lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 Seveda, jaz sem Pupo srecal v zivo, ti pa si menda prejsnjo sredo odpovedal. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 quote: lalalalalalalala, nekdo se pa skledici pri pupici. verjamem, da bi vse ženske clanice motosveta cenile rubriko toplovodni material ali pa dvocevke. lp., bmw BMW ne pozabi, da me je Brrrm že spoznal, mogoce pa on že ve zakaj mi "skledici". Sicer se pa Brrrm popolnoma strinjam s tabo, zato sem pa še vedno samska. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 quote: Ampak, saj ves kako zenske pravijo, ce je lep in fajn, potem je ali ozenjen ali toplovoden. Brrrm Ta trditev ne more in ne more vzdrzati. Jaz sem ozenjen ne, tisti drugo pa tudi ne. Morda sem le malo bolj zategel kot ti, pa nisem kapituliral ob prvem ultimatu (madona, blizu je pa bilo!). lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 quote: Seveda, jaz sem Pupo srecal v zivo, ti pa si menda prejsnjo sredo odpovedal. Brrrm nak,ne odpovedal,temvec zamudil zaradi službenih dolžnosti. Pupica,ko boš pa spoznala mojo malenkost,................. Saj veš kako pravijo:never say never lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 quote: Ampak, saj ves kako zenske pravijo, ce je lep in fajn, potem je ali ozenjen ali toplovoden tukaj grd. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 Ja, sva po prvem ultimatu naredila se dva, je bolj zivahno Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 Ok, fantje zdej pa tako. Ne pomeni, da ce si lep pa pameten, moraš biti porocen. tako da, bmw, pridi, da te ocenim, pa ne bom rekla never! Ice, tebi bomo za rd špegu kupili, ker se ocitno nic ne pogledaš. Kaj pa naj bi bilo narobe s tabo? Dej, dej, ne se delat kalimerota. Easyrider, ce ti paše, bod neporocen do konca življenja. Pa sem mislila, da smo ženske obsedene z lepoto, sam poslušte se, oz. preberite. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 quote: Ampak, saj ves kako zenske pravijo, ce je lep in fajn, potem je ali ozenjen ali toplovoden. Jaz sem ozenjen Brrrm @Brrrm ta pregovor so se sigurno spomnile grde ženske ali pa tipi, glede na to da si oženjen to ne leti nate lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 quote: @ Ein... Seveda, imas prav, fight tipa dneva bomo dali v rubriko toplovodni material. Brrrm Ne ti tipi bi bili zame, ne za vas netoplovodarje. V bistvu za bejbe forumašice. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 quote: quote: @ Ein... Seveda, imas prav, fight tipa dneva bomo dali v rubriko toplovodni material. Sej je vseeno, sem pa preprican, da zna Pupa ceniti moj predlog. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! Seveda znam ceniti tvoj predlog. Samo tebe pa ne bi gledala, ce si to mislu, glede na to da si fighter, in si me cisto sesul. Bi še kake druge fighterje gledala. Pa brez zamere (ne da se mi klofat smilejev) Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 quote: Rajsi se ne zoperstavljajte PUPI. Po tem, kar vem o njej, je sposobna predelati kogarkoli izmed nas v PREFAJTANEGA (beri pretepenega) tipa dneva. PUPA: da ne bo nesporazuma, sem napisal, da si sposobna, ne pa da bos to tudi naredila. lp Easyrider Sem te pravilno razumela, ampak odkar sem poškodovana in se ne morem pretepat (mislim, to tako zgleda, kot bi to delala zjutraj za zajterk, da se premigam), samo še lubckam moške. Pretepali se bodo pa med sabo, kdo bo prej deležen mojega lubcka Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 kaj? zdaj se naj pa se sami zacnemo drug drugega lomiti? kaj bos pa ti potem,brezposelna? "pomagajte policiji,pretepite samega sebe." best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 Nobenemu ni treba nic delati, ce noce! Valda ne boš delal nekaj, kar ti ni treba, kajne. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 ahem,v to temo se pa nebi spuscal,ker jih prevec poznam,ki morajo opravljati dela,ki jim smrdijo na smrt.vecinoma manualna in slabo placana dela. "you can never know too much" best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 ma ja, sam jaz govorim o tistih delih, ki ti niso nujno potrebna za osnovno preživetje. Pretepanje zaradi Pupinega lubcka ni osnovno preživetje, kajne? Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 sorry,narobe razumel. ja,se strinjam. best Ice *spet sm ga usral* Edited by - Ice on 28/05/2001 15:59:20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 28, 2001 Deli Objavljeno Maj 28, 2001 quote: Pretepanje zaradi Pupinega lubcka ni osnovno preživetje, kajne? Pupa NE NI, JE CELO NEVARNO ZA PREZIVETJE!!! NO FEAR, PERVY IS HERE!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 29, 2001 Deli Objavljeno Maj 29, 2001 Zdej neki ne razumem. Je nevarno za preživetje, ker lahko fašeš, ce dobiš lubcka od Pupe, al ker te lahko Pupa z lubckom pokonca? Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 29, 2001 Deli Objavljeno Maj 29, 2001 oboje,pupa,oboje. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 29, 2001 Deli Objavljeno Maj 29, 2001 Se mi zdi, da bolj prvo, ker tako pokoncevalno pa tudi ni delovala Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 29, 2001 Deli Objavljeno Maj 29, 2001 ko bi ti vedel,brrrm. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 29, 2001 Deli Objavljeno Maj 29, 2001 Ti pa veš Ice, ti pa veš!!!??? Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Ti pa veš Ice, ti pa veš!!!??? Pupa vale bo to komentirala :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se